Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα  μετά από update bios Σε υπολογιστή alienware x51 r2 !

Δεν ανοίγει ο υπολογιστής και κάνει συνεχόμενα μπιπ ξέρει κανείς τι είναι; 

Το update το έκανα από την σελίδα της Dell. Και όλα γίνανε όπως έπρεπε,και όταν με ρώτησε να κάνει reset Απλά δεν άνοιξε ποτέ και ξεκίνησε να κάνει ασταμάτητα μπιπ

Ο υπολογιστής δουλεύει απροβλημάτιστα Περίπου δύο χρόνια.

Όλα τα πράγματα έχουνε μπει σε εξωτερικό κουτί,Με  Υδρόψυξη στην cpu και υδρόψυξη στην κάρτα γραφικών Και φυσικά εξωτερικό Τροφοδοτικό

Ευχαριστώ προκαταβολικά 

Δημοσ.

Μπορεις επισης να μπεις στο site της μητρικης να δεις τι σημαινουν τα συνεχομενα μπιπ. Μπορει κατι να μην παταει καλα.

Δημοσ.

το εψαξα αλλα δεν βρικα τπτ γιατι εμενα δεν κανει π.χ 5 μπιπ ή 10 μπιπ !! 

εμενα κανει ολη την ωρα μπιπ και δεν ξερω τι μπορει να ειναι ! ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας :) 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, orgasmus είπε

Απλά δεν άνοιξε ποτέ και ξεκίνησε να κάνει ασταμάτητα μπιπ

ένα Dell Optiplex που είχα στο πίσω μέρος  άναβαν κάτι λεντάκια και ανάλογα με τον συνδυασμό των χρωμάτων στο manual είχε πιθανά προβλήματα To παλιο bios το εσωσες ? Μπορείς να το ξαναπεράσεις ?

Δημοσ.

θα το δω και αυτο μπας και βγαλω ακρη με τα λεντ ,γιατι πολυ φοβαμαι οτι το mobo μας αφησε χρονους .το bios το εκανε instal κανονικα (το εχω ξανακανει ) απλα μετα δεν κανει boot για κανενα λογο 😕 φοβαμαι μην παρω καινουρια μητρηκη και τελικα δεν ειναι αυτο !

Δημοσ.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πως ακριβώς γίνεται αυτό; Έχεις κάποιο link μπας και βγάλω άκρη? Γιατί δεν είμαι και πολύ γνωστής, αλλά πιάνουν τα χέρια μου, Αν καταλάβω τι πρέπει να κάνω ίσως το φτιάξω Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ακόμα δεν το έχω φτιάξει αλλά θα τσεκάρω και με άλλο τροφοδοτικό μπας και...

Πολύ αναλυτικα videos για την δικιά μου περίπτωση :)

Επεξ/σία από orgasmus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...