Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα εξοχικό από τον πατέρα μου το 50% εγώ και το άλλο 50% ο θείος μου (ο αδερφός του) και ο θείος μου με τσαμπούκα δεν μου δένει κλειδιά είναι λέει η περιουσία του εγώ έχω κάνει όλες τις ενέργειες το έχω δηλώσει κανονικά στην εφορία στο κτηματολόγιο σε όλα αλλά δεν μου δίνει κλειδιά τη να κάνω;

Δημοσ.

Εξ αδιαίρετου όπως φαίνεται. Μην παραβιάσεις τίποτα και φανεί σαν διάρρηξη  Πήγαινε στον εισαγγελέα της περιοχής με τα χαρτιά σου (είχε το ίδιο θέμα φίλος με γεώτρηση)

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, sourielo είπε

Καλησπέρα έχω ένα εξοχικό από τον πατέρα μου το 50% εγώ και το άλλο 50% ο θείος μου (ο αδερφός του) και ο θείος μου με τσαμπούκα δεν μου δένει κλειδιά είναι λέει η περιουσία του εγώ έχω κάνει όλες τις ενέργειες το έχω δηλώσει κανονικά στην εφορία στο κτηματολόγιο σε όλα αλλά δεν μου δίνει κλειδιά τη να κάνω;

Πουλα το μεριδιο σου σε καμια οικογενεια  Ρομά.....

Θα δεις χαρα που θα κανει ο θειος σου.....

Πλακα πλακα μιλα με δικηγορο ......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα είναι να μπλέξεις με δικαστική οδό λογικά ΔΕ θα θες μετά να έχετε εξ ημισείας το ακίνητο, καλύτερη λύση να εξαγοράσει κάποιος από τους δυο το 50% του άλλου.

ή πουλήστε το και μοιραστείτε τα 50/50

Επεξ/σία από zygorito
  • Like 1
Δημοσ.

Σιγά μη παει σε δικηγόρο για το σπίτι του. Φωναξε κλειδαρα και αλλαξε κλειδί και στείλε ένα και στον θείο σου. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zygorito είπε

Αμα είναι να μπλέξεις με δικαστική οδό λογικά ΔΕ θα θες μετά να έχετε εξ ημισείας το ακίνητο, καλύτερη λύση να εξαγοράσει κάποιος από τους δυο το 50% του άλλου.

ή πουλήστε το και μοιραστείτε τα 50/50

Αυτό είναι η καλύτερη λύση.

Σπίτια που ανήκουν σε διαφορετικές πλέον οικογένειες συνήθως καταλήγουν εκεί. Ένας θα καταλήξει να αγοράσει τα μερίδια των συγγενών!

Δημοσ.
17 minutes ago, Curtis76 said:

Σιγά μη παει σε δικηγόρο για το σπίτι του. Φωναξε κλειδαρα και αλλαξε κλειδί και στείλε ένα και στον θείο σου. 

Και μετα θα κανει το ιδιο κι ο θειος και ξανα μανα ο TS και παει λεγοντας.. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε

Και μετα θα κανει το ιδιο κι ο θειος και ξανα μανα ο TS και παει λεγοντας.. 

Δεν ξερεις τι θα κανει ο θειος. Μπορει να ανοιξει θεμα στο insomnia και εκει να του πουμε να χαρισει το διαμερισμα στον νεότερο αφου τα χρόνια περνανε γρήγορα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...