sourielo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα έχω ένα εξοχικό από τον πατέρα μου το 50% εγώ και το άλλο 50% ο θείος μου (ο αδερφός του) και ο θείος μου με τσαμπούκα δεν μου δένει κλειδιά είναι λέει η περιουσία του εγώ έχω κάνει όλες τις ενέργειες το έχω δηλώσει κανονικά στην εφορία στο κτηματολόγιο σε όλα αλλά δεν μου δίνει κλειδιά τη να κάνω;
hp8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Εξ αδιαίρετου όπως φαίνεται. Μην παραβιάσεις τίποτα και φανεί σαν διάρρηξη Πήγαινε στον εισαγγελέα της περιοχής με τα χαρτιά σου (είχε το ίδιο θέμα φίλος με γεώτρηση)
k_w_t Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 50 λεπτά πριν, sourielo είπε Καλησπέρα έχω ένα εξοχικό από τον πατέρα μου το 50% εγώ και το άλλο 50% ο θείος μου (ο αδερφός του) και ο θείος μου με τσαμπούκα δεν μου δένει κλειδιά είναι λέει η περιουσία του εγώ έχω κάνει όλες τις ενέργειες το έχω δηλώσει κανονικά στην εφορία στο κτηματολόγιο σε όλα αλλά δεν μου δίνει κλειδιά τη να κάνω; Πουλα το μεριδιο σου σε καμια οικογενεια Ρομά..... Θα δεις χαρα που θα κανει ο θειος σου..... Πλακα πλακα μιλα με δικηγορο ......
zygorito Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αμα είναι να μπλέξεις με δικαστική οδό λογικά ΔΕ θα θες μετά να έχετε εξ ημισείας το ακίνητο, καλύτερη λύση να εξαγοράσει κάποιος από τους δυο το 50% του άλλου. ή πουλήστε το και μοιραστείτε τα 50/50 Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2019 από zygorito 1
Curtis76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Σιγά μη παει σε δικηγόρο για το σπίτι του. Φωναξε κλειδαρα και αλλαξε κλειδί και στείλε ένα και στον θείο σου.
afragorn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, zygorito είπε Αμα είναι να μπλέξεις με δικαστική οδό λογικά ΔΕ θα θες μετά να έχετε εξ ημισείας το ακίνητο, καλύτερη λύση να εξαγοράσει κάποιος από τους δυο το 50% του άλλου. ή πουλήστε το και μοιραστείτε τα 50/50 Αυτό είναι η καλύτερη λύση. Σπίτια που ανήκουν σε διαφορετικές πλέον οικογένειες συνήθως καταλήγουν εκεί. Ένας θα καταλήξει να αγοράσει τα μερίδια των συγγενών!
Kostasspil Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 17 minutes ago, Curtis76 said: Σιγά μη παει σε δικηγόρο για το σπίτι του. Φωναξε κλειδαρα και αλλαξε κλειδί και στείλε ένα και στον θείο σου. Και μετα θα κανει το ιδιο κι ο θειος και ξανα μανα ο TS και παει λεγοντας..
Curtis76 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Kostasspil είπε Και μετα θα κανει το ιδιο κι ο θειος και ξανα μανα ο TS και παει λεγοντας.. Δεν ξερεις τι θα κανει ο θειος. Μπορει να ανοιξει θεμα στο insomnia και εκει να του πουμε να χαρισει το διαμερισμα στον νεότερο αφου τα χρόνια περνανε γρήγορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις