Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Πολυκατοικια εχει μια παλια κεντρικη κεραια και εγω εχω 3 διακλαδωσεις στο διαμερισμα(σε 3 δωματια).Πριν ενα χρονο αρχισε να μην δειχνει καλα τα καναλια η τηλεοραση στο ενα υπνοδωματιο οποτε φωναξα ειδικο και αλλαξα ολη την καλωδιωση απο την κεραια στην ταρατσα(ενισχυτη)μεχρι το παταρι (που γινεται η διακλαδωση) στην αρχη εδειχνε καλα μετα χαλασε παλι δηλαδη αλλες στιγμες εδειχνε καλα αλλες εσπαγε η εικονα κυριως στα κρατικα καναλια.Φωναζω παλι ειδικο και κατεβαζω ξεχωριστο καλωδιο απο τον ενισχυτη της ταρατσας μεχρι το δωματιο που ειναι η τηλεοραση παλι στην αρχη εδειχνε καλα μετα απο 2-3 μηνες κανει παλι σπασιματα(να σημειωσω οτι στις αλλες 2 τηλεορασεις που ειναι στα αλλα δψματια η εικονα ειναι μια χαρα.).Υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν παρεμβολες στο συγκεκριμενο δωματιο και απο τι;;;;Ξερει καποιος τι μπορει να φταιει.(Κανενας αλλος στην πολυκατοικια δεν εχει προβλημα με την κεραια).Δεν ανεφερα οτι εχω προβλημα στα HD καναλια και της ΕΡΤ.

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμασε αλλο καλωδιο πχ χρωμα αν ειναι μαυρο <αυτο που συνδεει τη φισσα του τοιχου σου με την τηλεοραση.... γιατι εκει που κουμπωνουν.... δεν πατανε καλα οι φισσες ..πχ πισω στη τηλεοραση και στο τοιχο.... οι φυσσες και του καλωδιου σου  φταινε βασικα >

Επεξ/σία από kiriakos500
  • Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kiriakos500 είπε

δοκιμασε αλλο καλωδιο πχ χρωμα αν ειναι μαυρο <αυτο που συνδεει τη φισσα του τοιχου σου με την τηλεοραση.... γιατι εκει που κουμπωνουν.... δεν πατανε καλα οι φισσες ..πχ πισω στη τηλεοραση και στο τοιχο.... οι φυσσες και του καλωδιου σου  φταινε βασικα >

Το ενα καλωδιο ερχεται απο τον ενισχυτη πανω(7 οροφος) απευθειας και μπαινει στην τιβι(5 οροφος).Κανει σπασιματα μονο στα κρατικα καναλια και τα HD.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...