Προς το περιεχόμενο

Black Friday


Garnila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλησπέρα ! Δεν ξέρω αν έχει θέση εδώ αυτό το θέμα αλλά θέλω να κάνω λίγες ερωτήσεις σχετικά με το black Friday... Αρχικά φτιάχνω pc, όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα που ζητάω συμβουλές. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρχει έκπτωση σε pc parts καθώς και αν αξίζει να τα αγοράσω αυτή τη μέρα... Έπειτα αν υπάρχει έκπτωση θα ήθελα, αν ξέρετε, ποια μαγαζιά θα έχουν προσφορές και πόσο μεγάλες θα είναι οι προσφορές. Ξέρω ότι είναι δύσκολο να γνωρίζετε αλλά δώστε μου μια εκτίμηση απλά για να έχω εικόνα της κατάστασης 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σημειωσε τα πραγματα που θες να παρεις και δες αν οντως εχουν εκπτωση στο black friday(και το cyber monday 2 μερες μετα). Ετσι θα αποφυγεις να παρεις ''σαβουρα'' ή κατι που δε χρειαζεσαι.

Κοιτας στα μεγαλα καταστηματα (πλαισιο, public, kotsovolos, mediamarkt κλπ) και skroutz, bestprice αν και δυσκολο γιατι εχουν ηδη χαμηλες τιμες τα σκρουτζομαγαζα.

Ειναι νωρις ακομη, αλλα μερικες μερες πριν το bf λενε τι εκπτωσεις θα υπαρχουν στο site τους, αν και καλο ειναι να πας απο το μαγαζι να κοιταξεις, ποτε δεν ξερεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δισκους . Περσι ο κοτσος μας τους εφαγε τους φορητους αρκετοι δε πηραμε . Βασικα φετος το πλαισιο εχει πολυ καλες στα 50 χρονια promotion .Παιζει οι ιδιοι κωδικοι να βγουν ξανα . Στα midsales το public ειδα εχει τα laptop .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...