Zerg13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, cacofonix-3 είπε Πώς γίνεται να το είδες; Απόρρητο είναι αυτό...Τους κυνηγάει νομικά ο τύπος ΑΝΕΤΑ... Αυτό σε νοιάζει εσένα; πως το είδα; Άνοιξα το γράμμα στεγνά αν θες να μάθεις. Και ήταν ανάθεση χρέους σε δικηγόρο με όνομα και υπογραφή. ΔΕΗ κιόλας. Ξέχασα να πάρω φώτο να στο στείλω κιόλας Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Zerg13
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Αυτό σε νοιάζει εσένα; πως το είδα; Άνοιξα το γράμμα στεγνά αν θες να μάθεις. Και ήταν ανάθεση χρέους σε δικηγόρο με όνομα και υπογραφή. ΔΕΗ κιόλας. Ξέχασα να πάρω φώτο να στο στείλω κιόλας Για αυτό μπορεί να τους σκίσει ο τύπος. Γιατί έπρεπε να είναι το ελάχιστο συστημένη η επιστολή.
KaraGat Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Ευχαριστω για τις πολλες απαντήσεις αλλά επειδή μπερδεύομαι να απαντάω σε κάθε μια ξεχωριστά απαντάω έτσι. Ο τελευταίος εκκαθαριστικος που πλήρωσα ήταν το Ιούνιο και αφορούσε μέχρι τον Μάιο του 19. Πλήρωσα τα 170 και εμέναν τα άλλα 51€. Στο τηλεφωνικό κέντρο μου είπαν πως από τους έναντι λογαριασμούς, στον εκκαθαριστικό, μου αφαίρεσαν το ρεύμα που δεν χρησιμοποίησα (-180+)αλλά κρατήθηκαν οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις και εξού και τα έξτρα 240. Για τους μήνες Αύγουστο Σεπτέμβρη που δεν έμενα πια εγώ μέσα και εφόσον η βολτον καθυστέρησε την αλλαγή ονόματος θα πληρώσει ο νέος νοικάρης, με τον οποίο εχω επικοινωνήσει. δεν έκαψε αυτός ρεύμα χωρίς να πληρώνει, δεν είναι καν εδώ, εξού και ο εκκαθαριστικος δεν έχει ούτε 400 κιλοβατώρες το τετράμηνο, το σπίτι είναι σαν κλειστό. Αντιλαμβανομαι όσα λέτε και ορθώς τα λέτε, προφανώς δεν κοιτώ να ξεφύγω από κάποια οφειλή και γι αυτό κάλεσα η ίδια να κάνω διακανονισμό, απλώς μου φάνηκε παράλογο το πόσο και προσπάθησα να συζητήσω κάποιον πιο λογικό διακανονισμό μέσα σε περισσότερους μήνες μα ήταν αρνητικοί σε σημείο να μου πουν ότι ή 70€ μέχρι Πέμπτη ή κινουμαστε δικαστικά ενώ δεν έχει λήξει καν ο λογαριασμός που μου έστειλαν πριν δυο ημέρες. Αυτο ήθελα να μάθω, εάν κάποιος κατάφερε να κάνει κάποιον καλύτερο διακανονισμό και με ποιον τρόπο. εάν θα κινηθούν τόσο γρήγορα δικαστικά. εάν μπορώ εγώ να βάλω ένα μικρότερο ποσό σαν ένδειξη καλή Θελήσεως και αν θα κάνει κάποια διαφορά. και εάν ισχύει αυτό που μου είπαν σε περίπτωση που έχει κάποιος γνώση περί ΑΜΕΑ, δηλαδή εφόσον εγώ την χρονική στιγμη που καθυστέρησα λογαριασμό ήμουν εισαγωγή στο νοσοκομείο και έκανα διαδικασία για ποσοστό αναπηριας αν υπάρχει κάποια δυνατότητας παράτασης λόγω κακής κατάστασης υγείας, και κατανόηση από την εταιρία ότι άνθρωπος που δεν μπορεί να δουλέψει προς το παρόν και έχει βεβαρημένα έξοδα λόγω φαρμάκων έχει δυνατότητα να κάνει κάποιον καλύτερο διακανονισμό. Στο τηλεφωνικό κέντρο για όλα αυτά μου έλεγαν δεν τους νοιάζει και να βρω 70€ μέχρι την Πέμπτη. Υποψιν δεν με είχαν πάρει καν τηλέφωνο οι ίδιοι, εγώ τους κάλεσα αφού παρέλαβα με ιμειλ τον τελικό εκκαθαριστικό και δεν μπορούσα να καταλάβω. Μου φάνηκε λοιπόν παράλογο ότι είχαν τόσο μεγάλο θέμα αλλά δεν επικοινώνησαν καθόλου μαζί μου. Εννοειται θα από πληρώσω το ποσό. Κοιτουσα μόνο αν γινόταν όχι τόσο άγρια και άμεσα με 70 και 60 ευρώ αλλά λίγο πιο ήπια για να έχω την δυνατότητα δηλαδή με 20 ή με 30 ευρώ. Ευχαριστώ και πάλι όσους απάντησαν και συγγνώμη αν σας παιδεύω και απαντάω μπερδεμένα είμαι αρκετά χαπακωμενη τελευταία αχαχαχαχχ
sphinxgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Εγω θα έβαζα ενα 50άρικο το μηνα και θα κράταγα τις αποδείξεις πληρωμής. Κάποια στιγμή θα ξεχρέωνα. Αποκλείεται, μέχρι εκείνη τη στιγμή να είχε γίνει κάτι και να σε κυνηγήσουν. Υποθέτω ο διακανονισμός είναι να κανονίσουν να μην πληρώσεις τόκους, αν πληρώσεις εντός ορισμένης περιόδου. Εμένα θα με ανησυχούσε μήπως και κόψουν το ρευμα απο την τωρινή σου εταιρία, λόγω οφειλών στην προηγούμενη αν δεν ακολουθήσεις το διακανονισμό .
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Στις 31/10/2019 στις 8:12 ΜΜ, sphinxgr είπε Αρχικά, αν δεν πληρώσεις το πιο πιθανό είναι να μην μπορείς να κάνεις σύνδεση σε άλλη εταιρεία με το αφμ σου. Ναι όντως και για 150€ τα στέλνουν για είσπραξη σε δικηγόρο κλπ Το πρόβλημα εξαρχής ξεκινά που πολλοί νομίζουν ότι σε άλλες εταιρίες εκτός ΔΕΗ θα έχουν κάποια διαφορά. Η διαφορά αν όχι 0, πολλές φορές τους βγαίνει πιο ακριβά στο τέλος. Τέλος πάνω στους λογαριασμούς φαίνεται καθαρά τι αφορά η κάθε χρέωση και αν η χρέωση έχει βάση ~ που συνήθως έχει βάση. ενα ατομο- 50 μ2 λιπω ολοι μερα - πληρώνω ρεύμα μεσο ορο 50 ευρω άθλιο ετσι...
sphinxgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε ενα ατομο- 50 μ2 λιπω ολοι μερα - πληρώνω ρεύμα μεσο ορο 50 ευρω άθλιο ετσι... Ρεύμα θα πληρώνεις 10€ και τα υπόλοιπα θα είναι άσχετοι φόροι πιθανότατα
APPLEGEEK Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, sphinxgr είπε Ρεύμα θα πληρώνεις 10€ και τα υπόλοιπα θα είναι άσχετοι φόροι πιθανότατα Νόμιζα 22 +- ναι όντος αλλά μέσο όρο λέμε.ειδα 82 ευρώ Ιούλιο
GREGORYMO Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε ενα ατομο- 50 μ2 λιπω ολοι μερα - πληρώνω ρεύμα μεσο ορο 50 ευρω άθλιο ετσι... Και 6€ ΕΡΤ το διμηνο. 1
Dvs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Η συγκεκριμένη εταιρεία παίρνει τηλεφωνο 4 μέρες πριν λήξει ο λογαρισμός και επενθυμίζει να πληρώσουμε, γιατι λέει θελουν 4μέρες να τον δουν στο σύστημα τους!! (δεν λαμβάνουν υπόψιντην ημερομηνία πληρωμής της τράπεζας;) 1
GREGORYMO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dvs είπε Η συγκεκριμένη εταιρεία παίρνει τηλεφωνο 4 μέρες πριν λήξει ο λογαρισμός και επενθυμίζει να πληρώσουμε, γιατι λέει θελουν 4μέρες να τον δουν στο σύστημα τους!! (δεν λαμβάνουν υπόψιντην ημερομηνία πληρωμής της τράπεζας;) Όποιος το θεωρεί πρόβλημα, πάει στην ΔΕΗ.
banned_acc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Dvs είπε Η συγκεκριμένη εταιρεία παίρνει τηλεφωνο 4 μέρες πριν λήξει ο λογαρισμός και επενθυμίζει να πληρώσουμε, γιατι λέει θελουν 4μέρες να τον δουν στο σύστημα τους!! (δεν λαμβάνουν υπόψιντην ημερομηνία πληρωμής της τράπεζας;) αντί να γεμίζεις με καταχωρήσεις το calendar σου το αναλαμβάνουν εκείνοι για εσένα με τηλεφωνική υπενθύμιση. Ωραία υπηρεσία
Dvs Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 lol 10 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Όποιος το θεωρεί πρόβλημα, πάει στην ΔΕΗ. Ευτυχώς δεν ειναι για δικό μου λογαρισμό. Εκτός απο την ΔΕΗ υπάροχυν κιαλλες εταιρείες, μην αγχώνεσε 10 ώρες πριν, guzel είπε αντί να γεμίζεις με καταχωρήσεις το calendar σου το αναλαμβάνουν εκείνοι για εσένα με τηλεφωνική υπενθύμιση. Ωραία υπηρεσία Όντως εξαιρετικό - λολ
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Απ' οτι φαίνεται ούτε η ΔΕΗ κοιτάει ημερομηνία πληρωμής από τράπεζα. Είχα πληρώσει το καλοκαίρι μια μέρα πριν την λήξη έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό που ήταν 300 ευρώ, ανέμενα την αφαίρεση της έκπτωσης στον έναντι αλλά πήρα τα τρία μου.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 On 31/10/2019 at 22:18, guzel said: Τώρα έχεις ρεύμα στο όνομα σου σε άλλη εταιρεία; Αν όχι γραψτους. Γιατί αν έχει ρεύμα σε άλλο ρολόι από άλλη εταιρεία τι θα της κάνουν;
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 On 04/11/2019 at 10:23, sphinxgr said: Εμένα θα με ανησυχούσε μήπως και κόψουν το ρευμα απο την τωρινή σου εταιρία, λόγω οφειλών στην προηγούμενη αν δεν ακολουθήσεις το διακανονισμό . Μα αφού έχει φύγει, θα της κόψουν το ρεύμα σε άλλο ρολόι; Από πότε γίνεται αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα