neggo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μπορώ να τον εξοφλήσω σε κάποιο υποκατάστημα του ΟΤΕ δείχνοντας το κινητό μου, επειδή βαριέμαι να εκτυπώσω το λογαριασμό; Γίνεται;
asmilon Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φυσικα αν εχεις ebanking μπορεις να εξοφλησεις τον λογαριασμο σου χωρις να σηκωθεις απο την καρεκλα σου ή αν φτιαξεις Cosmote ID μπορεις να εξοφλησεις εισαγωντας τα στοιχεια μια χρεωστικης/πιστωτικης καρτας που εχει φυσικα επαρκες υπολοιπο απο το site της Cosmote. Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από asmilon
neggo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, oikonikos είπε Ναι γίνεται Ευχαριστώ! 6 λεπτά πριν, asmilon είπε Φυσικα αν εχεις ebanking μπορεις να εξοφλησεις τον λογαριασμο σου χωρις να σηκωθεις απο την καρεκλα σου ή αν φτιαξεις Cosmote ID μπορεις να εξοφλησεις εισαγωντας τα στοιχεια μια χρεωστικης/πιστωτικης καρτας που εχει φυσικα επαρκες υπολοιπο απο το site της Cosmote. Έχω ebanking.
bromiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, neggo είπε Μπορώ να τον εξοφλήσω σε κάποιο υποκατάστημα του ΟΤΕ δείχνοντας το κινητό μου, επειδή βαριέμαι να εκτυπώσω το λογαριασμό; Γίνεται; Ούτε το κινητό χρειάζεται... Τον αριθμό του κινητού θέλουν μόνο να τούς πεις... 2
neggo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ούτε το κινητό χρειάζεται... Τον αριθμό του κινητού θέλουν μόνο να τούς πεις... Σταθερο είναι να πληρώσω.
Mr_Terror Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Γινεται και με τον αριθμο του σταθερου. 1
neggo Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Γινεται και με τον αριθμο του σταθερου. Θενκς
bromiaris Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, neggo είπε Σταθερο είναι να πληρώσω. Τον αριθμό του Σταθερού θέλουν μόνο να τούς πεις...
SB_1957 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, neggo είπε Μπορώ να τον εξοφλήσω σε κάποιο υποκατάστημα του ΟΤΕ δείχνοντας το κινητό μου, επειδή βαριέμαι να εκτυπώσω το λογαριασμό; Γίνεται; Από την εφαρμογή mycosmote είτε στο κινητό είτε στον υπολογιστή μπορείς να πληρώνεις τον λογαριασμό και σου δίνει και δωρεάν ΜΒ για λίγες μέρες! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα