Alexiassss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας ξέρει κανείς εάν κάνω μια παραγγελία από το wish και έχω πχ 40 ευρώ και τα προϊόντα μου κοστίζουν 50 και δεν επαρκούν για μια παραγγελία (ενώ έχουν μπει ήδη στο ιστορικό παραγγελιών) όταν ξανά βάλω χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό μου θα μου τα τραβήξει ?
zx1234r Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Όχι. Αν κάνουν χρέωση κάρτας και ο λογαριασμός δεν έχει αρκετά χρήματα, η παραγγελία ακυρώνεται.
Alexiassss Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Ναι άμα βάλω χρήματα στην κάρτα δεν θα τραβήξει χρήματα κάποια στιγμή ?
.:Cabal:. Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Προφανώς και δεν θα τραβήξει αυτόματα κάτι από την κάρτα σου. Τα προϊόντα που βάζεις στο καλάθι σου δεν είναι συνδρομή που πληρώνεται αυτόματα από την κάρτα σου. Για να κάνεις οποιαδήποτε αγορά θα πρέπει να έχεις ακριβώς το πόσο που χρειάζεσαι γιατί θα σου τραβήξει τα χρήματα εκείνη τη στιγμή που κάνεις την συναλλαγή σου με το κατάστημα, στην περίπτωση σου το wish.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα