Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Το Σαββατοκύριακο που πέρασε μπήκα στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ https://www.aade.gr/ αλλά και στην ιστοσελίδα της ΓΓΠΣ https://www.gsis.gr/ να δω στοιχεία της οφειλής μου δηλαδή αν φαίνονται στο σύστημα οι δύο δόσεις που πλήρωσα για τον φόρο εισοδήματος και να πληρώσω την τρίτη δόση και τελευταία αντί αυτού μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα "Υπάρχει ασυμφωνία στα δεδομένα της οφειλής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη Δ.Ο.Υ." πήγα στην Δ.Ο.Υ. που ανήκω δηλαδή την ΙΖ Αθηνών αλλά λόγω συγχώνευσης με την Δ.Ο.Υ. Βύρωνα δεν δουλεύουν σήμερα άρα θα ξαναπάω αύριο στο τμήμα εσόδων μου είπαν. Γνωρίζει κανείς από σας τι σημαίνει αυτό το μήνυμα ή τι είναι.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Την δηλωση ποιος την έκανε, εχει τίποτα περίεργα που δεν δήλωσες; Εσυ μονο μπορεί να υποψιάζεσαι τι είναι
infini Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2020 Και σε μένα εμφανίζει το ίδιο μήνυμα. Έχω πληρώσει την 1η δόση και μένουν άλλες 2.
cgdikeos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα. Οποιος βρει λυση, ας ενημερωσει.
stelkat Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΚΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
Christos65 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το ίδιο κι εμείς! Μήπως λόγω της συγχώνευσης των ΔΟΥ; Η δική μας συγχωνεύεται με άλλη; Ή απλά συστημικό;
snapy13 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το ιδιο βγαζει και σ εμενα . Εχω πληρωσει την πρωτη δοση τον Ιουλιο. Πηρα τον λογιστη μου και μου ειπε οτι εχει να κανει με την ενοποιηση των ΔΟΥ ( Π.Φαληρο ) και οτι θα φτιαξει μονο του τις επομενες μερες. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2020 από snapy13 1
CarlitoGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Το ίδιο κ σε εμένα,έφτιαξε σε εσάς παιδιά;
infini Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2020 Στο δικό μου έφτιαξε, λογικά θα γίνει και στο δικό σου τις επόμενες μέρες.
hp8 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, CarlitoGR είπε Το ίδιο κ σε εμένα,έφτιαξε σε εσάς παιδιά; μάλλον έχουμε την ίδια Γίνεται ενοποίηση με του Μενιδίου Μάλλον από αύριο γιατί και σήμερα κλειστά είναι
CarlitoGR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, hp8 είπε μάλλον έχουμε την ίδια Γίνεται ενοποίηση με του Μενιδίου Μάλλον από αύριο γιατί και σήμερα κλειστά είναι Ναι την ίδια έχουμε,σε ευχαριστώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 τεχνικό θέμα ήταν με πληροφόρησαν σχετικά η αρμόδια Δ.Ο.Υ. στην οποία πήγα φυσικά για να δω τι συμβαίνει (τσάμπα ο ποδαρόδρομος) έφτιαξε την επόμενη μέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα