Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω το παρακατω συστημα

cpu:i5-4570

gpu:gtx 760

ram:8GB ddr3

psu:ocz 650w

mobo:asus h87 pro

θα ηθελα να ρωτησω μπορω να κανω καποια αναβαθμιση στο υπαρχον συστημα χωρις να παρω ολοκαινουριο ωστε να μπορω να παιζω pubg με καλυτερα fps ή δεν αξιζει? ευχαριστω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Deka013 είπε

Άλλα 8 Gb Ram και καινούρια κάρτα γραφικών και θα είσαι μια χαρά νομίζω.

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Επειδη δεν ξερω καλα απο τετοια ραμ πρεπει να βρω ιδιες ακριβως με αυτες που εχω? Επισης ποια καρτα γραφικων θα προτεινες που θα αξιζε σε σχεση με αυτη που εχω τωρα?

1 ώρα πριν, tanasen01 είπε

Τα παραπάνω συν να τρέχεις το παιχνίδι και τα windows από ssd. 

Ευχαριστω για την απαντηση. Εχεις καποια καρτα να προτεινεις? Επισης τρεχωντας τα windows και το παιχνιδι απο ssd θα βοηθησει στα fps?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Jimps είπε

Ευχαριστω για την απαντηση φιλε. Επειδη δεν ξερω καλα απο τετοια ραμ πρεπει να βρω ιδιες ακριβως με αυτες που εχω? Επισης ποια καρτα γραφικων θα προτεινες που θα αξιζε σε σχεση με αυτη που εχω τωρα?

Ευχαριστω για την απαντηση. Εχεις καποια καρτα να προτεινεις? Επισης τρεχωντας τα windows και το παιχνιδι απο ssd θα βοηθησει στα fps?

Ο ssd θα βοηθήσει στο να διατηρείται σταθερό το gameplay, χωρίς stutters.

Βάλε ίδιες μνήμες κατά προτίμηση αν βρεις, αν έχεις μια βάλε άλλη μια, αν έχεις δύο βάλε άλλες δύο εφόσον υπάρχουν θέσεις στη μητρική. Αν δε βρίσκεις ίδιες βάλε με ίδια χαρακτηριστικά (volts, mhz, cl).

Κάρτα γραφικών αν θες καινούργια κοίτα rx580 4gb που τη δίνουν κάποια μαγαζιά 135-145€.

• Like 1
Δημοσ.

Ο ssd θα βοηθήσει στο να διατηρείται σταθερό το gameplay, χωρίς stutters.

Βάλε ίδιες μνήμες κατά προτίμηση αν βρεις, αν έχεις μια βάλε άλλη μια, αν έχεις δύο βάλε άλλες δύο εφόσον υπάρχουν θέσεις στη μητρική. Αν δε βρίσκεις ίδιες βάλε με ίδια χαρακτηριστικά (volts, mhz, cl).

Κάρτα γραφικών αν θες καινούργια κοίτα rx580 4gb που τη δίνουν κάποια μαγαζιά 135-145€.

Ευχαριστω για την απαντηση. Μνημες 2x4 εχω και εχει αλλες 2 θεσεις η μητρικη αλλα λιγο που εψαξα δεν βρηκα ιδιες. Η 580 που λες θα παιζει καλα με τον επεξεργαστη που εχω? Σε nvidia τι θα προτεινες?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jimps είπε

Σε nvidia τι θα προτεινες?

Μια dual fan GTX1660 Super. Οτιδήποτε χαμηλότερο δεν αξίζει από nvidia.

5 λεπτά πριν, Jimps είπε

Μνημες 2x4 εχω και εχει αλλες 2 θεσεις η μητρικη αλλα λιγο που εψαξα δεν βρηκα ιδιες.

Γράψε ποιες έχεις ή στείλε screenshot το SPD από cpuz.

7 λεπτά πριν, Jimps είπε

Η 580 που λες θα παιζει καλα με τον επεξεργαστη που εχω?

Ναι. 

• Like 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Μια dual fan GTX1660 Super. Οτιδήποτε χαμηλότερο δεν αξίζει από nvidia.

αυτη θα παιζει καλα με τον επεξεργαστη μου? δεν βλεπω και πολλες στο σκρουτζ τωρα βγαινει?

39 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Γράψε ποιες έχεις ή στείλε screenshot το SPD από cpuz.

μνημες εχω αυτες https://www.skroutz.gr/s/4227947/Adata-XPG-V1-0-8GB-DDR3-1600MHz-AX3U1600W4G9-DB.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Jimps είπε

αυτη θα παιζει καλα με τον επεξεργαστη μου? δεν βλεπω και πολλες στο σκρουτζ τωρα βγαινει?

Ναι είναι καινούρια. Ενδεχομένως να έχεις ένα μικρό bottleneck.

Εδώ με 3ης γενιάς i5 και την απλή 1660 και 16gb ram

ram δες αυτές https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html ή μτχ.  αρκεί να είναι 2x4GB DDR3 1600MHz cl 9, 1.5V.

Φαντάζομαι 1080p 60Hz monitor έχεις;

Επεξ/σία από tanasen01
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι είναι καινούρια. Ενδεχομένως να έχεις ένα μικρό bottleneck.

Εδώ με 3ης γενιάς i5 και την απλή 1660 και 16gb ram

ram δες αυτές https://www.skroutz.gr/s/300458/Corsair-Vengeance-8GB-DDR3-1600MHz-CMZ8GX3M2A1600C9.html ή μτχ.  αρκεί να είναι 2x4GB DDR3 1600MHz cl 9, 1.5V.

Φαντάζομαι 1080p 60Hz monitor έχεις;

Αλλα σε σχεση με την 760 θα ειναι καλυτερα ετσι? Εχεις καποια συγκεκριμενη εταιρεια να προτεινεις? Επισης σε σχεση με την 580 που ειπες της amd πως ειναι?

Δηλαδη δεν χρειαζεται να ειναι ακριβως οι ιδιες ραμ απλα με ιδια χαρακτηριστικα ε?

Ναι τετοια οθονη εχω

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Jimps είπε

Δηλαδη δεν χρειαζεται να ειναι ακριβως οι ιδιες ραμ απλα με ιδια χαρακτηριστικα ε?

Κατά 99% δουλεύει. Το βλέπεις και στη χειρότερη, αν υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας παραγγέλνεις πάλι τις ίδιες μνήμες και πουλάς τις παλιές.

20 λεπτά πριν, Jimps είπε

Αλλα σε σχεση με την 760 θα ειναι καλυτερα ετσι?

Χοντρικά, αν η 760 τρέχει με 30fps σε ultra το παιχνίδι τότε η 580 θα το τρέχει με 60fps και η 1660S με 75fps. Στη θέση σου θα επέλεγα αυτή https://www.multicopter.gr/product/9267/iy-perifereiakaeksartimata-iykartes-grafikonasus-radeon-rx-580-4gb-90yv0aq0-m0na00-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/  που συμφέρει τρελά.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, tanasen01 είπε

Κατά 99% δουλεύει. Το βλέπεις και στη χειρότερη, αν υπάρξει πρόβλημα συμβατότητας παραγγέλνεις πάλι τις ίδιες μνήμες και πουλάς τις παλιές.

Χοντρικά, αν η 760 τρέχει με 30fps σε ultra το παιχνίδι τότε η 580 θα το τρέχει με 60fps και η 1660S με 75fps. Στη θέση σου θα επέλεγα αυτή https://www.multicopter.gr/product/9267/iy-perifereiakaeksartimata-iykartes-grafikonasus-radeon-rx-580-4gb-90yv0aq0-m0na00-pliromi-kai-se-eos-36-doseis!!!-/  που συμφέρει τρελά.

Ευχαριστω για την ολη βοηθεια φιλε.

Σχετικα με ssd που ειχες αναφερει παραπανω ποιον θα προτεινες?

Και κατι ακομα ειτε παρω την 1660S ειτε αποφασισω να παω σε amd τελικα και παρω την 580 που λες το τροφοδοτικο που εχω επαρκει?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimps είπε

Ευχαριστω για την ολη βοηθεια φιλε.

Σχετικα με ssd που ειχες αναφερει παραπανω ποιον θα προτεινες?

Και κατι ακομα ειτε παρω την 1660S ειτε αποφασισω να παω σε amd τελικα και παρω την 580 που λες το τροφοδοτικο που εχω επαρκει?

Crucial MX500. To τροφοδοτικό σου είναι επαρκές από άποψη wattage. Γράψε το μοντέλο γιατί δεν μπορώ να ξέρω την ποιότητά του.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Crucial MX500. To τροφοδοτικό σου είναι επαρκές από άποψη wattage. Γράψε το μοντέλο γιατί δεν μπορώ να ξέρω την ποιότητά του.

Ευχαριστω για την προταση. Το τροφοδοτικο μου ειναι το ocz zt series 650w

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Jimps είπε

Ευχαριστω για την προταση. Το τροφοδοτικο μου ειναι το ocz zt series 650w

Είναι οκ, όχι κάτι φοβερό ποιοτικά αλλά σε καλύπτει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...