Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , εδώ και κάτι χρόνια έχω ένα πολύ φθηνό Bluetooth mouse που αποσυνδέεται συνέχεια και δεν αντέχω άλλο έχετε κάτι να προτείνετε μέχρι 25 ευρω ;

Δημοσ.

Εγώ έχω πάθει πλάκα με το Logitech G102 αλλά είναι να σου ταιριάξει και στο χέρι (είναι σχετικά μικρό και δεν κάνει σε καμία περίπτωση για palm grip).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, elpenor είπε

Εγώ έχω πάθει πλάκα με το Logitech G102 αλλά είναι να σου ταιριάξει και στο χέρι (είναι σχετικά μικρό και δεν κάνει σε καμία περίπτωση για palm grip).

Ρε συ επειδή το θέλω για Laptop θα το προτιμούσα ασύρματο αν και εντάξει δεν θα αποκλείσω κάτι πολύ αξιόλογο αν είναι ενσύρματο απλά για laptop ειδικά το θεωρώ πιο πρακτικό το ασύρματο 

Α επίσης να σημειώσω ότι το θέλω για προγραμματισμό και σχεδιασμό ιστοσελίδων και γενικά Web Development αλλα παίζω και κάνα παιχνίδι κυρίως Total War, Mount and Blade Warband και CS GO

Επεξ/σία από Belisarios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Belisarios είπε

Ρε συ επειδή το θέλω για Laptop θα το προτιμούσα ασύρματο αν και εντάξει δεν θα αποκλείσω κάτι πολύ αξιόλογο αν είναι ασύρματο απλά για laptop ειδικά το θεωρώ πιο πρακτικό το ασύρματο 

Α επίσης να σημειώσω ότι το θέλω για προγραμματισμό και σχεδιασμό ιστοσελίδων και γενικά Web Development αλλα παίζω και κάνα παιχνίδι κυρίως Total War, Mount and Blade Warband και CS GO

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ φτηνό ασύρματο ούτε θα τα εμπιστευόμουνα τόσο. Με διπλά λεφτά το G305 μου φαίνεται καλή επιλογή αλλά το ποιο βασικό είναι να ταιριάζει στο χέρι σου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpenor είπε

Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ φτηνό ασύρματο ούτε θα τα εμπιστευόμουνα τόσο. Με διπλά λεφτά το G305 μου φαίνεται καλή επιλογή αλλά το ποιο βασικό είναι να ταιριάζει στο χέρι σου.

Κοίτα το συγκεκριμένο είναι λίγο ακριβούτσικο για το δικό μου το budget, τώρα για το θέμα της σύνδεσης λέω μήπως δοκιμάσω ενσύρματο αν αξίζει τόσο πολύ εξάλλου το laptop σαν σταθερό το έχω 😂

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Belisarios είπε

Κοίτα το συγκεκριμένο είναι λίγο ακριβούτσικο για το δικό μου το budget, τώρα για το θέμα της σύνδεσης λέω μήπως δοκιμάσω ενσύρματο αν αξίζει τόσο πολύ εξάλλου το laptop σαν σταθερό το έχω 😂

Είμαι βέβαιος ότι θα βρεις το G102 πολύ ποιοτικό, με φανταστικό αισθητήρα. Δεν είμαι βέβαιος αν θα ταιριάξει στο χέρι σου γιατί ειναι small, δηλαδή ακατάλληλο για μεγάλα χέρια και palm grip.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, elpenor είπε

Είμαι βέβαιος ότι θα βρεις το G102 πολύ ποιοτικό, με φανταστικό αισθητήρα. Δεν είμαι βέβαιος αν θα ταιριάξει στο χέρι σου γιατί ειναι small, δηλαδή ακατάλληλο για μεγάλα χέρια και palm grip.

Ναι εκεί θα έχω ένα πρόβλημα θέλω οπωσδήποτε palm grip το προηγούμενο ήταν fingertip grip και με κούραζε πολύ σε σημείο που όταν αποσυνδεόταν  χαιρόμουν που έπρεπε αναγκαστικά να σταματήσω 😂😂

Δημοσ.

πηγαινε για logitech 102, ισως ειναι το καλυτερο ποντικι στα 25 ευρω,το κατεχω 2 μηνες και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο ποντικι που ειχα ποτε,αψομεθα μεχρι το μελλον

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, Horn είπε

πηγαινε για logitech 102, ισως ειναι το καλυτερο ποντικι στα 25 ευρω,το κατεχω 2 μηνες και μπορω να πω οτι ειναι το καλυτερο ποντικι που ειχα ποτε,αψομεθα μεχρι το μελλον

Logitech G102 για wired (25 ευρω) και G305 για wireless (40 ευρω). Αν εξαιρεσεις το πλαστικο του που "γυαλιζει" μετα απο 4-5 μηνες χρησης, ειλικρινα δεν εχω βρει καλυτερο ποντικι σε αυτα τα λεφτα. Φοβερος αισθητηρας (ειδικα ο Hero του 305), ελαφρυ και κανει και για αριστεροχειρες. Η wireless εκδοση του εχει μαλιστα απιστευτη αυτονομια και λογω του οτι παιρνει κανονικη μπαταρια, βαζεις μια επαναφορτιζομενη και λυνεις και το προβλημα του να μην "πεθανει" στο μελλον.

Αν παλι εχεις μεγαλη παλαμι και δεν σε βολευουν τα ελαφρια και μικρα ποντικια το G602 ειναι μια εξισου καλη λυση. Το χρησιμοποιω στη δουλεια σε γραφειο χωρις mousepad και σε σχεση με το G305 ειναι πολυ μεγαλυτερο και πιο βαρυ αλλα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, περισσοτερα κουμπια (moba βολευει) και παιρνει και 2 μπαταριες αμα θες για 6 μηνες+ λειτουργια. Ο αισθητηρας του βεβαια ειναι ενα κλικ χειροτερος του G305 αλλα αν δεν το χρησιμοποιεις για FPS δεν θα το καταλαβεις ποτε.

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Crus είπε

Logitech G102 για wired (25 ευρω) και G305 για wireless (40 ευρω). Αν εξαιρεσεις το πλαστικο του που "γυαλιζει" μετα απο 4-5 μηνες χρησης, ειλικρινα δεν εχω βρει καλυτερο ποντικι σε αυτα τα λεφτα. Φοβερος αισθητηρας (ειδικα ο Hero του 305), ελαφρυ και κανει και για αριστεροχειρες. Η wireless εκδοση του εχει μαλιστα απιστευτη αυτονομια και λογω του οτι παιρνει κανονικη μπαταρια, βαζεις μια επαναφορτιζομενη και λυνεις και το προβλημα του να μην "πεθανει" στο μελλον.

Αν παλι εχεις μεγαλη παλαμι και δεν σε βολευουν τα ελαφρια και μικρα ποντικια το G602 ειναι μια εξισου καλη λυση. Το χρησιμοποιω στη δουλεια σε γραφειο χωρις mousepad και σε σχεση με το G305 ειναι πολυ μεγαλυτερο και πιο βαρυ αλλα εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατασκευης, περισσοτερα κουμπια (moba βολευει) και παιρνει και 2 μπαταριες αμα θες για 6 μηνες+ λειτουργια. Ο αισθητηρας του βεβαια ειναι ενα κλικ χειροτερος του G305 αλλα αν δεν το χρησιμοποιεις για FPS δεν θα το καταλαβεις ποτε.

Άρα Logitech να κοιτάξω κυρίως, από ότι φαίνεται είναι αρκετά καλά 

Δημοσ.

Σε περιφερειακα και μιλαω για ολη την κλιμακα ,mouse , keyboard ,headset ,web camera και ολα τα συναφη

την εμπιστευομαι χρονια και ποτε δεν ειχα προβλημα. Μονο 1 ποντικι ειχε χαλασει η πλακετα του στο 6μηνο και με

1 mail στην logitech σε 2 ημερουλες μου ηρθε καινουργιο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Belisarios είπε

Άρα Logitech να κοιτάξω κυρίως, από ότι φαίνεται είναι αρκετά καλά 

Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό και το προτείνω. 

Επίσης έχει εξαιρετικό support. Ένα g602 που ειχα θέμα με το USB dongle, άνοιξα ticket και μου έστειλαν ποντίκι καινούριο  πριν καν αποστειλω το παλιό πίσω. 

Δημοσ.

Έχω μια απορία επειδή ποτέ δεν είχα gaming mouse γιατί δεν παίζω παιχνίδια. Είναι 2 σε 1? δηλαδή κάνει την ίδια δουλειά και με το απλό αλλά κάνει και για παιχνίδια? είναι εύχρηστο δηλαδή και για άλλες καθημερινές χρήσεις ή κάτι πιο εξειδικευμένο? γιατί ο ts το θέλει για προγραμματισμό και σχεδιασμό ιστοσελίδων και γενικά Web Development και δευτερευόντως για παιχνίδι.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Xacti είπε

Έχω μια απορία επειδή ποτέ δεν είχα gaming mouse γιατί δεν παίζω παιχνίδια. Είναι 2 σε 1? δηλαδή κάνει την ίδια δουλειά και με το απλό αλλά κάνει και για παιχνίδια? είναι εύχρηστο δηλαδή και για άλλες καθημερινές χρήσεις ή κάτι πιο εξειδικευμένο? γιατί ο ts το θέλει για προγραμματισμό και σχεδιασμό ιστοσελίδων και γενικά Web Development και δευτερευόντως για παιχνίδι.

Eγώ πλέον πολύ σπάνια παίζω παιχνίδια και ξοδεύω πολλές ώρες σε dev όμως το χέρι μου έχει εκπαιδευτεί αρκετά σε fps τις προηγούμενες δεκαετίες και τα ποντίκια που δεν είναι gaming τα θεωρώ απλά υποδεέστερα. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι τι θα είναι καλύτερο για ένα χέρι που δεν έχει εκπαιδευτεί για claw / fingertip grip, μεγάλες κινήσεις και sensor χωρίς acceleration. Αν κάποιος που δεν παίζει χρόνια fps και έχει και gaming και κανονικό mouse μας απαντήσει θα ήθελα και εγώ να μάθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...