Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εντυπωσιάζομαι πως γίνεται να είναι νόμιμο και συνταγματικό κάτι τέτοιο, ίσως ο @Γιάννης Platano να μπορεί να μας κατευθύνει.

Δεν είναι. Απλά ακόμη δεν έχει κάποιος κινηθεί νομικά. 

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρώτησα την πηγή μου στο ΔΕΔΔΗΕ (ευτυχώς σήκωσε το τηλέφωνο)

Η οφειλή είναι στο ΑΦΜ

Το ΑΦΜ μπορεί να έχει πολλές παροχές σε πολλές εταιρείες

Δεν γίνεται διακοπή της παροχής ρεύματος αν δεν χρωστάει στην συγκεκριμένη παροχή

Μόνο αν χρωστάει στην συγκεκριμένη παροχή κινδυνεύει με διακοπή 

Εννοείται ότι την οφειλή κάποια στιγμή θα την διεκδίκησει η εταιρεία 

Απλά μου είπε ότι η ΔΕΗ και το ΔΕΔΔΗΕ έχουν ζητήσει από την ΡΑΕ να αλλάξει ο κανονισμός ώστε να μπορούν να διεκδικήσουν τις οφειλές είτε νομικά είτε με διακοπή της παροχής ρεύματος (οποιαδήποτε) που ανήκει στο συγκεκριμένο ΑΦΜ ή συνδυασμός ΑΦΜ/ΑΡΙΘΜΌΣ ΠΑΡΟΧΗΣ.

Σε αυτό φαίνεται να συμφωνούν και οι άλλοι πάροχοι.

Επεξ/σία από ikorolis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Εντυπωσιάζομαι πως γίνεται να είναι νόμιμο και συνταγματικό κάτι τέτοιο, ίσως ο @Γιάννης Platano να μπορεί να μας κατευθύνει.

Δεν σχολιαζω για αλλους προχους γιατι επειδη ειμαι ΔΕΔΔΗΕ δεν θελω να πει καποιος οτι υπρασπιζομαι τη ΔΕΗ.

Ο καθενας διαβαζει , κρινει , αποφασιζει και ειναι υπευθυνος για καθε επιλογη του  .Αν δεν καταλαβε κατι ...προβλημα του.Ολα ειναι γραμμενα εστω και στα ψιλα γραμματα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Γιάννης Platano said:

Δεν σχολιαζω για αλλους προχους γιατι επειδη ειμαι ΔΕΔΔΗΕ δεν θελω να πει καποιος οτι υπρασπιζομαι τη ΔΕΗ.

Ο καθενας διαβαζει , κρινει , αποφασιζει και ειναι υπευθυνος για καθε επιλογη του  .Αν δεν καταλαβε κατι ...προβλημα του.Ολα ειναι γραμμενα εστω και στα ψιλα γραμματα .

Μα η ερώτηση ήταν γενική και αφορούσε τη διαδικασία του ΔΕΔΔΗΕ, όχι κάποιον πάροχο συγκεκριμένα. 

Τέσπα λύθηκε το θέμα. 

Επεξ/σία από Malthador

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...