Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Στον στρατό καλύτερα ξεχάστε αυτές τις πολυτέλειες όχι επειδή και καλά πρέπει να τελειώνεται γρήγορα όσο ότι δεν θα βρίσκεται πάντα ζεστό νερό και το μεγάλο πρόβλημα με το βουρτσάκι είναι πως αν δεν έχει στεγνώσει καλά πριν το φυλάξεται θα βρωμίσει άσχημα. (παθών)

9 μηνες θητεια ξυριζομουν κόντρα με κρυο νερο. Το βουρτσακι παντα το ξεπλενα απο σαπουναδες και μετα οινόπνευμα. Δε βρωμισε ποτε.

Επεξ/σία από ForeignOffice
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ForeignOffice είπε

9 μηνες θητεια ξυριζομουν κόντρα με κρυο νερο. Το βουρτσακι παντα το ξεπλενα απο σαπουναδες και μετα οινόπνευμα. Δε βρωμισε ποτε.

Άλλο 9 μήνες άλλο 21 που ήμουν εγώ. ;)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Άλλο 9 μήνες άλλο 21 που ήμουν εγώ. ;)

Τωρα ειναι 9 ομως + το βουρτσακι μου το εχω 4 χρόνια, μαλλον δεν το καθαριζες ή το υλικό της τριχας ηταν τέτοιο που εν τέλει πότισε στη συγκεκριμένη μυρωδιά.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ForeignOffice είπε

Τωρα ειναι 9 ομως + το βουρτσακι μου το εχω 4 χρόνια, μαλλον δεν το καθαριζες ή το υλικό της τριχας ηταν τέτοιο που εν τέλει πότισε στη συγκεκριμένη μυρωδιά.

Μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα φίλε.
Δεν είχαμε προσωπικούς φοριαμούς και αναγκαζόμασταν να βάζουμε τα πράματα μας είτε στο γνωστό λουκάνικο, είτε στην μικρότερη τσάντα η οποία ήταν τίγκα.
Αναγκαστικά λοιπόν το βουτρτσάκι έμπαινε σε σακουλάκι για να μην μουσκέψει όλα τα υπόλοιπα και επειδή ο χρόνος για το πρωϊνό ξύρισμα ήταν πολύ περιορισμένος δεν προλάβαινε να στεγνώσει καλά όσο και αν το έστιβα με αποτέλεσμα να μυρίσει στο τέλος.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, dpolal είπε

Μην βιάζεσαι να βγάζεις συμπεράσματα φίλε.
Δεν είχαμε προσωπικούς φοριαμούς και αναγκαζόμασταν να βάζουμε τα πράματα μας είτε στο γνωστό λουκάνικο, είτε στην μικρότερη τσάντα η οποία ήταν τίγκα.
Αναγκαστικά λοιπόν το βουτρτσάκι έμπαινε σε σακουλάκι για να μην μουσκέψει όλα τα υπόλοιπα και επειδή ο χρόνος για το πρωϊνό ξύρισμα ήταν πολύ περιορισμένος δεν προλάβαινε να στεγνώσει καλά όσο και αν το έστιβα με αποτέλεσμα να μυρίσει στο τέλος.

21 μηνες θητεία χωρις προσωπικό φοριαμο; πάντως εγω μεσα στο νεσεσέρ το πεταω και δεν εχει βρωμίσει ακόμα. Εσυ τώρα πλαστική σακούλα + ισως η τριχα της βουρτσας εκαναν το βουρτσακι να βρωμίσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...