Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ κατάλαβα. Οπότε δηλαδή με αυτά είμαι καλυμμένος; Θα παίζω παιχνίδια ΑΑΑ σε 144hz στη συγκεκριμένη οθόνη; Μήπως θα έπρεπε να πήγαινα σε κανένα hardware της msi για πιο πλήρη συμβατότητα πχ με την οθόνη επειδή είναι ίδιας εταιρίας η δεν παίζει ρόλο; Σορρυ αν πέταξα κοτσάνα😁 αλλά λέω μήπως γιατί δεν τα ξέρω αυτά. Απ΄ότι διαβάζω σε διάφορα φόρουμς λέω κι εγώ.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο τεχνικός μου μου είχε προτείνει αυτόν τον επεξεργαστή. Είναι καλύτερος από τον 9400f που μου πρότεινες εσύ; Αν ναι, υπάρχει περιθώριο να κλέψουμε λίγο από την τιμή της κάρτας γραφικών (400 ευρώ) ώστε να βρούμε μία μέχρι πχ 200-200+ ώστε να μας έρθει στη τελική τιμή μαζί με τον Ryzen threadripper?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Leon Scott Kennedy είπε

Ο τεχνικός μου μου είχε προτείνει αυτόν τον επεξεργαστή. Είναι καλύτερος από τον 9400f που μου πρότεινες εσύ; Αν ναι, υπάρχει περιθώριο να κλέψουμε λίγο από την τιμή της κάρτας γραφικών (400 ευρώ) ώστε να βρούμε μία μέχρι πχ 200-200+ ώστε να μας έρθει στη τελική τιμή μαζί με τον Ryzen threadripper?

Αυτόν σου πρότεινε για gaming;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αυτόν σου πρότεινε για gaming;

Ναι γιατί; Δεν κάνει για gaming? Και πχ στο πλαίσιο αναφέρουν ότι είναι για gaming!

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/amd-cpu-threadripper-1920x-str4-4-00-ghz-38-mb-_2727145

Επεξ/σία από Leon Scott Kennedy
Δημοσ.

Μη του δίνεις και πολλή σημασία ήταν άκυρο αυτό που πρότεινε. Αυτό μόνο και πάμε παρακάτω.

Άν θες να ανέβεις πάνω απο τα 150 θα πάς σε 9600k ή 3600. ο 9600k θέλει και ψύκτρα οπότε βγάλ'τον απέξω εκτός άν έχεις ήδη κάποια aftermarket. Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, είσαι ανάμεσα σε 9400f και 3600. Για να χωρέσει δυνατή κάρτα γραφικών πάς στον ιντελ. Για τον 3600 θες 850€ και βάζεις μέχρι 5700 απλή η έκδοση xt σε βγάζει +40φεύγα εκτός.

Στη θέση της 5700xt μαζί με τον 9400F μπορείς να βάλεις και αυτή. https://www.skroutz.gr/s/19483634/Palit-GeForce-RTX-2060-Super-8GB-Dual-NE6206S018P2-1160A.html

Με λίγα λόγια δες πως συμπεριφέρονται οι κάρτες στα games που θέλεις να παίζεις έχει ένα σωρό συγκριτικά στο Youtube και πάρε την κατάλληλη. Στο φρέσκο RDR2 πχ η 5700xt είναι στα ίδια με την rtx 2080

https://www.techspot.com/review/1939-red-dead-redemption-2-benchmarks/

12 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ναι γιατί; Δεν κάνει για gaming? Και πχ στο πλαίσιο αναφέρουν ότι είναι για gaming!

https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/amd-cpu-threadripper-1920x-str4-4-00-ghz-38-mb-_2727145

χαχαχα απο το κακό στο χειρότερο με πάς.

Ξέχασέ τον αυτόν είπαμε.

• Like 3
Δημοσ.

Αχα...Οπότε ας κάνουμε μία σούμα να δούμε τι θα πάρουμε οκ; Ας πούμε λοιπόν με ταβάνι τα 800 ευρώ (πρέπει να υπολογίζω και τον τεχνικό που θα μου το φτιάξει συν 50-60αρι δηλαδή οπότε ήδη το ξεπερνάω το budget😥 στην ουσία) τι θα μου πρότεινες εσύ; Πχ αν ήταν για σένα το pc σε αυτό το budget τι θα έπαιρνες;

Δημοσ.

Καταρχήν θα το έκανα μόνος μου. Nα στο στήσει 50-60; Πλάκα κάνεις;

Δεύτερον υπάρχουν μαγαζιά που στήνουν δωρεάν

Σε ποιά περιοχή είσαι;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, radiohead είπε

Ναι ρε γαμώτο δυστυχώς. Τόσα παίρνει και είναι ο μόνος εδώ επαρχία που ξέρω. Εγώ καλά καλά δεν ξέρω ποια hardware ταιριάζουν με ποια, θα ξέρω να το στήσω κιόλας; Αυτά εκμεταλλεύονται (δεν υπάρχει ανταγωνισμός) μερικές φορές και μας γδέρνουν εδώ επαρχία!🙁

Δημοσ.

Ναύπλιο.

12 λεπτά πριν, radiohead είπε

Παίρνει 40 ευρώ για format και 20 για το στήσιμο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Leon Scott Kennedy είπε

Ναύπλιο.

Περίμενε μέσα στο μήνα να βγεί καμμια προσφορά σε gpu και μην αγχώνεσαι. Θα στήσεις σε μαγαζί που κάνει δωρεάν συναρμολόγηση και όλα κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, TheMechanic1 είπε

Μάλλον πρέπει να αλλάξεις τεχνικό...

Έχω αλλάξει φίλε μου ήδη δύο στο παρελθόν που δεν είχα και τόσο καλή εμπειρία. Τώρα με αυτόν έχω μια πιο σίγουρη ασφάλεια (γιατί μου κάνει κάποιες χάρες μερικές φορές, ξέρει καλά να στήνει pc χωρίς προβλήματα όπως οι άλλοι κτλ). Δεν υπάρχει και κανείς άλλος εδώ. Μετά είναι στο Άργος ο Κωτσόβολος και το Public αλλά κι εκεί εκτός ότι δεν έχουν αυτά τα hardware (κι αν θα τα έχουν θα είναι πανάκριβα) είναι και σαϊνια!!!😋 Πιο πολλά γνωρίζω εγώ από αυτούς να φανταστείς!!!😄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...