swstost Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2019 Στο Win10 PC έχω EN-US και Ελληνικά. Σε τυχαία διαστήματα συνεχώς προσθέτονται τα EN-UK και EN-NZ. Έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά και το να τις προσθέσω με το χέρι και μετά να τις βγάλω (γιατί λόγω του bug, παρόλο που υπάρχουν, δεν εμφανίζονται στον πίνακα με τις γλώσσες, οπότε πρέπει να τις "προσθέσεις" για να μπορείς μετά να τις αφαιρέσεις). Αφαιρούνται αλλά πάλι μετά από τυχαίο χρόνο εμφανίζονται ξανά. Έχουν πολλοί χρήστες το ίδιο θέμα απ'ότι είδα. Μπας και έχει βρει κανείς καμία μόνιμη λύση?
micos000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως ανακατεύεται κανένα office; Πάτα WINDOWS+R και δώσε intl.cpl Πάτα στην καρτέλα Διαχείριση (1) και μετά Αντιγραφή (2). Στο νέο παράθυρο είναι όλα όπως το (3); Αν είναι διαφορετικά και αφού καθαρίσεις τις υπόλοιπες γλώσσες και αφήσεις μόνο αυτές που θέλεις πήγαινε και τσεκάρισε τα δύο κουτάκια (4) και πάτα ΟΚ (5) Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από micos000 1
swstost Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Όλες οι ρυθμίσεις στην οθόνη που παρέθεσες ήταν σωστές (με τα δικά μου settings), εκτός από το location στο Welcome Screen που ήταν United Kingdom. Το γύρισα και αυτό στο σωστό και 5 μέρες τώρα δεν έχουν επανέλθει οι γλώσσες. Ελπίζω να μείνει έτσι (γιατί μέχρι τώρα εμφανίζονταν σε τυχαία διαστήματα) αλλά 5 μέρες είναι καλό δείγμα ότι μάλλον έστρωσε. Thanks!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα