basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μπήκα στο 100mbps πρόγραμμα της nova και τσίμπησα +15ms ping. επειδη αυτο το συνολάκι τωρα σε ευρωπαικο σερβερ με έστειλε στο 80+ ειμαι για να φεύγω asap. Υπάρχει κατι που μπορω να κάνω? εχω ακουσει οτι fastpath δεν παιζει. Κάνα εξωγηινο καλώδιο μπορω να τραβηξω η απλα την κάτσαμε τη βαρκα?
Liako25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε Μπήκα στο 100mbps πρόγραμμα της nova και τσίμπησα +15ms ping. επειδη αυτο το συνολάκι τωρα σε ευρωπαικο σερβερ με έστειλε στο 80+ ειμαι για να φεύγω asap. Υπάρχει κατι που μπορω να κάνω? εχω ακουσει οτι fastpath δεν παιζει. Κάνα εξωγηινο καλώδιο μπορω να τραβηξω η απλα την κάτσαμε τη βαρκα? Έχω ακριβώς το ίδιο πακέτο της Nova στα 100mbps.Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου;;
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Liako25 είπε Έχω ακριβώς το ίδιο πακέτο της Nova στα 100mbps.Ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημά σου;; απο 60 Ping ειμαι κοντα 90 σε παινχιδι, κοινως unplayable. θα παρω τηλεφωνο το βραδυ που εχει λιγη αναμονη να δω αν γινετε κατι με αυτο.
Liako25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε απο 60 Ping ειμαι κοντα 90 σε παινχιδι, κοινως unplayable. θα παρω τηλεφωνο το βραδυ που εχει λιγη αναμονη να δω αν γινετε κατι με αυτο. Ούτε εγώ είδα βελτίωση σε παιχνίδι που παίζω.Στο pubg mobile έχω 60-90 ms.Αν παίξω με τα δεδομένα το ping παίζει στα 40-60.
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Liako25 είπε Ούτε εγώ είδα βελτίωση σε παιχνίδι που παίζω.Στο pubg mobile έχω 60-90 ms.Αν παίξω με τα δεδομένα το ping παίζει στα 40-60. κλαμα...
Liako25 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Ανεβάζοντας την ταχύτητα του ίντερνετ δε νομίζω ότι αυτομάτως μειώνεις και το ping..
basilis_k6 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Liako25 είπε Ανεβάζοντας την ταχύτητα του ίντερνετ δε νομίζω ότι αυτομάτως μειώνεις και το ping.. μα δεν ηθελα να το μειωσω. να μην το αυξησουν ηθελα. ειχα μια χαρα 60αρακι. αμα ειναι να παω παλι σε adsl δηλαδη, τι fiber και vdsl... η ταχυτητα ειναι καλη οκ, αλλα δεν με νοιαζει.
Liako25 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Ναι κατάλαβα το θέμα σου.Πάντως με το FTTH(Fiber to the Home) το ping πραγματικά ελαχιστοποιείται..
HateMe Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μα δεν ηθελα να το μειωσω. να μην το αυξησουν ηθελα. ειχα μια χαρα 60αρακι. αμα ειναι να παω παλι σε adsl δηλαδη, τι fiber και vdsl... η ταχυτητα ειναι καλη οκ, αλλα δεν με νοιαζει. Ζήτα τους fast path. Θέλει κάποια διαδικασία απ αυτούς (ελέγχους κλπ) και θα στο βάλουν
eidikos33 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Στις 9/11/2019 στις 12:11 ΠΜ, HateMe είπε Ζήτα τους fast path. Θέλει κάποια διαδικασία απ αυτούς (ελέγχους κλπ) και θα στο βάλουν δε βαζουν fast path,πρεπει να εχεις προβλημα το <100 ping το θεωρουν φυσιολογικο. Επισης πρεπει να πληρωσουν τον παροχο που τους δινει την γραμμη οποτε δεν ζητανε fast path ετσι για πλακα.
dj_IeP Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι αλλάζεις ταχύτητα από τα 24 πας 50 100 200 δεν σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερο ping η είσαι στα ίδια επίπεδα. Το ping μπορεί να γραφει και 300 άμα εσένα το gameplay σου είναι smooth δεν σε νοιάζει. Εγώ είχα 24άρα γραμμή με συγχρονισμό στα 11 και είχα καλύτερο ping σε servers δικούς μου από τώρα που έχω 50. Αλλα το θέμα είναι ότι με την 50 κατεβάζω torrent άνετος και παίζω και το game μου χωρίς να μου επηρεάζει το παιχνίδι. ασε τα νούμερα και δες το gameplay σου. Μερικές φορες το μάτι μας και το μυαλό μας πάει εκεί γιατί απλά βλέπουμε νούμερο. Αμα για παράδειγμα σου έγραφε 10 ping θα καταλάβαινεςκάτι? Εάν σου φαίνεται ότι άλλαξε το game σου, φαίνεται πιο βάρη τότε δοκίμασε να βάλεις fastpath. Η γραμμή σε "fastpath" σε VDSL δεν την προτείνω και απόλυτα. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2019 από dj_IeP
basilis_k6 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, dj_IeP είπε Το ότι αλλάζεις ταχύτητα από τα 24 πας 50 100 200 δεν σημαίνει ότι θα έχεις καλύτερο ping η είσαι στα ίδια επίπεδα. Το ping μπορεί να γραφει και 300 άμα εσένα το gameplay σου είναι smooth δεν σε νοιάζει. Εγώ είχα 24άρα γραμμή με συγχρονισμό στα 11 και είχα καλύτερο ping σε servers δικούς μου από τώρα που έχω 50. Αλλα το θέμα είναι ότι με την 50 κατεβάζω torrent άνετος και παίζω και το game μου χωρίς να μου επηρεάζει το παιχνίδι. ασε τα νούμερα και δες το gameplay σου. Μερικές φορες το μάτι μας και το μυαλό μας πάει εκεί γιατί απλά βλέπουμε νούμερο. Αμα για παράδειγμα σου έγραφε 10 ping θα καταλάβαινεςκάτι? Εάν σου φαίνεται ότι άλλαξε το game σου, φαίνεται πιο βάρη τότε δοκίμασε να βάλεις fastpath. Η γραμμή σε "fastpath" σε VDSL δεν την προτείνω και απόλυτα. κοιτα να δεις. εκτος του οτι βαράω packet loss κάθε 10sec που ειναι κάπως περιέργο (εχει γράφημα το overwatch και τα βλέπεις) ειμαι και πραγματικά "πίσω" απο τους αντιπάλους μου. δηλαδη συμβαινουν πράγματα που δεν μπορω να αποφύγω για κανένα λογο. Οταν ημουν στο 50 πρωτες μερες στον οτε (μέχρι που το Γ@#$% και ψωφησε στα dc) έπαιζα πολυ κυριλε. ημουν πολυ χαρουμενος που ειχα επιτελους αξιοπρεπη συνδεση. τωρα δεν εχω για κανένα λογο. εβαλα το haste και μου ριχνει το Ping 5-10 μονάδες και κυρίως μειώνει τα packet loss αλλα ειναι ακριβο, μολις τελειωσει το trial δεν ξερω τι θα κανω. btw δεν τους πηρα ακομα τηλεφωνο γιατι δεν εβγαλα γραμμη και μετα έπεσα για υπνο. 1
basilis_k6 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 με ενημέρωσαν απο την nova οτι (παρόλο που το μοντεμ γράφει interleaved) εχω fastpath απο default μέσω της γραμμής/kv/κατι που δεν θυμαμαι τελος παντων. επισης ζητησαν tracert που θα κάνω το βραδάκι αν και εχω κάνει αρκετα, δεν βρηκα κατι ενδιαφέρον απλα οι αριθμοί ειναι πιο ψηλα απο οτε. βεβαια εχω ιντερνετ πλεον, με τον οτε ειχα-δεν ειχα. οι αποσυνδέσεις είχαν ξεφύγει πολύ ασχημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα