Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Καλησπερα σας!! Εχω μια απορια (και μιας και είμαι άσχετη με αυτά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει...αν γνωρίζει και μπορει.. :) ). Εχω βρει εργασία ως αυτοαπασχολούμενος σε εταιρία μέσω Ίντερνετ.Η πληρωμή θα γίνεται είτε με κατάθεση σε τράπεζα είτε με Pay pall.Ειδη μου έχουν πει ότι δρν θα υπάρχει ασφάλεια ένσημα όπως και το ότι εννοειται πως δεν έχουν σχέση με εφορίες και τε σχετικά(στην φορολόγηση του μισθού),θα πρέπει εγώ να βρω την άκρη.Επειδη ξεκίνησα και ταμείο ανεργίας είπα να πάω στην λογίστρια μου να δω τι παίζει. Της είπα αυτά που σας είπα πριν και αν έχω θέμα αν δώσω τραπεζικό λογαριασμό λόγο του ότι είμαι σε ταμείο και ειπε ότι δεν υπάρχει θέμα απλά να το κάνω με προσοχή. και λέω εγώ τώρα... είναι καλή επιλογή το να δώσω τραπεζικό λογαριασμό;Στον έλεγχο δεν θα φανεί ότι έχω δυο λογαριασμούς (ο ένας εκ των οποίων είναι μισθοδοσίας οεαδ;).Θα έχω κανένα θέμα με τον ΟΑΕΔ;;Να ανοίξω καλύτερα pay pall και να δώσω αυτό; Έγραψα πολλά Σορυ.. αλλά είμαι άσχετη με αυτά ..!!!:):);)
NikosKallithea Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Sofi_21 είπε σε εταιρία μέσω Ίντερνετ Τι εθνικότητας είναι η εταιρεία;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Πες μας και τα στοιχεία της εταιρείας να κάνουμε έναν τυπικό έλεγχο
vasilllis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Ο απλος λογαριασμος τραπεζης ειναι περισσοτερο ευκολο να ελεγθει για τις κινησεις του απο την εφορια(δεν προκειται να γινει ποτε λογω του υψους των ποσων. Ο paypal ειναι περισσοτερο ασφαλης αν μπορεις να κινησεις απο εκει τα χρηματα σου (εννοω να μην κανεις εσυ μετα μεταφορα στον λογαριασμο σου)
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Η εταιρία είναι στην Αγγλία. 25 λεπτά πριν, vasilllis είπε Ο απλος λογαριασμος τραπεζης ειναι περισσοτερο ευκολο να ελεγθει για τις κινησεις του απο την εφορια(δεν προκειται να γινει ποτε λογω του υψους των ποσων. Ο paypal ειναι περισσοτερο ασφαλης αν μπορεις να κινησεις απο εκει τα χρηματα σου (εννοω να μην κανεις εσυ μετα μεταφορα στον λογαριασμο σου) Κάτσε γιατί με μπέρδεψες...χαχαχα Οπως ανέφερα είμαι άσχετη..χαχαχαχα για το πρώτο σκέλος λογικό ...ναι..με μπέρδεψες στο δεύτερο...Εννοείς ότι είναι ασφαλές στο να κάνω κίνηση/μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό τράπεζας;
2MikronS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Πες την εταιρεια λεμε να δουμε σε ποιον απατεωνα επεσες.............
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, 2MikronS είπε Πες την εταιρεια λεμε να δουμε σε ποιον απατεωνα επεσες............. Έχω είδη γνωστό που δουλεύει στην συγκεκριμένη και δεν έχει κανένα θέμα
slavador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 εφ οσον τα χρηματα θα ειναι μαυρα δεν θα εχεις θεμα με οαεδ ουτε με εφορια εαν γινει ελενχος και σε βρουνε οτι δουλευεις μαυρα θα εχεις θεμα και με τους δυο.σε οποιο λογαριασμο και αν μεταφερεις ειτε κατευθειαν η εταιρια σου κανει καταθεση ειτε τα μεταφερεις στο paypal και μετα στην τραπεζα ειναι το ιδιο πραγμα.εαν βρεις τροπο να τα μεταφερεις απο το paypal σε μετρητα ειναι ο πιο ασφαλης για να μην σε βρουνε.
vasilllis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 20 ώρες πριν, Sofi_21 είπε Η εταιρία είναι στην Αγγλία. Κάτσε γιατί με μπέρδεψες...χαχαχα Οπως ανέφερα είμαι άσχετη..χαχαχαχα για το πρώτο σκέλος λογικό ...ναι..με μπέρδεψες στο δεύτερο...Εννοείς ότι είναι ασφαλές στο να κάνω κίνηση/μεταφορά του ποσού στον λογαριασμό τράπεζας; ασφαλη=στο να μην ελεγχθει.να κανεις απο αυτον πληρωμες,οχι μεταφορα σε λογαριασμο,
SeXBOX Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Αν κάνεις λογαριασμό paypal και ψωνίζεις ηλεκτρονικά μόνο με paypal δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, αν μπαίνουν σε τράπεζα τότε ναι θα το δουν και θα κόψουν επίδομα επίσης η Εταιρεία πως θα τα βάζει στο λογαριασμό σου τον τραπεζικό; Με τι αιτία; Γιατί έτσι απλά δεν γίνεται πρέπει να δικαιολογήσει την μεταφορα... Και η εταιρεία αυτή σου είπε για μαύρο χρήμα... κάτι δεν στέκει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, SeXBOX είπε Αν κάνεις λογαριασμό paypal και ψωνίζεις ηλεκτρονικά μόνο με paypal δεν έχεις να δώσεις λογαριασμό σε κανέναν, αν μπαίνουν σε τράπεζα τότε ναι θα το δουν και θα κόψουν επίδομα επίσης η Εταιρεία πως θα τα βάζει στο λογαριασμό σου τον τραπεζικό; Με τι αιτία; Γιατί έτσι απλά δεν γίνεται πρέπει να δικαιολογήσει την μεταφορα... Και η εταιρεία αυτή σου είπε για μαύρο χρήμα... κάτι δεν στέκει. Η εταιρία θα στέλνει αποδεικτικό πληρωμής. Είναι στην δίκη μου δικαιοδοσία η ασφάλεια και η πληρωμή των φόρων. Σε ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση
Salvation81 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Επειδη μαλλον καποια Πυραμιδα στυλ LR θα ειναι μην αγχωνεσαι, εκτος αν παιζει να σου βαζεις πανω απο 1000ε τον μηνα στην τραπεζα που εκει ναι μπορει να σε flaggaroun αν εισαι πολυ ατυχη.
studiokristo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι το σύστημα της φορολογίας στην Ελλάδα είναι άδικο και ακριβό συμφωνούμε όλοι. Το να δίνουμε όμως συμβουλές φοροδιαφυγής, είναι λίγο επικίνδυνο παιδιά. Να υπενθυμίσω πως το PayPal έχει άδεια τράπεζας Λουξεμβούργου, που σημαίνει ότι συμμετέχει στο αυτόματο σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών με την Ελλάδα. Είτε μπαίνουν λοιπόν τα χρήματα σε τράπεζα του εσωτερικού, είτε του εξωτερικού, αν είναι αδήλωτα είναι ξεκάθαρη φοροδιαφυγή. Επίσης στους όρους του PayPal, θα δεις πως λέει ξεκάθαρα ότι είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί τη νομοθεσία είτε δίνοντας στοιχεία μετά από αίτηση, είτε αποστέλοντας στοιχεία στην φορολογική έδρα αν κρίνει ότι υπάρχει κάτι παράνομο. Σε περίπτωση διασταύρωσης λοιπόν, πολύ απλά θα μπλέξεις. Και θα σε κυνηγάει εκτός από την εφορία και ο ΟΑΕΔ για ψευδή δήλωση η οποία διώκεται και ποινικά. Τέλος, όσον αφορά το ηθικό κομμάτι, υπάρχουν και παιδιά τα οποία είναι πραγματικά άνεργα και έχουν ανάγκη το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ. Κρίμα πραγματικά στις συμβουλές που δίνουν μερικοί χωρίς να σκεφτούν. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από studiokristo 1
Salvation81 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, studiokristo είπε Το ότι το σύστημα της φορολογίας στην Ελλάδα είναι άδικο και ακριβό συμφωνούμε όλοι. Το να δίνουμε όμως συμβουλές φοροδιαφυγής, είναι λίγο επικίνδυνο παιδιά. Να υπενθυμίσω πως το PayPal έχει άδεια τράπεζας Λουξεμβούργου, που σημαίνει ότι συμμετέχει στο αυτόματο σύστημα ανταλλαγής πληροφοριών με την Ελλάδα. Είτε μπαίνουν λοιπόν τα χρήματα σε τράπεζα του εσωτερικού, είτε του εξωτερικού, αν είναι αδήλωτα είναι ξεκάθαρη φοροδιαφυγή. Επίσης στους όρους του PayPal, θα δεις πως λέει ξεκάθαρα ότι είναι υποχρεωμένο να ακολουθεί τη νομοθεσία είτε δίνοντας στοιχεία μετά από αίτηση, είτε αποστέλοντας στοιχεία στην φορολογική έδρα αν κρίνει ότι υπάρχει κάτι παράνομο. Σε περίπτωση διασταύρωσης λοιπόν, πολύ απλά θα μπλέξεις. Και θα σε κυνηγάει εκτός από την εφορία και ο ΟΑΕΔ για ψευδή δήλωση η οποία διώκεται και ποινικά. Τέλος, όσον αφορά το ηθικό κομμάτι, υπάρχουν και παιδιά τα οποία είναι πραγματικά άνεργα και έχουν ανάγκη το πενιχρό επίδομα του ΟΑΕΔ. Κρίμα πραγματικά στις συμβουλές που δίνουν μερικοί χωρίς να σκεφτούν. Φιλε ζεις σε μια χωρα 11 εκκατομυριων Ελληνων και καμια 5αρια εκκατομυριων αλλοδαπων που η συντριπτικη πλειοψηφια δεν δηλωνει τιποτα και στελνει οσα βγαζει πισω στην χωρα της κανοντας ολοκληρες περιουσιες. Εχεις εκατονταδες χιλιαδες Ελληνες και αλλοδαπους να εχουν αυτοκινητα με ξενες πινακιδες παρανομα. Εταιρειες να βαρανε χρεωκοπια για να μην πληρωνουν οσα χρωστανε και την επομενη να ξαναβγαινουν με διαφορετικες επωνυμιες. Σχεδον ολα τα μαγαζια εστιασης να μην κοβουν αποδειξεις η να χρησιμοποιουν παραπανω απο μια φορα οσες εχουν κοψει. Δεν θα σχολιασω καν το τι φοροδιαφυγη κανουν οι πολιτικοι σε αυτη την χωρα (λιστες λαγκαρντ και ολα τα συνναφη). Με λιγα λογια το αν καποια κοπελα δεν δηλωνει τα 5 χιλιαρικα που θα βγαζει τον χρονο (που ουτως η αλλιως απο οσο γνωριζω ειναι ακομα κατω του αφορολογητου) ειναι το λιγοτερο μας προβλημα. ΥΓ: Οσο για το επιδομα του ΟΑΕΔ που αναφερες ξερεις ποσοι δουλευουν μαυρα και εχουν και επιδομα ΟΑΕΔ και μειωμενα τιμολογια και και και και; Αυτους να ψαξεις, εκεινοι ειναι το προβλημα οχι η κοπελα εδω. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από Salvation81 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Τώρα δεν θα ασχοληθούμε με την φοροδιαφυγή του ανασφάλιστου φτωχού. Ακόμα και τα tips / πουρμπουάρ των ασφαλισμένων, φοροδιαφυγή είναι... αλλά κανείς δεν ασχολείται!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα