Giannis1904 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Γειά σας παιδιά θα ήθελα να αγοράσω τα windows10 αλλά από τα καταστήματα όπως κωτσοβολος και τέτοια κάνει 120 ευρώ υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αγοράσω φτηνα αλλά να μην υπάρχει κίνδυνος να σταματήσουν να λειτουργούν και τέτοια
zx1234r Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Όχι αυτή είναι η επίσημη τιμή του απο την Microsoft. Οτιδήποτε άλλο σίγουρα ενδέχει τους κινδύνους που αναφέρεις.
dpolal Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Giannis1904 είπε Γειά σας παιδιά θα ήθελα να αγοράσω τα windows10 αλλά από τα καταστήματα όπως κωτσοβολος και τέτοια κάνει 120 ευρώ υπάρχει κάποιος τρόπος να τα αγοράσω φτηνα αλλά να μην υπάρχει κίνδυνος να σταματήσουν να λειτουργούν και τέτοια Aγοράζεις κλειδί από ιντενρετομάγαζο με 5-7-8-9-10 ευρώ, βρίσκεις σε διάφορες τιμές, το ενεργοποιείς και τελειώνει η υπόθεση. Τo να σταματήσει να λειτουργεί δεν παίζει.
Giannis1904 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, dpolal είπε Aγοράζεις κλειδί από ιντενρετομάγαζο με 5-7-8-9-10 ευρώ, βρίσκεις σε διάφορες τιμές, το ενεργοποιείς και τελειώνει η υπόθεση. Τo να σταματήσει να λειτουργεί δεν παίζει. Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι ή γενικά κάποια διαφορά με σχέση από τα κανονικά Που αγοράζεις με 120€;;;;
micos000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Ότι κίνδυνοι υπάρχουν και με τα σπασμένα windows δια δέκα! Από διαφορές... καμία.
elpenor Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Giannis1904 είπε Υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι ή γενικά κάποια διαφορά με σχέση από τα κανονικά Που αγοράζεις με 120€;;;; Κοίτα κανένας δεν βάζει το χέρι στου στη φωτιά ότι δεν υπάρχουν κίνδυνοι όμως πολλοί άνθρωποι σε βάθος πολλών ετών δεν είχαν κανένα πρόβλημα με τα κλειδιά του ebay. Πολλοί φυσικά την έχουν πατήσει από scammer του ebay που μπορεί να μην σου στείλουν και τίποτα, αν δεν ξέρεις να τους ξεχωρίσεις υπάρχουν μαγαζιά στο internet που δίνουν και κάποιου είδους εγγύηση. Εγώ πρόσφατα πήρα κλειδιά office και windows για όλους τους φίλους μου σαν δώρο (2,70 ευρώ το ένα ...), όλα δούλεψαν με online activation. Αν είσαι εταιρεία βέβαια η εφορία δεν καταλαβαίνει ότι είναι νόμιμη η μεταπώληση προϊόντων με βάση την Ευρωπαϊκή νομοθεσία και σου ρίχνει ένα πρόστιμο αν δεν έχεις τιμολόγιο και sticker και μετά τρέχα εσύ να κάνεις έφεση να το σβήσουν.
Giannis1904 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μλστ κατάλαβα παιδιά ευχαριστώ πολύ
zx1234r Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Εγώ θα πω για άλλη μία φορά την άποψη μου. Το να χρησιμοποιήσεις ένα κλειδί αγορασμένο απο οπουδήποτε με 3€ για ένα software που πωλείται επίσημα για 120€ δεν είναι ασφαλές. Η Microsoft δεν θα σου κλειδώσει φυσικά τον υπολογιστή και πολλοί θα πουν "εντάξει 3€ είναι. θα δώσω άλλα 3€ σε ένα χρόνο και είμαι κομπλέ". Αν όμως η Microsoft αρχίσει να εντατικοποιεί τους ελέγχους και αρχίσει να απενεργοποιεί κλειδιά με μεγαλύτερη συχνότητα? "Εντάξει μωρέ ας δίνω και 6€ το χρόνο, κλάιν". Στο cyber monday όμως βγαίνουν προσφορές στα windows και καμιά φορά τα βρίσκεις και 60€ - 70€. Γιατί να μην τα δώσεις μία φορά και να είσαι ήσυχος για 20 χρόνια παρά να έχεις κάθε φορά το ρίσκο το κλειδί να μην λειτουργεί ή να σταματήσει να λειτουργεί. Τέλοσπαντων, την άποψη μου λέω. Διαφωνώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 @zx1234r Πάντως μπορείς και από ελληνικά καταστήματα να πάρεις κλειδί με καμιά 40αριά ευρώ και τιμολόγιο. Σε αυτήν την περίπτωση τι ισχύει, άραγε;
dpolal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, zx1234r είπε Εγώ θα πω για άλλη μία φορά την άποψη μου. Το να χρησιμοποιήσεις ένα κλειδί αγορασμένο απο οπουδήποτε με 3€ για ένα software που πωλείται επίσημα για 120€ δεν είναι ασφαλές. Η Microsoft δεν θα σου κλειδώσει φυσικά τον υπολογιστή και πολλοί θα πουν "εντάξει 3€ είναι. θα δώσω άλλα 3€ σε ένα χρόνο και είμαι κομπλέ". Αν όμως η Microsoft αρχίσει να εντατικοποιεί τους ελέγχους και αρχίσει να απενεργοποιεί κλειδιά με μεγαλύτερη συχνότητα? "Εντάξει μωρέ ας δίνω και 6€ το χρόνο, κλάιν". Στο cyber monday όμως βγαίνουν προσφορές στα windows και καμιά φορά τα βρίσκεις και 60€ - 70€. Γιατί να μην τα δώσεις μία φορά και να είσαι ήσυχος για 20 χρόνια παρά να έχεις κάθε φορά το ρίσκο το κλειδί να μην λειτουργεί ή να σταματήσει να λειτουργεί. Τέλοσπαντων, την άποψη μου λέω. Διαφωνώ. Τα περισσότερα από αυτά τα κλειδιά είναι από μηχανήματα με win7 ή άδειες 7ριών που ξέμειναν στοκ, εξάλλου κανένα από αυτά τα καταστήματα δεν σου στέλνει καρτελάκι με το serial, παρά μόνο μέσω email και σιγά μην καταφέρεις να βρείς εσύ από πού κρατάει η άδεια που μόλις έλαβες. Η ίδια η MS έχει αφήσει ξεκλείδωτη την ενεργοποίηση με τέτοια άδεια εδώ και σχεδόν 2 χρόνια ΜΕΤΑ την επίσημη ημερομηνία λήξης της χρονικής περιόδου χάριτος που είχε δώσει αρχικά. Το να αρχίσει λοιπόν τώρα να κλειδώνει μηχανήματα αφενώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα διότι κανονικά θα έπρεπε να το είχε σταματήσει χρόνια πριν, αφετέρου δεν μπορεί να γνωρίζει ακριβώς ποιές άδειες είναι αγορασμένες με τα 3-4-5-7-9-10-12ευρα και ποιές με παραπάνω χρήματα. Σίγουρα μπορεί να δεί ποιές είναι OEM και ποιές Retail αλλά σιγά μην κάτσει να ασχοληθεί με κάθε μία χωριστά. Πίσω από αυτήν την κίνηση είναι ξεκάθαρα η στρατηγική της να περάσουμε όλοι στα 10ρια αλλά οι μεγαλύτεροι κάτοχοι, που είναι οι εταιρείες με τις χιλιάδες σταθμούς εργασίας είναι ακόμα με τα 7. Όταν αρχίσουν λοιπόν να περνάνε τα ποσοστά των 10 πολύ πολύ μπροστά σε σχέση με τα 7ρια τότε ίσως κάτσει να ασχοληθεί. Και αν θες και ένα πολύ wild guess, έτσι όπως το πάει δεν αποκλείω στο μέλλον που θα περάσει όλες τις υπηρεσίες της στο cloud να τα δίνει εντελώς δωρεάν και με μια μηνιαία συνδρομή να αγοράζεις ότι χρειάζεσαι. (ήδη το κάνει με το office) Προς το παρόν λοιπόν, δίνεις τα 3-4-5-7-9-10-12ευρα και είσαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα