Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες! Είμαι φοιτητής στην Αθήνα και απλά ψαχνομαι για πράγματα-χομπις νά μου γεμίζουν την μέρα!Δεν αντέχω να κάθομαι , υπάρχουν συχνά οι καφέδες με τα φιλαράκια ,την κοπέλα μου.. Οικονομικά είμαι -οπως ένας φοιτητής- δηλαδή δεν παίζουν πολλά ,ρίξτε ιδέες

Δημοσ.

Οι καφέδες και οι φίλοι δεν θεωρώ καν ο,τι λογίζονται ως hobby. Το hobby είναι κάτι που το κάνεις προαιρετικά στην ζωή σου και εφόσον σου αρέσει και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Άσχετα βέβαια με τα παραπάνω, το hobby είναι κάτι που θα το βρεις μόνος σου.

Δημοσ.

Δημόσια βιβλιοθήκη, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλευ, περπάτημα, τρέξιμο, επιτραπέζια παιχνίδια, gaming σε κονσόλα ή υπολογιστή, διάβασμα βιβλίων, δημιουργία blog, βαράκια και γυμναστική σπίτι, μάθηματα μουσικών οργάνων, πολεμικές τέχνες, χορό,τραγούδι, ζωγραφική εθελοντική εργασία σε συλλόγους, οργανώσεις που σου αρέσει το αντικείμενο. Μαθήματα προγραμματισμού, επεξεργασίας εικόνας, κατασκευής ιστοσελίδων, κηπουρική, καλλιέργεια γης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μπορούσες να πας για tango με την κοπέλα σου ή για πεζοπορία με τους φίλους σου.

Επεξ/σία από James Bon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια δουλειά μερικής απασχόλησης, ίσως είναι το καλύτερο. Θα έχεις παραπάνω χρήματα, θα αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πολλά πράγματα διαφορετικά.

Επεξ/σία από kogba
  • Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Με τα σπορ/γυμναστικη πως τα πας?

Έχω συνδρομή 12μηνο σε γνωστή αλυσίδα γυμναστήριων, να σου πω την αλήθεια πηγαίνω όποτε μου καπνίσει δεν με πολύ γεμίζει.

3 ώρες πριν, kogba είπε

Μια δουλειά μερικής απασχόλησης, ίσως είναι το καλύτερο. Θα έχεις παραπάνω χρήματα, θα αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία και θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς πολλά πράγματα διαφορετικά.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια δούλευα σε εστιατόρια σε μερική απασχόληση ,ίσως δουλέψω και φέτος ,αλλά και πάλι θέλω κάτι δημιουργικό.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Sxizofreniac είπε

Καλησπέρα μάγκες! Είμαι φοιτητής στην Αθήνα και απλά ψαχνομαι για πράγματα-χομπις νά μου γεμίζουν την μέρα!Δεν αντέχω να κάθομαι , υπάρχουν συχνά οι καφέδες με τα φιλαράκια ,την κοπέλα μου.. Οικονομικά είμαι -οπως ένας φοιτητής- δηλαδή δεν παίζουν πολλά ,ρίξτε ιδέες

Να κάτσεις να διαβάσεις για την σχολή σου. :P

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τι χόμπι θα επιλέξεις εξαρτάται από το τι σου αρέσει να κάνεις και πόσα λεφτά θέλεις να διαθέσεις.

Αθλητικά χόμπυ: Γυμναστήριο, τρέξιμο (συμμετοχή σε μαραθώνιους κτλ), πολεμικές τέχνες, τέννις, σκοποβολή, Χορός, Ιππασία.
Πνευματικά χόμπυ: Βιβλία, Σκάκι, Ζωγραφική,  χειροτεχνίες
Διασκέδαση: bowling, video games, insomnia 😛 , επιτραπέζια, μοντελισμός
Μάθηση: παρακολούθηση σεμιναρίων, e-learning πανεπιστημιακά προγράμματα 
Επαγγελματικά: part time job ανάλογα και με τι σπουδάζεις ίσως, αλλιώς τα πιο generic, πχ τηλεφωνική εξυπηρέτηση, προωθήσεις, πωλητής.

Επεξ/σία από Otter
Δημοσ.

Πρώτα οργάνωσε το διάβασμα/παρακολούθηση για την σχολή σου και μετά δες πόσος χρόνος σου μένει για hobbies. Αφού θες κάτι το δημιουργικό μπορείς ν'ασχοληθείς με μοντελισμό, με εκμάθηση μουσικών οργάνων, ζωγραφική/γλυπτική, φωτογραφία κλπ. Αφού σπουδάζεις Αθήνα, πέρνα μια βόλτα απ'την Πανεπιστημιακή Λέσχη και δες τι προσφέρουν http://www.lesxi.uoa.gr/foithtiki-merimna/politistikos-omilos-panepisthmioy-a8hnon-p-o-f-p-a.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν θέλεις να δουλέψεις κάπου, δοκίμασε να προσφέρεις κάποιας μορφής εθελοντική εργασία ίσως, κάτι όμως που να σου δίνει γνώσεις και να μπορείς επίσης να το έχεις στο βιογραφικό σου.

Εγώ όταν ήμουν φοιτητής ασχολήθηκα 2 χρόνια με το fansubbing. https://en.wikipedia.org/wiki/Fansub

Γενικά βλέπω και anime οπότε για εμένα ήταν πολύ ευχάριστη ασχολία. Μέσω αυτού θα εξασκήσεις αγγλικά, video editing, γρήγορη πληκτρολόγηση, ορθογραφία, κ.α., ενώ θα λαμβάνεις επιπρόσθετα την ευχαρίστηση του να προσφέρεις αφιλοκερδώς κάτι που το απολαμβάνουν χιλιάδες άνθρωποι και σε ευγνωμονούν.

Αυτό που είχα κάνει επίσης, είναι να παρακολουθήσω κάποια free-instructor led σεμινάρια από το coursera. Έχει πολλά διαφορετικά αντικείμενα, από οικονομικά, μέχρι τέχνη και μηχανολογία, είναι σαν μάθημα πανεπιστημίου οπότε ίσως δεν το προτιμήσεις, μπορείς όμως να λάβεις γνώση για διαφορετικό αντικείμενο από αυτό που σπουδάζεις.

Επεξ/σία από v-tidus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...