Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμητες.  Παρήγγειλα το 2700χ και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 μητρικές. Έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis-21 είπε

Καλησπέρα συνφορουμητες.  Παρήγγειλα το 2700χ και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις 2 μητρικές. Έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά ; 

Πάρε την b450 tomahawk max και με τη διαφορά παρήγγειλε τον 3700χ  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Το σύστημα τι εργασίες θα κάνει;

All around με gaming ( παίζει ο μικρός anthem μαζί με τον μπαμπά και fortnite μόνος του 😂😂 )

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis-21 είπε

All around με gaming ( παίζει ο μικρός anthem μαζί με τον μπαμπά και fortnite μόνος του 😂😂 )

Μια χαρά σε βρίσκω. Αλλάζεις επεξεργαστή με 3600 και πας σε b450 tomahawk max. Κάρτα γραφικών ποια έχετε;

Βασικά πάμε μια από την αρχή γιατί μπορεί να μη χρειαστεί καν 200€ επεξεργαστής και 100 μητρική. 

Θα αγοράσεις σύστημα η θα αναβαθμίσεις; Δώσε λεπτομερειες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Μια χαρά σε βρίσκω. Αλλάζεις επεξεργαστή με 3600 και πας σε b450 tomahawk max. Κάρτα γραφικών ποια έχετε;

Βασικά πάμε μια από την αρχή γιατί μπορεί να μη χρειαστεί καν 200€ επεξεργαστής και 100 μητρική. 

Θα αγοράσεις σύστημα η θα αναβαθμίσεις; Δώσε λεπτομερειες

Έχω rx580 aorus. Psu thermaltake 800 (gold ), κουτί haf932 , σκληρό ssd Intel και 5-6 μηχανικούς που δεν ξέρω καν τι έχουν ( από 1 tb ο κάθε ένας)

Δημοσ.

Ο 2600-2600x την 580 την τερματίζει. Αν θες για ψυχολογικούς λόγους να πας σε τελευταία γενιά δωσ'τα για τον 3600. Χ570 ούτε για πλάκα είναι overkill b450 και είσαι υπερκομπλε. Ram vfm https://www.skroutz.gr/s/17350611/Crucial-Ballistix-Sport-LT-Gray-16GB-DDR4-3200MHz-BLS2K8G4D32AESBK.html

Γνώμη μου πάντα οπότε περιμένεις και καμμία ακόμα άποψη.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...