Προς το περιεχόμενο

Αποσυνδέσεις random μέσα στην μέρα- Wind vdsl 50 - νέα γραμμή


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας παιδιά. Εδώ και 20 μέρες έχω γραμμή vdsl 50 και παρατηρώ καθημερινά 3-5 αποσυνδέσεις κατά την διάρκεια τς μέρας κ νύχτας, τουλάχιστον όσες εντοπίζω εγώ π είμαι on στο pc. Έχω συνδεδεμένο το ρουτερ απευθείας στ γραμμή χωρίς splitter. Το ρουτερ είναι της technicolor  Tg788v v3. Έχω επικοινωνήσει με την Wind 2φορες.. Την μια μου είπαν φαίνεται κανονικά η γραμμή κ παρακολουθήσεέ το, μετά μ είπαν έχεις λιγότερες αποσυνδέσεις από τ αριθμό π χρειάζεται για να το ερευνήσουμε περεταιρω.. Κάποια βοήθεια από εσάς παιδιά; στο πως να διευρενησω λίγο καλύτερα τ θέμα; παρατηρώ βέβαια πως όταν πέφτει η γραμμή κοκκινίζει τ λαμπάκι του Internet και αναβοσβήνει πράσινο τ broadband κάποια στιγμή σβήνει τ broadband τελείως κ παραμένουν πράσινα Internet και power, μετά σβήνουν όλα σαν να κάνει επανεκκίνηση το ρουτερ και ξεκινάει από την αρχή.. Περιμένω απαντησεις σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειχα 200 αποσυνδεσεις την ημερα (Wind). Δεν το παραδεχοντουσαν ,  με εβαζαν και εβvαζα και εβαζα ΟΛΑ τα καλωδια (στο τελος ελεγα οκ και δεν εκανα και τιποτε), οταν μετα απο 2 μηνες ειχα φτασει στα ορια μου, εστειλαν τεχνιτη, με χρεωσαν 30€, δεν βρηκε τιποτε, οι αποσυνδεσεις μειωθηκαν σταδιακα και βεβαια με την ληξη εφυγα και εριξα μαυρη πετρα. 

Η ειρωνια ειναι οτι με επαιρναν και μου ελεγαν γιατι ... και αν εχω καποιο παραπονο.

WIND ... Η ποιο αθλια εταιρεια μακραν (και οι αλλες εχουν θεματα αλλα αυτη σπαει καθε μερα καθε ρεκορ)

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα. Ειχα και εγω προβλημα με αποσυνδεσεις στο Ιντερνετ. Ηταν συχνες μεσα στη μερα. Ειμαι στη WIND και εγω. Μετα απο πολλες συνομιλιες στο τηλεφωνο ηρθε τεχνικος στο σπιτι. Το προβλημα βρεθηκε στο καλωδιο τηλεφωνου του σπιτιου, απο το υπογειο μεχρι τον 4ο. Περασα προσωρινα ενα εξωτερικο καινουριο μεχρι κατω και απο τοτε λυθηκε το προβλημα. 3 μηνες μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα. Μηπως να το τσεκαρεις και εσυ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα κ πάλι. 3 μέρες τώρα δεν έχω καμία αποσύνδεση μην τ ματιαξω. Θα φανεί πως θα πάει ίσως 3 φορές π τ πήρα είδαν τι παίζει κ τ διόρθωσαν από κει.. Θα φανεί όμως 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...