Vagosman Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Oι ιδιώτες είναι αυστηροί γιατι δεν υπάρχουν περιθώρια κέρδους αν δεν εισαι ηλεκτροπαραγωγός. Όλες αυτές οι "εταιρείες" γεννήθηκαν οταν υποχρέωσαν τη ΔΕΗ να πλειστηριάζει σε τιμές κάτω του κόστους (ΝΟΜΕ). Τώρα που σταμάτησε και αυτό, αγοράζουν χονδρεμπορική και πουλάνε λιανική. Οι μέρες τους είναι μετρημένες και γιαυτό προσοχή. Ρεύμα μονο απο ηλεκτροπαραγωγούς, ΜΟΝΟ. 5
Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Για χρέος, 200,ευρω ήρθε χαρτί από δικηγόρο εδώ στην πολυκατοικία μας σε έναν κακοπληρωτη. Το είδα με τα μάτια μου
mourouzis2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Πάντως 50Ε λογαριασμό που βλέπουμε ανά μήνα, είναι πολύ λογικό ποσό. Τα υπόλοιπα για εκκαθαριστικούς και έναντι δεν τα πολυκατανοώ. Μήπως συστηματικά δεν πλήρωνες λογαριασμούς ή έβλεπες ένα κάθε τετράμηνο? Αν πάντως για Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο δεν πλήρωσες τίποτα, όπως και Ιούνιο με την ιδέα ότι θα φύγεις και θα τα πληρώσεις όλα μαζεμένα μέσα Ιουλίου σε ένα εκκαθαριστικό, βγαίνει ένα ποσό κοντά στα 300Ε. Και έτσι εξηγείται το 350Ε. Πότε πλήρωσες τελευταίο λογαριασμό; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ; Επίσης, γιατί θέλεις αναλυτικό εκκαθαριστικό; Έχεις προφανώς στο όνομά σου τους λογαριασμούς για Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο που φαίνονται όλα. Η αίτηση για αλλαγή ονόματος πώς έγινε και ΠΟΤΕ; Πες στην εταιρεία να βρει ένα τρόπο να σε χρεώσει έως και την ημέρα που έγινε αίτηση για αλλαγή ονόματος, η οποία θεωρητικά έγινε στο σωστό χρονικό σημείο ήτοι αρχές Αυγούστου και τα υπόλοιπα θα τα βρει με τον νέο πελάτη της. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ μέχρι σήμερα; Αν η αίτηση αλλαγής ονόματος έγινε "εμπρόθεσμα" είναι ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και του νοικάρη που έπρεπε να εξασφαλίσει πρόσβαση στο ρολόι και ΟΧΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΛΑΘΟΣ. 1
mikevchq Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, KaraGat είπε Τώρα 6-7-8-9 ήρθαν προφανώς κάποιοι έναντι και τώρα ο τελικός εκκαθαριστικος τον οποίο ζήτησα και μου τον έστειλαν μέσω e-mail. Αναγράφει πως έχω προηγούμενες οφειλές μεγαλύτερες από το τελικό ποσό και μου είπαν ότι τα έναντι που μου έχουν έρθει ήταν πολλά και γι αυτό αφαιρέθηκε αυτό το ποσό στον εκκαθαριστικό κι ας μην τα είδα ή τα πλήρωσα εγώ. Ζήτησα να μου στείλουν αναλυτικό δηλαδή τι ποσό αντιστοιχεί στον κάθε μήνα από αυτά, για να συνεννοηθώ και με το παιδί που μένει τώρα μέσα. Χρωστάω από τον προηγούμενο εκκαθαριστικό 51€ από το συνολικό 220+ που ήταν (είχαν πληρώσει 170) και όλους τους έναντι από τότε καθώς δεν είχα δυνατότητα μα τους παραλάβω και περίμενα τον τελικό εκκαθαριστικό και πως αυτός θα εκδοθεί έως τον 8/19 αλλά δεν έγινε και εκδόθηκε τώρα Ο λογαριασμός αυτός τι ονομασία έχει; Εκκαθαριστικός είναι; Αν καταλαβαίνω σωστά, πριν φύγεις είχε έρθει εκκαθαριστικός ποσού 220 από τα οποία εσύ πλήρωσες τα 170 άρα είχε μια οφειλή 51. Μέχρι τον λογαριασμό που ανέβασες μεσολάβησαν κάποιοι ένταντι τους οποίους δεν παρέλαβες και δεν πλήρωσες και επειδή η καταναλωση ήταν μικρότερη από τους έναντι βλέπεις το -181. Αν εσύ σε αυτό το διάστημα είχες φύγει από το σπίτι τα 67,35 είναι του νέου ενοικιαστή. Πρέπει να καταλάβεις τι αφορά το ανεξόφλητο ποσό 487. Εικάζω ότι είναι οι έναντι που δεν παρέλαβες + η οφειλή 51 από τον προηγούμενο εκκαθαριστικό.
mourouzis2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αγαπητή/έ συμφορουμίτη αν απαντήσεις στο ερώτημα ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ και έχοντας στο χέρι τους λογαριασμούς μέχρι εκείνη την ημερομηνία, πληρώνεις και καθαρίζεις. Συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για καταναλώσεις ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ Αύγουστος-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του άλλου νοικάρη. Εσύ βασικά χρωστάς 51 του παλιού λογαριασμού και 60-70Ε του Ιουλίου. Τους λογαριασμούς πόσο δύσκολο είναι να τους βρεις, θα είναι στην ιστοσελίδα της Βολτον ή ζήτα να σου αποσταλούν στη νέα διεύθυνση για να μιλήσεις με το δικηγόρο σου. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ αρχές Αυγούστου, η εταιρεία καθυστέρησε να κάνει την αλλαγή ονόματος. Αλλά νομίζω ότι το καλό παιδί θα έχει ξεσκίσει το ρεύμα και θα ξέχασε να πάει στη Βολτον για αλλαγή ονόματος γιατί "ξένος κώλος, 20 ξυλιές". Στην περίπτωσή σου 350 1
banned_acc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, logokrimenos είπε Θεωρώ οτι δύσκολα θα ξεμπλέξεις με τις ιδιωτικές. Καλύτερα να έμενες στην ΔΕΗ, η οποία όσο και αν την βρίζουμε τέτοια ΔΕΝ κάνει. Θα βρισκόταν μια λύση να δίνεις λίγα λίγα και τέλος. Για ένα κερδος 20€ τον χρόνο δεν αξίζει να ασχοληθείς με εναλλακτικούς παρόχους. Εγω φαντάζομαι οτι εβγαιναν κάποιοι λογαριασμοί και ίσως δεν τους παραλάμβανες με αποτέλεσμα να πιστολιάζεις ενω εσυ νόμιζεςοτι εισαι τυχερη και εχεις πολυ οικονομικό ρευμα Εγώ βλέπω διαφορά τουλάχιστον 20ευρω τον μήνα και όχι τον χρόνο όπως λες. Η ΔΕΗ πλέον είναι για τους κακοπληρωτες. Άλλο 0.11 KWh και άλλο 0.065 η διαφορά είναι μεγάλη Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από guzel 1
moure Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, guzel είπε Εγώ βλέπω διαφορά τουλάχιστον 20ευρω τον μήνα και όχι τον χρόνο όπως λες. Η ΔΕΗ πλέον είναι για τους κακοπληρωτες. Άλλο 0.11 KWh και άλλο 0.065 η διαφορά είναι μεγάλη Όσο είσαι στη ΔΕΗ δεν τους νοιάζει,αν πας όμως σε εναλλακτικό πάροχο στο κόβουν αμέσως.Εκοψε χωρίς καμία προειδοποίηση ο δεδηε το ρεύμα στην αδερφή μου για χρέος στη ΔΕΗ 50 ευρώ .
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Αγαπητή/έ συμφορουμίτη αν απαντήσεις στο ερώτημα ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ και έχοντας στο χέρι τους λογαριασμούς μέχρι εκείνη την ημερομηνία, πληρώνεις και καθαρίζεις. Συνεχίζεις να προβληματίζεσαι για καταναλώσεις ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ Αύγουστος-Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του άλλου νοικάρη. Εσύ βασικά χρωστάς 51 του παλιού λογαριασμού και 60-70Ε του Ιουλίου. Τους λογαριασμούς πόσο δύσκολο είναι να τους βρεις, θα είναι στην ιστοσελίδα της Βολτον ή ζήτα να σου αποσταλούν στη νέα διεύθυνση για να μιλήσεις με το δικηγόρο σου. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ αρχές Αυγούστου, η εταιρεία καθυστέρησε να κάνει την αλλαγή ονόματος. Αλλά νομίζω ότι το καλό παιδί θα έχει ξεσκίσει το ρεύμα και θα ξέχασε να πάει στη Βολτον για αλλαγή ονόματος γιατί "ξένος κώλος, 20 ξυλιές". Στην περίπτωσή σου 350 Μήπως ξεχνάμε την εξίσωση ότι υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους το οποίο όπως μας είπε τώρα τελειώνει;;;;;;; Είπαμε οι ιδιώτες έχουν ψιλά γράμματα τα οποία αν δεν ξέρουμε να αποκρυπτογραφήσουμε στο τέλος θα βρεθούμε μπλεγμένοι.Για αυτό ο άλλος προτιμά να δίνει εγγύηση και να κόβει το ρεύμα όποτε του γουστάρει. 2
banned_acc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, moure είπε Όσο είσαι στη ΔΕΗ δεν τους νοιάζει,αν πας όμως σε εναλλακτικό πάροχο στο κόβουν αμέσως.Εκοψε χωρίς καμία προειδοποίηση ο δεδηε το ρεύμα στην αδερφή μου για χρέος στη ΔΕΗ 50 ευρώ . Όποιος είναι κακοπληρωτής να κάτσει στην ΔΕΗ
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, guzel είπε Όποιος είναι κακοπληρωτής να κάτσει στην ΔΕΗ Το θέμα είναι ότι στη ΔΕΗ καλοπληρωτές μένουν κυρίως.Οι άλλοι φεύγουν γιατί έχουν την εντύπωση ότι στους ιδιώτες θα πληρώσουν λιγότερα. 1 1
banned_acc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, papoys1 είπε Το θέμα είναι ότι στη ΔΕΗ καλοπληρωτές μένουν κυρίως.Οι άλλοι φεύγουν γιατί έχουν την εντύπωση ότι στους ιδιώτες θα πληρώσουν λιγότερα. Δεν είναι εντύπωση. Η διαφορά που βλέπω εγώ στον Ήρων είναι τεράστια 1 1
acomaedo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, guzel είπε Εγώ βλέπω διαφορά τουλάχιστον 20ευρω τον μήνα και όχι τον χρόνο όπως λες. Η ΔΕΗ πλέον είναι για τους κακοπληρωτες. Άλλο 0.11 KWh και άλλο 0.065 η διαφορά είναι μεγάλη Στο οικιακό τιμολόγιο Γ1 η ΔΕΗ έχει 0.11€/kWh και ο Ήρων στο αντίστοιχο Home1 0.085€/kWh με έκπτωση 5% η ΔΕΗ και 1% ο Ηρων. Αντίστοιχα 1,39€ πάγιο στη ΔΕΗ και 0 στον Ήρων. Οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις είναι ίδιες παντού. Για 3750kWh ετήσια κατανάλωση (μέσος όρος στην Ελλάδα) η διαφορά είναι 81€ το χρόνο. Δεν είναι αμελητέα αλλά δεν είναι και αρκετή για να σε παρακινήσει να αλλάξεις πάροχο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Για χρέος, 200,ευρω ήρθε χαρτί από δικηγόρο εδώ στην πολυκατοικία μας σε έναν κακοπληρωτη. Το είδα με τα μάτια μου Πώς γίνεται να το είδες; Απόρρητο είναι αυτό...Τους κυνηγάει νομικά ο τύπος ΑΝΕΤΑ...
GREGORYMO Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, KaraGat είπε Δεν έχω στο όνομα μου όχι, ρεύμα έχουμε τώρα στο όνομα του πατέρα μου, ήρθα να μείνω μαζί του λόγω κακών οικονομικών και θεμάτων υγείας αναγκαστικά και απλώς βοηθάω όπως μπορώ. Ναι βεβαια τα ανεβάζω αλλά δεν είναι αναλυτικός. Δηλαδη είχαν εκδοθεί κάποιοι έναντι όλους αυτούς τους μήνες του οποίους και δεν παρέλαβα γιατί πήγαιναν στο παλιό σπίτι εφόσον δεν έκαναν την αλλαγή ονόματος την ώρα που έπρεπε. Στον προηγούμενο εκκαθαριστικό είχα πληρώσει 170 και έμεναν 51€ υπόλοιπο. Τώρα 6-7-8-9 ήρθαν προφανώς κάποιοι έναντι και τώρα ο τελικός εκκαθαριστικος τον οποίο ζήτησα και μου τον έστειλαν μέσω e-mail. Αναγράφει πως έχω προηγούμενες οφειλές μεγαλύτερες από το τελικό ποσό και μου είπαν ότι τα έναντι που μου έχουν έρθει ήταν πολλά και γι αυτό αφαιρέθηκε αυτό το ποσό στον εκκαθαριστικό κι ας μην τα είδα ή τα πλήρωσα εγώ. Ζήτησα να μου στείλουν αναλυτικό δηλαδή τι ποσό αντιστοιχεί στον κάθε μήνα από αυτά, για να συνεννοηθώ και με το παιδί που μένει τώρα μέσα. Χρωστάω από τον προηγούμενο εκκαθαριστικό 51€ από το συνολικό 220+ που ήταν (είχαν πληρώσει 170) και όλους τους έναντι από τότε καθώς δεν είχα δυνατότητα μα τους παραλάβω και περίμενα τον τελικό εκκαθαριστικό και πως αυτός θα εκδοθεί έως τον 8/19 αλλά δεν έγινε και εκδόθηκε τώρα Όλη κι όλη η κατανάλωση είναι 391 κιλοβατώρες !!!! Άρα, το σπίτι ΔΕΝ κατοικείτο παρά ελάχιστο διάστημα στο 4μηνο. 1 λεπτό πριν, cacofonix-3 είπε Πώς γίνεται να το είδες; Απόρρητο είναι αυτό...Τους κυνηγάει νομικά ο τύπος ΑΝΕΤΑ... Καλά, τα λες. Αρκεί, να βρουν ΠΟΙΟΣ είναι !
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Όλη κι όλη η κατανάλωση είναι 391 κιλοβατώρες !!!! Άρα, το σπίτι ΔΕΝ κατοικείτο παρά ελάχιστο διάστημα στο 4μηνο. Καλά, τα λες. Αρκεί, να βρουν ΠΟΙΟΣ είναι ! Δεν με πιάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα