Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Συμφωνώ στο γεγονός του οικοσύστημα τις και στην ευκολία σύνδεσης εάν έχεις iPhone.Εαν θέλεις να αγοράσεις airpods δίνεις κάτι παραπάνω και αγοράζεις αυτά που έχουν noise cancelation.

Τα Sony είναι αξιόλογα ακουστικά αλλά και αυτά δεν φτάνουν την ποιότητα ηχούν των sennheiser

Για αυτο ειπα οτι αγοραζεις το πακετο με ολα τα υπαρχοντα και τα προσθετα features που ερχονται στα airpods και δεν εχεις μονο τον ηχο (που δεν τον εχουμε ακουσει καν για να ξερουμε κιολας) ως βασικη συντεταγμενη.. 

Την Sennheiser την ξερουμε χρονια αυτη και αν εχει φαει ταισμα για ακουστικα στο σπιτι.. Μην ξεχνατε οτι μιλαμε για ακουστικα κυριως για την καθημερινοτητα μας. Οχι για το σπιτι μας. 
Αρα αυτοματα η ζυγαρια δεν γερνει μονο στην ποιοτητα του ηχου αλλα και στην ευκολια χρησης και μεταφορας, στο απαραιτητο noise cancellation με τοσα μεσα μεταφορας και τοσο θορυβο τριγυρω και στην αυτονομια..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Απαντ. 143
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η ηττα που εφαγαν οι haters φαινεται απο το γεγονος πως εχουν να “σχολιασουν” μονο την τιμη...

παει χαλασαν και οι haters

• Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis5 είπε

Η ηττα που εφαγαν οι haters φαινεται απο το γεγονος πως εχουν να “σχολιασουν” μονο την τιμη...

παει χαλασαν και οι haters

Ετσι!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Innersense είπε

Too much information ενδεχομένως αλλά ναι, μου έχουν βγει off ακουστικά σε χρήση γυμναστηρίου.

Αν βγαινουν λεει; Για πλακα.. Και αν πας για κανα σοβαρο τρεξιμο (10+ km εκει να δεις πως τρεχει το αυτακι) 🤣

Τα μονα που με βολεψαν απιστευτα απο αυτα που ειχα ηταν τα airpods! Για τα δικα μου αυτια παντα μιλαω.. Και δεν κουβαλουσα και κινητο μαζι εβαζα playlist στο watch και airpods και τελος.. Δεν τα ενιωθα κιολας καν γιατι μετα απο καποια χιλιομετρακια τα παντα ζυγιζουν σαν βαριδια πανω σου και αυτοι που τρεχουν το ξερουν..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 4
Δημοσ.

Παιδιά ότι και να λέτε,η αλήθεια είναι ότι οποίος τα δοκιμάζει,ΔΕΝ τα αλλάζει παρά μόνο με τα καινούργια AirPods !!!

Όσοι τα βρίζουν δεν τα είχαν,γι'αυτό το κάνουν!

Μόνο για την τιμή λένε συνεχώς-ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχουμε ηρεμήστε :)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, john_s60 είπε

Παιδιά ότι και να λέτε,η αλήθεια είναι ότι οποίος τα δοκιμάζει,ΔΕΝ τα αλλάζει παρά μόνο με τα καινούργια AirPods !!!

Όσοι τα βρίζουν δεν τα είχαν,γι'αυτό το κάνουν!

Μόνο για την τιμή λένε συνεχώς-ΑΝΑΠΤΥΞΗ έχουμε ηρεμήστε :)

Αυτο τωρα σοβαρα που λες ειναι μεγαλη αληθεια.. Και εγω πριν τα δοκιμασω ψιλογελαγα και ελεγα αστειοτητες και ας ειχα ηδη iPhone.. Βρηκα μια σχετικα καλη τιμη καποια στιγμη απο amazon κοντα στα 120 σε προσφορα πριν 1μιση χρονο και τα πηρα. Απο τοτε εχω παρει του κοσμου τα in ear κυριως για το noise cancellation που μου ελειπε αφανταστα και δεν μπορω να τα βολευτω με τιποτα.. Μεγαλη αληθεια το οτι βολευουν τρομερα! λολ

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, gthe είπε

Στα ακουστικά δεν χωράνε fanboyσμοι για τους γνωστές.... Θα κυκλοφορήσουν, θα γίνουν review και θα συγκριθούν στο noise cancelling με τον ανταγωνισμό απλά : Sony WH-1000XM3, Sony WF-1000XM3, Sennheiser momentum, Bose 700 κτλ.

Οκ τώρα αν αγοράσετε noise cancelling ακουστικά απλά γιατί ταιριάζουν με τα ρουχα σας ή το κινητό σας, πάμε πάσο 

Σαν bluetooth ακουστικα σε συνδεση με Iphone συγκεκριμενα θα συγκριθουν στο συνολο αυτων που προσφερουν που δεν ειναι μονο ο ηχος ή το noise cancelling.

Ειναι και

• η ποιοτητα του μικροφωνου που πολλοι παραβλεπετε πολυ κακως
  • ειναι το μεγεθος της θηκης μεταφορας και των ιδιων των ακουστικων και εφαρμογη αυτων
  • η οποια αδιαβροχοποιηση εχουν/δεν εχουν
  • αυτονομια ακουστικων και θηκης φορτισης
  • συνδεσιμοτητα
  • Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.
36 minutes ago, d4ydr33m3r said:

Δεν μπορω να καταλαβω σε αλλο πλανητη ζειτε μερικοι; Ποσο χρεωνει η Sony τα wf1000xm3 που τα εχω και παροτι ειναι πολυ καλα δεν με βολευουν καθολου με το μεγεθος τους και την τεραστια θηκη τους που πρεπει να κουβαλαω; Η ποσο χρεωνει η Sennheiser τα momentum true wireless για πραγματικα καλο ηχο (τουλαχιστον οσο καλος μπορει να ειναι ο ηχος σε wireless) ; 
Η Apple χρεωνε τα airpods κοντα στα 200 οταν πρωτοβγηκαν και κοτνα στα 250 τα δευτερης γενιας που ηταν ουσιαστικα τα ιδια με καλυτερο chipset συνδεσης. 

Χωρις καν να εχουμε ακουσει αποδοση ηχου και με δεδομενο οτι στα αγαπημενα και ευχρηστα για πολλους απο εμας airpods προστεθηκε αδιαβροχοποιηση και noise cancellation (εστω και αν δεν θα φτασει τα επιπεδα του ηχου των sennheiser ή το noise cancelling των Sony) ποσο πιστευατε οτι θα στοιχιζαν; 

p.s Επισης να συγκρινουμε μηλα με μηλα .. In ear με in ear και over ear με over ear.. Οχι πραγματα ανομοια..

Ακριβώς αυτό! Έδωσα πρόσφατα 250 ευρώ για τα Sony και τα αφήνω ΑΝΕΤΑ στην άκρη αν τα νέα AirPods έχουν εξίσου καλό noise cancelling με την άνεση, την ευκολία και την πρακτικότητα που είχαν τα παλιά μου AirPods! Ένας καλός ήχος δεν αρκεί για τα ασύρματα ακουστικά αλλά πρέπει να λειτουργούν και απροβλημάτιστα χωρίς να κουράζουν τα αφτια σου. Και τα Sony ενώ έχουν άψογο ήχο και μείωση θορύβου, ΔΕΝ είναι τόσο πρακτικά όσο τα AirPods. 

Επισης τα momentum μπορείς να πεις πως έχουν άψογο ήχο μόνο στις ενσύρματες εκδόσεις (έχω ακόμη τα in ear με καλώδιο). Το να μιλάει κάποιος  για παρόμοια ποιότητα σε Bluetooth, δείχνει πως μάλλον την ποιότητα την κρίνει μόνο με το ποσο μπουμ μπουμ κάνει το μπάσο... 😛  

Αναμένω τα πρώτα reviews! :) 

• Like 8
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Deadpool 1 είπε

Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι θα έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου από τα sennheiser? 

Ρε συ αυτό γράφω και εγώ, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην έχουν τόσο καλό ήχο (αν και δεν έχω ακούσει τα συγκεκριμένα, απλά οι κριτικές είναι πολύ καλές) αλλά μην ξαναλέμε πάλι για οικοσύστημα, ευκολία και όλα τα γνωστά. 

Δημοσ.
51 minutes ago, Deadpool 1 said:

Δεν πέφτω από το σύννεφο για την τιμή αλλά για το "Pro" . Βγάλτο ως airpods 3 στα 299$  όχι να βγάζεις έκδοση Pro επειδή έχει noise cancelation και αντέχει στον ιδρώτα στο αυτί. Λες και ιδρώνει το αυτί σου όταν κάνεις γυμναστικη

Μάλλον φίλε μου δεν έχεις τρέξει ποτέ στη ζωή σου. Αρκετά ακουστικά έχουν χαλάσει μόνο και μόνο από τον ιδρώτα. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, billdanos είπε

Ακριβώς αυτό! Έδωσα πρόσφατα 250 ευρώ για τα Sony και τα αφήνω ΑΝΕΤΑ στην άκρη αν τα νέα AirPods έχουν εξίσου καλό noise cancelling με την άνεση, την ευκολία και την πρακτικότητα που είχαν τα παλιά μου AirPods! Ένας καλός ήχος δεν αρκεί για τα ασύρματα ακουστικά αλλά πρέπει να λειτουργούν και απροβλημάτιστα χωρίς να κουράζουν τα αφτια σου. Και τα Sony ενώ έχουν άψογο ήχο και μείωση θορύβου, ΔΕΝ είναι τόσο πρακτικά όσο τα AirPods. 

Επισης τα momentum μπορείς να πεις πως έχουν άψογο ήχο μόνο στις ενσύρματες εκδόσεις (έχω ακόμη τα in ear με καλώδιο). Το να μιλάει κάποιος  για παρόμοια ποιότητα σε Bluetooth, δείχνει πως μάλλον την ποιότητα την κρίνει μόνο με το ποσο μπουμ μπουμ κάνει το μπάσο... 😛  

Αναμένω τα πρώτα reviews! :) 

Σε θεμα noise cancellation δεν νομιζω να φτασουν τα wf της σονυ (ποια την φτανουν αλλωστε και σε in ear και σε over ear) αλλα σε ηχο ευελπιστω οτι μπορουν.. Θεωρω πολυ flat τον ηχο των in ear της Sony και παροτι δεν υπαρχει κατι κακο μαζι τους ειδικα με equalizer στα μετρα μου, δεν θεωρω οτι κανουν και κατι πολυ καλα.. Αντιθετως ακουσα τα wireless momentum της Sony και εντυπωσιαστηκα! Τρομερα στις χαμηλες χωρις να χαλανε τις λοιπες συχνοτητες.. Σιγουρα τα καλυτερα wireless που ακουσα και αν δεν ειχα παρει τα Sony που πλεον θα τα βαλω προς πωληση θα τα ειχα παρει!

• Super Moderators
Δημοσ.

Και μόλις βγήκε και iOS 13.2 που μεταξύ άλλων έχει και την υποστήριξη για τα νέα ακουστικά. :)

• Like 6
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billdanos είπε

Και μόλις βγήκε και iOS 13.2 που μεταξύ άλλων έχει και την υποστήριξη για τα νέα ακουστικά. :)

το κατεβασες? παω και εγω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...