RoadHog Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2004 Proxtes ekana format kai egatestisa ta Win98 SE (oxi ta ellinika). To sistima ine PII 350, 128 SDRAM, CREATIVE PCI 128, MONSTER 3D 2 12MB (3dfx 3.02.2), ASUS V8200 64MB DELUXE (detonator 45.23), SONY CD-RW 52x24x52x kai Pioneer DVD 105-SZ (slot-in), WD 20GB (Cable Select). Exw ta eksis provlimata: 1) Opote kanw egatastasi kati kai mou zitaei restart, meta to restart ta windows ine san na min ine egatestimenoi oi drivers tis geforce (16 xromata, 640x480 analisi klp...). Ama ksanakanw restart ola ginonte fisiologika. 2) Otan beni mesa sta windows ola fortonoun kanonika, alla i klepsidra sto mouse sinexizi na iparxi gia ligo akomi. 3) Egrapsa simera ena mousiko cd (COPY CD) sto nero. Paratirisa oti to used read buffer midenizotan sinexws kai to buffer level epefte sto 17-21%. Palia pou ixa ta win98 to used read buffer den epefte katw apo 50% kai to buffer level katw apo 90%. Exw katevasei ola ta update apo to site tis microsoft. Eyxaristw!
eurochild Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 katevase ta anepisima service packs gia ta 98 (2 exoun vgei..) kai isws ly8oun ta probs sou!
Highlander Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2004 Επίσης δοκίμασε να κάνεις την εγκατάσταση με SetupCor.exe .... Πολλές φορές πετυχαίνει.
bravenew Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Kalispera file kai min anisixeis. Ola ayta einai fiiologika plin toy protoy. 2. H klepsidra sta win98 panta synexizei na ypaxei gia ligo meta apo ena boot. 3. Prepei na pas sto device manager kai na energopoiiseis to dma gia ola drive soy. Fisika min pereimeneis kai foberes apidoseis apo ena PIII 350 kai me palia drives(ektos kai ean einai kainourgia) tora oson afora to proto prepei na mas peis tin karta vga. Ean einai (ypotheto...gia to montelo) riva tnt m64 tote kai ayto einai poly fisiologiko dioti ayti i karta se 4 mixanimata pou tin sinantisa eixe problimata simbatotitas me ta windows.
tzoulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Στην αγγλική έκδοση των 98 δεν υπάρχει η εντολή setupcor.exe για την εγκατάσταση τουλειτουργικού. Δεν ξέρω τη διφορά του από το απλο setup αλλά ξέρω ότι σε περιπτώσεις με asus mobo & vga ati (μιλάω για 2 χρόνια πίσω) σε κάπια φάση το pc πάγωνε ενώ με setupcor δεν έβγαζε κανένα πρόβλημα.
RoadHog Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Η κάρτα είναι η GeForce 3 Ti200 64MB ViVo. (Asus V8200 Ti200 64MB Deluxe). Επίσης έχω πάνω και την Diamond Monster 3D II 12MB (3Dfx VooDoo 2 12MB - είναι 3D Accelerator -). Όταν είχα τα win98 (τα απλά) δεν είχα κανένα απο αυτά τα προβλήματα. Όταν φόρτωναν τα windows η κλεψίδρα δεν έμενε, μετά απο restart (λόγω εγκατάσταση κάποιου software) δεν υπήρχε πρόβλημα με την κάρτα, και τα cd το Sony τα έγραφε κανονικά (χωρίς να πέφτει το buffer τόσο πολύ. Το Sony είναι καινούριο. Τον οκτώβριο το πήρα). Τα ανεπίσημα service pack τι έχουν μέσα; Έχω κατεβάσει όλα τα update απο το windows update. Είναι απαραίτητο να βάλω και αυτά; Μπορεί να περιέχουν τίποτα παράνομο ή να προκαλέσουν πρόβλημα στο pc; Σας Ευχαριστώ!
RoadHog Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Το DMA το ενεργοποίησα στο DVD και το CDRW. Να το ενεργοποιήσω και στο σκληρό δίσκο; Είναι WD 20GB.
orck Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 κυριως στον σκληρο δισκο πρεπει να το ενεργοποιησεις γιατι ο δισκος χρησιμοποιειται συνεχεια ενω τα cd περιστασιακα
RoadHog Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2004 Ρωτάω μήπως και πάθει καμιά ζημια ο δίσκος, γιατί όταν πας να το ενεργοποιήσεις σου λέει οτι μπορεί να πάθει ζημιά το hardware άμα δεν υποστηρίζει η συσκευή το DMA.
madsc Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Δημοσ. 2 Απριλίου 2004 Ρωτάω μήπως και πάθει καμιά ζημια ο δίσκος, γιατί όταν πας να το ενεργοποιήσεις σου λέει οτι μπορεί να πάθει ζημιά το hardware άμα δεν υποστηρίζει η συσκευή το DMA. O σκληρός είναι η κυριότερη συσκευή που πρέπει να ενεργοποιήσεις dma. Aν δεν είναι ενεργοποιημένο, αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που ανεβοκατεβαίνει το buffer στην εγγραφή. Με το που το ενεργοποιήσεις όμως στο restart δίνεις [yes] απαραίτητα. Tα ανεπίσημα service pack των 98se-enu περιέχουν τα 52 critical updates/hotfixes πλην media player, direct-x, IE6sp1, και δεν έχουν παρουσιάσει κανέναν πρόβλημα όπου τα έχω δοκιμάσει ή έχουν κάτι παράνομο. Αν δε, έχεις κατεβάσει όλα τα updates από ms - τα έχεις ήδη δεν τα χρειάζεσαι. :wink: sc
RoadHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2004 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια . Ως τώρα δεν έχω δοκιμάσει να γράψω άλλο CD. Όταν θα γράψω θα σας πω τι έγινε. Πάντως το Nero CD/DVD Speed Test που έτρεξα η ταχύτητα Διασύνδεσης ανέβηκε στα 15MB/s απο τα 3MB/s. Κάτι που με προβληματίζει (πάλι στο Nero CD/DVD Speed Test) είναι οτι στις ταχύτητες ανάγνωσης το CDRW δεν πιάνει πάνω από 32x και υποτίθεται οτι είναι 52x!!!. Ξέρω οτι ποτέ δεν πιάνουν την μέγιστη ονομαστική ταχύτητα, αλλά τοσο μεγάλη διαφορά; Το ίδιο συμβαίνει και στο DVD. Επιπλέον όταν κάνω Image file η μέγιστη Read Speed που πιάνει προοδευτικά είναι περίπου 6000KB/s (ξεκινά απο τα 2000KB/s και σε αναλογία με τον χρόνο φτάνει τα 6250KB/s μέσα σε 2 λεπτά περίπου).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.