Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, είχα κάνει παραγγελία απο γνωστό μαγαζί μέσω του σκρούτζ την μητρική Msi b450 tomahawk MAX και το cpu cooler Arctic Freezer 34 eSports DUO. Κατά την διαδικασία συναρμολόγησης του καινούργιου μου υπολογιστή η συμβατότητα του στηρίγματος της ψυκτρας δεν αντιστοιχούσε με την μητρική. Έστειλα το πρόβλημα μου στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει αν γίνεται να αγοράσω ξεχωριστά μόνο το στήριγμα της ψύκτρας και αν ναί ποιό θα ήταν αυτό ώστε να είναι συμβατό με την μητρική μου.Προσωρινά έχω βάλει την ψύκτρα που έρχεται μαζί με τον επεξεργαστή μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.Παρακάτω έχω ανεβάσει και οπτικά το πρόβλημα μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

74571572_1130291707164346_412473231585312768_n.jpg

Δημοσ.

Δεν έχω ΑΜ4 socket, αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται το backplate . Πρέπει να είναι ήδη επάνω στη μητρική. 

Βιδώνεις σε αυτό που υπάρχει ήδη στη μητρική. Δες τις εικόνες παρακάτω. Το αναφέρει. (Εκτός αν είναι κάτι άλλο και δεν το έχω καταλάβει).

* The AM4 backplate comes with your mainboard, spares are available through our
customer support.

https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-34-esports-duo.html

Δημοσ.

Δεν έχω όυτε την μητρική ούτε την ψήκτρα, αλλά κατά 99% κάτι κάνεις λάθος. Από την στιγμή που μια ψήκτρα έχει βάση για ΑΜ4 μητρικές, ταιριάζει σε όλες τις μητρικές με αυτό το socket. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Giannis996 είπε

Καλησπέρα σας, είχα κάνει παραγγελία απο γνωστό μαγαζί μέσω του σκρούτζ την μητρική Msi b450 tomahawk MAX και το cpu cooler Arctic Freezer 34 eSports DUO. Κατά την διαδικασία συναρμολόγησης του καινούργιου μου υπολογιστή η συμβατότητα του στηρίγματος της ψυκτρας δεν αντιστοιχούσε με την μητρική. Έστειλα το πρόβλημα μου στο μαγαζί που έκανα την παραγγελία αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση.Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να με ενημερώσει αν γίνεται να αγοράσω ξεχωριστά μόνο το στήριγμα της ψύκτρας και αν ναί ποιό θα ήταν αυτό ώστε να είναι συμβατό με την μητρική μου.Προσωρινά έχω βάλει την ψύκτρα που έρχεται μαζί με τον επεξεργαστή μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.Παρακάτω έχω ανεβάσει και οπτικά το πρόβλημα μου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

74571572_1130291707164346_412473231585312768_n.jpg

Αυτό το πλαστικό που μας δείχνεις σου είναι άχρηστο(ειναι για Intel board/backplate)..βιδώνεις την ψύκτρα στο υπάρχoν Backplate  για AMD.

Διαβασε το Manual,για να έχεις μια ποιό καλύτερη εικόνα εγκατάστασης.

Επεξ/σία από coolerman
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...