Προς το περιεχόμενο

Νέα Μοντέλα Θέλουν τη προσοχή μας


kotsiani1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DJI Mavic Mini: Με βάρος μόλις 249 γραμμάρια και λήψη βίντεο στα 2.7K είναι το πιο μικρό drone! 

Αξίζει  να το αγοράσεις  το DJI Mavic Mini που έχει τιμή από 399 ευρώ  . Υπάρχει και το κιτ με 3 έξτρα μπαταρίες, θήκη, βάση φόρτισης και προστατευτικά για προπέλες, στην τιμή των 499 ευρώ.  

Mavik  Mini.png

Επεξ/σία από kotsiani1
  • Thanks 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 2 μήνες μετά...

Με ένα  μόλις  μήνα  παρουσίασή στην Ελλάδα , άρχισαν να πωλούνται  σαν μεταχειρισμένο  τη είναι αυτό που  δεν ικανοποίησε  τούς αγοραστές του   dji mavic mini   ??

Απόψεις                       Απαντήσεις  Mavik  Mini.png

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To Geofence ειναι το μεγαλύτερο αγκαθί της DJI χρόνια με την dji μετα το mavic pro αρχιζε σιγά σιγα να παίρνει τον έλεγχο απο τον πιλότο διότι όλο και νέοι πιλότοι έμπαιναν στο παιχνίδι και κάπως έπρεπε να κερδίσει στο after sales και έτσι όταν πιλοτάρετε τα νεοτερα μοντελα για αυτούς που έχουν πτητικές ώρες θα καταλάβουν αμέσως ότι υπάρχει ένα κενό στην εκτέλεση εντολής απο το χειριστήριο,

Κάτοχος parrot για αυτον τον λόγο δοκίμασα το mavic mini διπλά με το parrot anafi και το mini είχε την απόκριση που πετάω το anafi με wifi και οχι controller.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή το πρόβλημα το εντοπίζεις στο Geofence ( προστασία περιοχών σημασίας ενδιαφέροντος ) η το  πτητικό χειρισμό με το controller    που το συνοδεύει η Dji το μοντέλο ?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.