dimigero88 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Καταρχας να πω οτι το pc το χρησιμοποιω κυριως για csgo και movies , χτες εκει που επαιζα εκλεισε το μονιτορ με μηνυμα no signal detected, το pc απο πισω λειτουργουσε κανονικα! Ο μονος τροπος για να το επαναφερω ηταν τo restart . Στην αρχη το εκανε μονο οταν φορτωνα το csgo πλεον δεν την αναγνωριζει καν την οθονη. Εχω δοκιμασει να κανω clear install τους drivers της nvdia γιατι νομιζα οτι ηταν θεμα λογισμικου ! εκανα clear cmos και παλι τιποτα ! δοκιμασα την παλια geforce που ξερω οτι λειτουργει σιγουρα και παλι τιποτα ! Το συστημα μου ειναι benq xl2411 συνδεδεμενη με dvi-d / 960 gtx / i5 5600k . Eπισης ουτε η tv με το hdmi λειτουργει . Το μονιτορ λειτουργει κανονικα συνδεδεμενο στην mb στα 60 hz /1080p με intel graphics . Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα η ξερει τι μπορει να ειναι ; ευχαριστω εκ των προτερων !! Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2019 από dimigero88
FasTaker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 no signal detected σημαινει δεν υπαρχει επικοινωνια μεταξυ monitor & pc. Mπορει απλα να φταει το καλωδιο ή να μην παταει καλα ή τελος -λιγο απιθανο - να τα εχει παιξει η θυρα.
dimigero88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 @fastaker το καλώδιο δεν παίζει να είναι γιατί με το ίδιο καλώδιο λειτουργεί κανονικά στην port της m/b . Επίσης η θύρα της κάρτας δεν είναι αφού δοκίμασα και 2η κάρτα . Η τροφοδοτικό που δεν έχω 2ο να δοκιμάσω η έχει πρόβλημα η pci .
ilias78 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Για να λες ότι το μόνιτορ λειτουργεί όταν το συνδέεις στη μητρική, τότε πρόβλημα το τροφοδοτικό σου δεν έχει. Ή η κάρτα γραφικών τα έπαιξε (πιο πιθανο αφου δεν δεν δείχνει Ούτε με το hdmi στην tv) ή η θύρα pci.
dimigero88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 @ilias78 αφού δόκιμασα και 2η κάρτα και πάλι δεν έπαιζε !!
Deka013 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, dimigero88 είπε @fastaker το καλώδιο δεν παίζει να είναι γιατί με το ίδιο καλώδιο λειτουργεί κανονικά στην port της m/b . Επίσης η θύρα της κάρτας δεν είναι αφού δοκίμασα και 2η κάρτα . Η τροφοδοτικό που δεν έχω 2ο να δοκιμάσω η έχει πρόβλημα η pci . Μετά το clear cmos μήπως πρέπει να ρυθμίσεις ξανά μέσω bios το gpu/display να είναι PCI-E;
dimigero88 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Deka013 είπε Μετά το clear cmos μήπως πρέπει να ρυθμίσεις ξανά μέσω bios το gpu/display να είναι PCI-E; Ναι PCI-E ειναι τις εχω κανει τις ρυθμισεις του bios . Τωρα μου ειπαν να βγαλω τελειως και τις ΡΑΜ να τις καθαρισω και πολλες φορες επιδιορθωνεται το no signal αν και δεν μπορω να καταλαβω τον λογο . Επισης πως μπορω να τσεκαρω εαν ειναι προβληματικη η PCI-E ; Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2019 από dimigero88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα