Moderators Malthador Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 1 minute ago, johnnyman said: Εγώ δεν έκανα καμία ρύθμιση διότι όλα ήταν οκ απλά πήγα τα παραπάνω χαρτιά στην τράπεζα Ναι, γενικότερα σχολιάζω, σε εσένα απλά έγινε λάθος από κάποιον απρόσεκτο υπάλληλο. 1
johnnyman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, γενικότερα σχολιάζω, σε εσένα απλά έγινε λάθος από κάποιον απρόσεκτο υπάλληλο. Έτσι φίλε μου, ευτυχώς όλα καλά!! Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από johnnyman
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε. Παμε στα δια ταυτα. Ενω εχει μεινει ακομη μια δοση των 69 ευρω για να τελειωσω με την εφορια τον μηνα δεκεμβριο ξαναεγινε δεσμευση ποσου την περασμενη παρασκευη της ταξης των 186 ευρω..... Πηγα την δευτερα στην τραπεζα πηγα και σημερα και ενω καναμε την ιδια διαδικασια για την αποδεσμευση οπως την πρωτη φορα τα λεφτα ακομη ειναι κρατημενα... Το θεμα ειναι γιατι να κρατησουν παλι λεφτα?? Εχει αρχισει και μου την δινει πολυ αυτο το θεμα και δεν ξερω τι καταληξη θα εχει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 35 λεπτά πριν, johnnyman είπε Καλησπερα παιδια και καλη χρονια να εχουμε. Παμε στα δια ταυτα. Ενω εχει μεινει ακομη μια δοση των 69 ευρω για να τελειωσω με την εφορια τον μηνα δεκεμβριο ξαναεγινε δεσμευση ποσου την περασμενη παρασκευη της ταξης των 186 ευρω..... Πηγα την δευτερα στην τραπεζα πηγα και σημερα και ενω καναμε την ιδια διαδικασια για την αποδεσμευση οπως την πρωτη φορα τα λεφτα ακομη ειναι κρατημενα... Το θεμα ειναι γιατι να κρατησουν παλι λεφτα?? Εχει αρχισει και μου την δινει πολυ αυτο το θεμα και δεν ξερω τι καταληξη θα εχει. Αυτα τα 69 ευρω ηταν ληξιπροθεσμα ? Δεν εχεις ορισει ακατασχετο τον λογαριασμο ?Ποσα ειχε μεσα ?
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Αυτα τα 69 ευρω ηταν ληξιπροθεσμα ? Δεν εχεις ορισει ακατασχετο τον λογαριασμο ?Ποσα ειχε μεσα ? Τι εννοείς ληξιπροθεσμα φίλε μου? Αυτά τα 69 είναι η τελευταία δόση του γενναρη και πρέπει να πληρωθεί μέχρι της 31 Ιανουαρίου. Ο λογαριασμός είναι ακατασχετος ναι. Το μήνα Δεκέμβριο μαζί με το δώρο το μισθό και το επίδομα ενοίκιου χοντρικά έφτασαν τα 1500 περίπου. Αυτά όλα μπήκαν τον Δεκέμβριο και εννοείται δώρο και επίδομα τα είχα κάνει ανάληψη. Με το που μπήκε ο μισθός του Δεκέμβρη την προηγούμενη Παρασκευή δέσμευτηκαν 186 ευρώ..... Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2020 από johnnyman
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, johnnyman είπε Τι εννοείς ληξιπροθεσμα φίλε μου? Αυτά τα 69 είναι η τελευταία δόση του γενναρη και πρέπει να πληρωθεί μέχρι της 31 Ιανουαρίου. Ο λογαριασμός είναι ακατασχετος ναι. Το μήνα Δεκέμβριο μαζί με το δώρο το μισθό και το επίδομα ενοίκιου χοντρικά έφτασαν τα 1500 περίπου. Αυτά όλα μπήκαν τον Δεκέμβριο και εννοείται δώρο και επίδομα τα είχα κάνει ανάληψη. Με το που μπήκε ο μισθός του Δεκέμβρη την προηγούμενη Παρασκευή δέσμευτηκαν 186 ευρώ..... Και τι σου ειπαν αφου ο λογαριασμος ειναι ακατασχετος και δεν ηταν ληξιπροθεση η οφειλη ? Τα 1500 ευρω μπηκα σε μια καταθεση ή ειχες αφησει υπολοιπο πανω απο 1250 μεσα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 τα 186 ευρώ από που βγαίνουν? δεν είναι πολλαπλάσιο ακριβώς του 69. Μήπως είναι κάτι άλλο?
johnnyman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Και τι σου ειπαν αφου ο λογαριασμος ειναι ακατασχετος και δεν ηταν ληξιπροθεση η οφειλη ? Τα 1500 ευρω μπηκα σε μια καταθεση ή ειχες αφησει υπολοιπο πανω απο 1250 μεσα ? Το δώρο μπήκε αρχές Δεκεμβρίου, μετά από καμιά βδομάδα επίδομα ενοικίου και τέλη του μήνα ο μισθός του Δεκεμβρίου. Όταν μπήκε το καθένα ξεχωριστά έκανα ανάληψη δεν άφησα τπτ μέσα. 1 ώρα πριν, Xacti είπε τα 186 ευρώ από που βγαίνουν? δεν είναι πολλαπλάσιο ακριβώς του 69. Μήπως είναι κάτι άλλο? Δεν ξέρω φίλε μου πραγματικά.. Ουτε οι ίδιοι ξέρανε.. Απορούσαν.. Δεν ξέρω πως να κινηθώ άμα δεν αποδέσμευτουν μέχρι και την τρίτη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα