Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχω τα airpods i12 tws και έχω ένα πρόβλημα τα φορτίζω και το ένα ακουστικό άλλοτε συνδέεται άλλοτε όχι , και όταν φορτίσω τη θήκη και το συνδέω στο κινητό με λέει 50 ή 30% τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Τι μπορώ να κάνω?
chrjen8 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, anastasia_15 είπε Καλησπέρα έχω τα airpods i12 tws και έχω ένα πρόβλημα τα φορτίζω και το ένα ακουστικό άλλοτε συνδέεται άλλοτε όχι , και όταν φορτίσω τη θήκη και το συνδέω στο κινητό με λέει 50 ή 30% τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις? Τι μπορώ να κάνω? Αν έχουν πρόβλημα συνδεσιμότητας, που είναι σπάνιο για AirPods, τα καλύπτει από την εγγύηση όποτε απευθυνσου στο κατάστημα που το πήρες. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε ένα γνωστό μου που είχε τα 1. Πήρα τα AirPods 2 πριν ένα μήνα και σε εμένα δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα, λειτουργούν άψογα σε ήχο και όταν ανοίγω το Bluetooth συνδέονται αμέσως από μόνα τους. Με το i12tws που ανέφερες τι εννοείς ακριβώς; Έχεις δυο συσκευές και δεν λειτουργούν ούτε αυτές;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι είναι κλώνος και όχι τα αυθεντικά..
alexakos89 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, anastasia_15 είπε συγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι είναι κλώνος και όχι τα αυθεντικά.. πετα τα . 10 ευρω ακουστικα..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις