onelonelystar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα σε όλους, έχω το εξής πρόβλημα με τον υπολογιστή (Dell i5 7400, Windows 10 Pro) του γραφείου: Είμαι συνδεδεμένη στο wifi και ανά διαστήματα αποσυνδέεται είτε για 5' είτε για 1,5 ώρα. Το κινητό μου είναι κανονικά συνδεδεμένο στο wifi, άρα δεν φταίει το modem. Επίσης ο υπολογιστής μπορεί και "βλέπει" άλλα δίκτυα wifi, μόνο το συγκεκριμένο του γραφείου δεν βλέπει. Έχω κάνει όλες τις οδηγίες που έχω βρει στο internet, ο υπολογιστής είναι Updated, το software της κάρτας wifi το ίδιο, έχω απενεργοποιήσει να μπαίνει σε αδράνεια το δίκτυο κτλ. Επίσης, μπορεί για 1 εβδομάδα να μου κάνει τέτοια κολλήματα και μετά να περάσουν 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Εν τέλη τράβηξα ένα καλώδιο ethernet και συνδέθηκα για να κάνω τη δουλειά μου. Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ή μπορείτε να μου προτείνετε κάτι?
koinos123 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Να αλλάξεις την κάρτα δικτύου του φορητού σου. Το κόστος είναι μικρό (15 με 20 ευρώ νομίζω) και το πρόβλημα θα λυθεί. Με βασάνιζε μήνες παρόμοιο πρόβλημα. Κυριολεκτικά, έκανα τα πάντα. Τελικά αλλάζοντας κάρτα, όλα λύθηκαν. 1
onelonelystar Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 να'σαι καλά @koinos123, θα το δοκιμάσω! με έχει τρελάνει!!! 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα