Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello all, 

Έχω ένα Asus N551JM τον οποίο έχω για χρήση βασικού υπολογιστή και για να μην φθείρω την μπαταρία του επειδή τον έχω μόνιμα στην μπριζα, την έχω αφαιρέσει. Και ερωτώ, στην περίπτωση που χρειάζεται να μεταφερθεί γίνεται να τοποθετήσω την μπαταρία ή ακόμα και το αντίστροφο δηλαδή όταν λειτουργεί να την τοποθετώ, για να μην χρειάζεται να τον κλείνω ή θα τα κάψω όλα?? Γελάστε ελεύθερα.... 😂😂😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν μπορείς και να τον κλείσεις;

Για να αποφύγω το κλείσιμο και μετά πάλι άνοιγμα, για αυτό έκανα το ποστ.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, skepasti21 είπε

Για να αποφύγω το κλείσιμο και μετά πάλι άνοιγμα, για αυτό έκανα το ποστ.

Μεχρι να λαβεις σοβαρη απαντηση στο ποστ σου , θα το ειχες κλεισει και ανοιξει καμμια 20αρια φορες.

Καποτε ενας βαριοταν να ανοιγοκλεινει το πισι του...και ειπε να βαλει καινουργιο stick μνημης ενω λειτουργουσε το μηχανημα...περιττο να σου πω οτι το μηχανημα δεν ξαναλειτουργησε ποτε.Και επιπλεον οι μεταλλικες επαφες της μνημης ξεκολλησαν...True story , ημουν μπροστα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mphxths είπε

Μεχρι να λαβεις σοβαρη απαντηση στο ποστ σου , θα το ειχες κλεισει και ανοιξει καμμια 20αρια φορες.

Καποτε ενας βαριοταν να ανοιγοκλεινει το πισι του...και ειπε να βαλει καινουργιο stick μνημης ενω λειτουργουσε το μηχανημα...περιττο να σου πω οτι το μηχανημα δεν ξαναλειτουργησε ποτε.Και επιπλεον οι μεταλλικες επαφες της μνημης ξεκολλησαν...True story , ημουν μπροστα.

Ήσουν μπροστά και δεν αντέδρασες ;; 😲

Δημοσ.

Πάμε πάλι λιγάκι πιο απλά.... Όταν δουλεύει το λάπτοπ και βάλεις την μπαταρία, τι γίνεται ? Τσαφ και καπουτ? Μετά όταν δουλεύει το λάπτοπ και βγάλεις την μπαταρία τι γίνεται? Τσαφ και πάλι καπουτ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dpolal είπε

Ήσουν μπροστά και δεν αντέδρασες ;; 😲

Eλπιζω να καταλαβαινεις οτι οι μαλακιες τεινουν να γινονται σε ανυποπτες στιγμες και σε χρονο dt. Κανεις δεν υποψιαστηκε οτι θα το κανει...οτι θα ναι τοσο μαλεας και θα το κανει πραγματικα :)

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skepasti21 είπε

Πάμε πάλι λιγάκι πιο απλά.... Όταν δουλεύει το λάπτοπ και βάλεις την μπαταρία, τι γίνεται ? Τσαφ και καπουτ? Μετά όταν δουλεύει το λάπτοπ και βγάλεις την μπαταρία τι γίνεται? Τσαφ και πάλι καπουτ?

Εκτος και αν τρεχεις στο μηχανημα κανα πειραμα του Cern , κλειστο , βαλε/βγαλε μπαταρια/τα-ματια-του και ξανα ανοιξε το.Στο πηγα ακομα πιο απλα.Κανεις δεν γαμησε με την βαρεμαρα :)

Δημοσ.
Στις 4/11/2019 στις 5:43 ΜΜ, skepasti21 είπε

Hello all, 

Έχω ένα Asus N551JM τον οποίο έχω για χρήση βασικού υπολογιστή και για να μην φθείρω την μπαταρία του επειδή τον έχω μόνιμα στην μπριζα, την έχω αφαιρέσει. Και ερωτώ, στην περίπτωση που χρειάζεται να μεταφερθεί γίνεται να τοποθετήσω την μπαταρία ή ακόμα και το αντίστροφο δηλαδή όταν λειτουργεί να την τοποθετώ, για να μην χρειάζεται να τον κλείνω ή θα τα κάψω όλα?? Γελάστε ελεύθερα.... 😂😂😂

Δεν ξερω τι λαπτοπ ειναι φιλε . Αν ειναι μπαταρια αποσπωμενη παλιου τυπου που βγαινει με ενα κλιπακι απο το εξωτερικο κατω προς τα πισω μερος του λαπτοπ νομιζω μπορεις να το κανεις επειδη εγω το εχω κανει πολλες φορες σε 2-3 λαπτοπ που ειχα χωρις να εχω θεμα. Αν ειναι λαπτοπ με ενσωματωμενη μπαταρια που θελει ανοιγμα ολο το καπακι και συνδεεται εσωτερικα η απαντηση ειναι οχι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...