Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να τον εξοφλήσω σε κάποιο υποκατάστημα του ΟΤΕ δείχνοντας το κινητό μου, επειδή βαριέμαι να εκτυπώσω το λογαριασμό; Γίνεται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φυσικα αν εχεις ebanking μπορεις να εξοφλησεις τον λογαριασμο σου χωρις να σηκωθεις απο την καρεκλα σου ή αν φτιαξεις Cosmote ID μπορεις να εξοφλησεις εισαγωντας τα στοιχεια μια χρεωστικης/πιστωτικης καρτας που εχει φυσικα επαρκες υπολοιπο απο το site της Cosmote.

Επεξ/σία από asmilon
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, oikonikos είπε

Ναι γίνεται

Ευχαριστώ!

6 λεπτά πριν, asmilon είπε

Φυσικα αν εχεις ebanking μπορεις να εξοφλησεις τον λογαριασμο σου χωρις να σηκωθεις απο την καρεκλα σου ή αν φτιαξεις Cosmote ID μπορεις να εξοφλησεις εισαγωντας τα στοιχεια μια χρεωστικης/πιστωτικης καρτας που εχει φυσικα επαρκες υπολοιπο απο το site της Cosmote.

Έχω ebanking.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, neggo είπε

Μπορώ να τον εξοφλήσω σε κάποιο υποκατάστημα του ΟΤΕ δείχνοντας το κινητό μου, επειδή βαριέμαι να εκτυπώσω το λογαριασμό; Γίνεται; 

Ούτε το κινητό χρειάζεται... Τον αριθμό του κινητού θέλουν μόνο να τούς πεις...

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ούτε το κινητό χρειάζεται... Τον αριθμό του κινητού θέλουν μόνο να τούς πεις...

Σταθερο είναι να πληρώσω.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, neggo είπε

Από την εφαρμογή mycosmote είτε στο κινητό είτε στον υπολογιστή μπορείς να πληρώνεις τον λογαριασμό και σου δίνει και δωρεάν ΜΒ για λίγες μέρες!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...