Προς το περιεχόμενο

Lufthansa check in app (iOS)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Σε λίγες μέρες ταξιδεύω με Lufthansa για Δανία, και δεν έχω βρει app στο iOS να κάνω τσεκ ιν. Στο Android απο οτι έχω δει έχουν φίλοι μου. Εμείς οι καρμίριδες με το μήλο, μόνο κάτι βλακείες VR κτλ κτλ έχει. Υπάρχει κάποια λύση; Κάτι δεν βλεπω;

Αλλιώς κάνω απο το σαιτ της, ή απο κινητό android φίλου; Κινδυνεύω στην δεύτερη περίπτωση; (Δεν θα το έχω μαζί μου προφανως).

Καμία άλλη συμβουλή;

Επεξ/σία από Sheogorath
Δημοσ.
8 minutes ago, Sheogorath said:

Καλησπέρα σας,

Σε λίγες μέρες ταξιδεύω με Lufthansa για Δανία, και δεν έχω βρει app στο iOS να κάνω τσεκ ιν. Στο Android απο οτι έχω δει έχουν φίλοι μου. Εμείς οι καρμίριδες με το μήλο, μόνο κάτι βλακείες VR κτλ κτλ έχει. Υπάρχει κάποια λύση; Κάτι δεν βλεπω;

Αλλιώς κάνω απο το σαιτ της, ή απο κινητό android φίλου; Κινδυνεύω στην δεύτερη περίπτωση; (Δεν θα το έχω μαζί μου προφανως).

Καμία άλλη συμβουλή;

check in κανεις απο οπου θες.καπου πρεπει να εχεις το ticket με το barcode

εναλλακτικα κανεις check.in.και το εκτυπωνεις στο airport

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, Sheogorath said:

Από το σάιτ της, δίνει λινκ για το απ, αλλά...

Κανενα workaround?

C8EFAFE9-473D-48E8-B7EB-75887876A897.png

το check in.μπορει πχ να σε αφηνει να το κανεις απο το site.σε καποιες εταιρειες απλα μολις κανει check in σου στελνει σε email η σε sms με link το boarding pass αρα δεν θες το  app

• Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα σας,

Καμία άλλη συμβουλή;

H LH δεν θεωρείται LCC (low cost carrier) όπου προβλέπεται πρόστιμο σε περίπτωση που βρεθείς στο αεροδρόμιο χωρίς να έχεις κάνει τσεκ ιν ή έχεις ξεχάσει το boarding pass σπίτι.

Έχεις διάφορες λύσεις:

- Κάνε το τσεκ ιν στο σπίτι από υπολογιστή και παρέλαβε το boarding pass στο αεροδρόμιο

- Κάνε τσεκ ιν στο αεροδρόμιο στα ηλεκτρονικά σταντς

- Αν ντε και καλά θες το app πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, άλλαξε περιοχή στο store (βάλε Γερμανία), κατέβασε την εφαρμογή και ξαναάλλαξε την περιοχή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Speculoos είπε

H LH δεν θεωρείται LCC (low cost carrier) όπου προβλέπεται πρόστιμο σε περίπτωση που βρεθείς στο αεροδρόμιο χωρίς να έχεις κάνει τσεκ ιν ή έχεις ξεχάσει το boarding pass σπίτι.

Έχεις διάφορες λύσεις:

- Κάνε το τσεκ ιν στο σπίτι από υπολογιστή και παρέλαβε το boarding pass στο αεροδρόμιο

- Αν ντε και καλά θες το app πήγαινε στις ρυθμίσεις του κινητού, άλλαξε περιοχή στο store (βάλε Γερμανία), κατέβασε την εφαρμογή και ξαναάλλαξε την περιοχή.

Άρα ελέγχεις εσυ το region δεν μπαίνει μέσω GPS κτλ.

Περισσότερο απορία ήταν γιατί μου φάνηκε χαζό να μένουμε ξεκρέμαστοι εδώ Ελλάδα, και ειδικά μόνο σε iOS ενώ Android έχει.

Ευχαριστώ άπαντες, να ‘στε καλά!

Δημοσ.
On 08/11/2019 at 09:36, AristidisZ said:

Aπό το site δε μπορείς να κάνεις check in, πρέπει ντε και καλά να γίνει μέσω app ; 

λογικα πρεπει να σε αφηνει.σε οσες ειχα ταξιδεψει υπηρχε επιλογη και απο το site.

Δημοσ.
Στις 12/11/2019 στις 11:57 ΠΜ, poulinos είπε

λογικα πρεπει να σε αφηνει.σε οσες ειχα ταξιδεψει υπηρχε επιλογη και απο το site.

Καλησπέρα,

Δυστυχώς ατύχησα.

Λέει δεν με αφήνει να κάνω τσεκ ιν για αυτη την πτήση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, αλλά απο την άλλη πρώτη φορά πετάω με Lufthansa...

LYFT CHECKIN.JPG

Στο PDF γράφει Austrian, να κάνω τσεκ ιν εκεί;

Τελικά το διαβάζει στην Austrian.

Αφού όταν το κλείνεις είναι "μια πλατφόρμα", χάθηκε να έκανες και τσεκ ιν σε ένα μέρος και όχι να ψάχνεις πού σε στείλανε;

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα,

Δυστυχώς ατύχησα.

Λέει δεν με αφήνει να κάνω τσεκ ιν για αυτη την πτήση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει, αλλά απο την άλλη πρώτη φορά πετάω με Lufthansa...

LYFT CHECKIN.JPG

Αφού όταν το κλείνεις είναι "μια πλατφόρμα", χάθηκε να έκανες και τσεκ ιν σε ένα μέρος και όχι να ψάχνεις πού σε στείλανε;

Τις πιο πολλές φορές κάνεις τσεκ-ιν στη σελίδα-εφαρμογή της εταιρείας που πετάς (Μιλάω για εταιρείες που είναι στη συμμαχία Star Alliance). Π.χ μπορεί να κλείσεις 1 εισιτήριο (από τη σελίδα της Aegean) με 2 πτήσεις, η 1η με Aegean και η 2η με SAS.

Δεν σε αφήνει η εφαρμογή της Aegean να κάνεις τσεκ-ιν για τη 2η πτήση. Πρέπει να το κάνεις μέσω SAS.

Και κάτι ακόμα. Το τσεκ-ιν δεν ανοίγει σε όλες τις εταιρείες τις ίδιες ώρες πριν τη πτήση. Για τη παραπάνω περίπτωση, η Aegean το ανοίγει 48 ώρες και η SAS 24 με 22 ώρες πριν (και η Lufthansa νομίζω όπως η SAS το ανοίγει)

Εσύ βλέπω πετάς με Austrian (η οποία είναι αγορασμένη από την Lufthansa), να υποθέσω 2 πτήσεις μέσω Βιέννης και οι 2 με Austrian ;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, volleyball είπε

Τις πιο πολλές φορές κάνεις τσεκ-ιν στη σελίδα-εφαρμογή της εταιρείας που πετάς (Μιλάω για εταιρείες που είναι στη συμμαχία Star Alliance). Π.χ μπορεί να κλείσεις 1 εισιτήριο (από τη σελίδα της Aegean) με 2 πτήσεις, η 1η με Aegean και η 2η με SAS.

Δεν σε αφήνει η εφαρμογή της Aegean να κάνεις τσεκ-ιν για τη 2η πτήση. Πρέπει να το κάνεις μέσω SAS.

Και κάτι ακόμα. Το τσεκ-ιν δεν ανοίγει σε όλες τις εταιρείες τις ίδιες ώρες πριν τη πτήση. Για τη παραπάνω περίπτωση, η Aegean το ανοίγει 48 ώρες και η SAS 24 με 22 ώρες πριν (και η Lufthansa νομίζω όπως η SAS το ανοίγει)

Εσύ βλέπω πετάς με Austrian (η οποία είναι αγορασμένη από την Lufthansa), να υποθέσω 2 πτήσεις μέσω Βιέννης και οι 2 με Austrian ;

Ναι ναι. Έκανα τσεκ ιν στο σάιτ της Austrian κανονικά.

Απλα με εξέπληξε που δεν υπάρχει ενιαία πλατφόρμα.

Δημοσ.
On 08/11/2019 at 10:27, Speculoos said:

Έχεις διάφορες λύσεις:

και στις Low cost πρεπει να εχεις κανεις Check in αλλιως το πληρωνεις μετα.δες πχ ryan air.απλα η διαφορα ειναι οτι σε καλες εταρειες που δεν ειναι Low cost μπορεις να κανεις και Check in στο αεροδρομιο με τα μηχανηματα που εχουν ενω σε ryan air πχ δεν γινεται.

On 16/11/2019 at 18:29, Sheogorath said:

Ναι ναι. Έκανα τσεκ ιν στο σάιτ της Austrian κανονικά.

Απλα με εξέπληξε που δεν υπάρχει ενιαία πλατφόρμα.

μην το πηγαινεις ποια εχει αγορασει ποια.αν υπαρχει διαφορετικο site μπορει να σημαινει διαφορετικο check in και διαφορετικο app.

On 15/11/2019 at 17:48, Sheogorath said:

Καλησπέρα,

Δυστυχώς ατύχησα.

LYFT CHECKIN.JPG

οταν κλεινεις πτηση μπορει να αλλαζεις εταιρεια στο ενδιαμεσο οποτε αυτο σημαινει διαφορα.

α.διαφορετικο Check in.

β.να πρεπει να παρεις τις αποσκευες σου και να τις ξαναπαραδοσεις και να ξαναπερασεις απο τα μηχανηματα για ελεγχο.

γ.να κανεις διαφορετικες κρατησεις.θα παω  τενεριφη  σε ενα μηνα και επρεπε να κανω διαφορετικες κρατησεις ασχετα που στο skyscanner μου το εβγαζε ενιαιο.μου ελεγε ομως οτι θελει διαφορετικες κρατησεις και αυτομεταφορα πως το λεει οτι κοινως πρεπει να παραλαβω αποσκευες και να ξανακανω τα παντα.αυτο γιατι ηταν διαφορετικη εταιρεια στην μιση πτηση και διαφορετικη στην αλλη μιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...