d4mage Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα γράψει και στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο άλλα πάει καιρός από τότε και ίσως να έχουν αλλάξει και οι τιμολογιακές πολιτικές τους άλλα και οι πιθανές προσφορές (κουπόνια). Σίγουρα υπάρχουν αρκετές προτάσεις άλλα δεν έχω μπει στη διαδικασία στο να να ψάξω που υστερεί και που όχι το καθένα ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν συγκεκριμένα VPN για games, άλλα για chat- social με διαφορές στις ταχύτητες ή τις αποσυνδέσεις, στο ping ή στο πλήθος των ip ανά χώρα... το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μου παρέχει σωστή ανωνυμία και φυσικά η εταιρεία να είναι σοβαρή σε ότι αφορά καταγραφές δεδομένων κ.λ.π Ένα ακόμη που με ενδιαφέρει είναι οι αποσυνδέσεις, τουλάχιστον να λαμβάνω ειδοποίηση σε αποσύνδεση με το VPN ή και αυτόματο κλείσιμο σε οτιδήποτε γίνεται επιτόπου εκείνη την ώρα στο ίντερνετ. Με ενδιαφέρουν ( συνομιλίες, e-banking, καθημερινό σερφάρισμα). Δεν με ενδιαφέρουν ( gaming, torrent διότι δεν ασχολούμαι με το να ανεβάζω κάπου υλικό ώστε να με απασχολεί σε τέτοιο βαθμό η ταχύτητα χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχω και πρόβλημα με το να επικοινωνήσω στο skype ενώ παράδειγμα το έχω ανοιχτό για κάποια άλλη δουλειά ). Εάν χρησιμοποιεί κάποιος κάτι αυτό το διάστημα ας μου προτείνει κάτι. update* Το express είναι το ακριβότερο από τα Nord & Cyber όπου στο Cyber τρέχει μια προσφορά -77% και βγαίνει 33.00€/year δηλαδή 2.75€/ΜΟ Δεν γνωρίζω όμως εάν είναι κάποιο συγκεκριμένο πακέτο όπως αυτά με τα antivirus και σε περιορίζει κάπου. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2019 από d4mage
1ns0mn1a Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 free 1 year https://account.protonvpn.com/signup
d4mage Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε free 1 year https://account.protonvpn.com/signup Σου δίνει τα πάντα για 1 χρόνο δωρεάν χρήσης ή σε περιορίζει σε δυνατότητες (π.χ servers ή κλειδωμένες κάποιες ρυθμίσεις); Τι λένε για την εταιρεία; Ακούγονται καλά λόγια για το είναι τους σχετικά με καταγραφές χρηστών και προστασία δεδομένων ή τσάμπα η εγγραφή; Για την Cyber Ghost έχω διαβάσει τουλάχιστον καλά λόγια, βέβαια το τι ισχύει στην πραγματικότητα άγνωστο.
dreambox8000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, 1ns0mn1a είπε @d4mage σε περιορίζει σε δυνατότητες με τορ browser δεν ειναι καλυτερα απο το free plan ??
d4mage Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dreambox8000 είπε με τορ browser δεν ειναι καλυτερα απο το free plan ?? Είναι λες;
dreambox8000 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, d4mage είπε Είναι λες; ....καποιος guru ισως μας απαντησει...????😐
sndev Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) θα κοιτάξεις να ξεκαθαρίσεις ποιοι λένε ρητά ότι είναι log free αφού σε νοιάζει η μη καταγραφή δεδομένων εγώ συνήθως αγοράζω black friday περίοδο η τέλος του χρόνου κ βγαίνει περίπου 30 ε το χρόνο για 3 χρόνια. δε σε περιορίζουν κάπου επειδη ειναι σε "Έκπτωση". έχω περάσει απο private internet access κ nord vpn, κανένα θέμα κ στα δυο από συνδεσιμότητα κ ταχύτητες Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από sndev
darkmatinee Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 6/11/2019 στις 1:17 ΜΜ, d4mage είπε να μου παρέχει σωστή ανωνυμία και φυσικά η εταιρεία να είναι σοβαρή σε ότι αφορά καταγραφές δεδομένων κ.λ.π Αν αυτή είναι η προτεραιότητά σου, τότε το mullvad είναι μονόδρομος.
d4mage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, darkmatinee είπε Αν αυτή είναι η προτεραιότητά σου, τότε το mullvad είναι μονόδρομος. Λίγο πιο συγκεκριμένος; Γιατί είναι μονόδρομος;
darkmatinee Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, d4mage είπε Λίγο πιο συγκεκριμένος; Γιατί είναι μονόδρομος; Δημιουργία λογαριασμού χωρίς μέιλ, δυνατότητα πληρωμής με μετρητά κ.α. Περισσότερα εδώ: https://thatoneprivacysite.net/blog/mullvad-review/
d4mage Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, darkmatinee είπε Δημιουργία λογαριασμού χωρίς μέιλ, δυνατότητα πληρωμής με μετρητά κ.α. Περισσότερα εδώ: https://thatoneprivacysite.net/blog/mullvad-review/ Και αυτό γιατί είναι στα θετικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα