burnin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. θα ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. αγορασα (μου ηρθε χτες) ενα μικροφωνο απο το eshop. ειναι το tracer studio pro light https://www.e-shop.gr/tracer-studio-pro-lite-condenser-microphone-with-foam-filter-tramic46340-p-PER.758412 στην περιγραφη του προιοντος λεει " Το στιβαρό πυκνωτικό αυτό μικρόφωνο διαθέτει ένα XLR καλώδιο μήκους 2,5Μ, το οποίο μπορεί να συνδεθεί απευθείας με είσοδο 3,5 χιλιοστών, με τον adaptor που περιέχεται στη συσκευασία, και που μέσω αυτού συνδέεται σε πληθώρα συσκευών. " Καταρχας, οταν λεμε xlr μικροφωνο, εννοουμε πως και οι 2 ακροδεκτες ειναι xlr. Στην περιγραφη αναφερει πως συνδεεται σε θυρα 3,5 χιλιοστων με ανταπτορα που παρεχεται. Το καλωδιο ομως ειναι xlr σε μικρο καρφι απο μονο του. και εχει ξεχωριστο ανταπτορα για συνδεση σε λαπτοπ. Στο ευρος εφαρμογης, αναφερει: "Ιδανική επιλογή για υμιεπαγγελματικό streaming, youtubers, gaming, podcast, skype, ακόμα επίσης και για ηχογραφήσεις στο σπίτι ή στο στούντιο." σε στουντιο τα μικροφωνα για να παιξουν, θελουν ταση. εγω το πηρα αποκλειστικα για να το συνδεσω στην κονσολα μου και απο αυτην να κανω καμια ηχογραφηση. οτι μικροφωνο εχω συνδεσει στην κονσολα ηθελε Phantom power προφανως για να παιξει. ε αυτο το μικροφωνο δεν κανει λοιπον για στουντιο. Δουλευει μονο συνδεδεμενο σε υπολογιστη, δεν θελει ταση γιατι δουλευειο σαν ενα μικροφωνο της πλακας που παιρνεις για να μιλας στο σκαιπ. Καμια σχεση λοιπον με ηχογραφησεις σε στουντιο. και κατι ακομα. το μικροφωνο δεν εχει καν, μανιουαλ. ουτε ο κατασκευαστης στο σαιτ του. αλλα π[ου ακουστηκε προιον χωρις εγχειρηδιο χρησης? στη σελιδα τους, βλεπω τα εξης: https://www.e-shop.gr/page-85-warranties " Ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρηση του. " και ξανατονιζω. μηδεν εγχειρηδια στη συσκευασια. Χαρηκα που ειχε χαμηλη τιμη, αλλωστε μον οτ καλωδιο αμα ηταν xlr θα ειχε ενα δεκαρικο, οποτε τα εσκασα. και δεν κανει για τη δουλεια που το θελω. θεωρω πως η περιγραφη ειναι παραπλανητικη. Το μικροφωνο το τεσταρα και δουλευει κανονικα στον υπολογιστη βεβαια. εχω δικιο να θελω τα λεφτα μου πισω? τι πιστευετε? ειναι βασικα αυτα που λεω? το ρωταω για να ξερω ποσο επιμονος θα ειμαι. γιατι ξερω πως εχω μπροστα μου εναν γολγοθα. και μαλλον μονο με συνηγορο καταναλωτη θα βγαλω ακρη. προφανως δεν θελω πιστωτικο. θελω ολα τα λεφτα μου πισω. μαζι με τα μεταφορικα που πληρωσα. και προφανως δεν θελω να τρεχω στο eshop να τους το παραδωσω. αλλιως το αγοραζα και απο το καταστημα χωρις μεταφορικα. στο σαιτ τους μιλανε για doa 7 Ημερων για εγγυηση ενα ετος, αλλα πουθενα για υπαναχωρηση εντος καποιο χρονικου διαστηματος. και τωρα τι κανουμε? οι συμβουλες σας ειναι σημαντικες σας ευχαριστω πολυ. υγ. παρακληση. ας μην μπουμε στη διαδικασια "καλα ρε μεγαλε τι περιμενες να παρεις με εικοσι ευρω?" Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από burnin
maniacos93 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, burnin είπε Καλησπερα παιδια. θα ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. αγορασα (μου ηρθε χτες) ενα μικροφωνο απο το eshop. ειναι το tracer studio pro light https://www.e-shop.gr/tracer-studio-pro-lite-condenser-microphone-with-foam-filter-tramic46340-p-PER.758412 στην περιγραφη του προιοντος λεει " Το στιβαρό πυκνωτικό αυτό μικρόφωνο διαθέτει ένα XLR καλώδιο μήκους 2,5Μ, το οποίο μπορεί να συνδεθεί απευθείας με είσοδο 3,5 χιλιοστών, με τον adaptor που περιέχεται στη συσκευασία, και που μέσω αυτού συνδέεται σε πληθώρα συσκευών. " Καταρχας, οταν λεμε xlr μικροφωνο, εννοουμε πως και οι 2 ακροδεκτες ειναι xlr. Στην περιγραφη αναφερει πως συνδεεται σε θυρα 3,5 χιλιοστων με ανταπτορα που παρεχεται. Το καλωδιο ομως ειναι xlr σε μικρο καρφι απο μονο του. και εχει ξεχωριστο ανταπτορα για συνδεση σε λαπτοπ. Στο ευρος εφαρμογης, αναφερει: "Ιδανική επιλογή για υμιεπαγγελματικό streaming, youtubers, gaming, podcast, skype, ακόμα επίσης και για ηχογραφήσεις στο σπίτι ή στο στούντιο." σε στουντιο τα μικροφωνα για να παιξουν, θελουν ταση. εγω το πηρα αποκλειστικα για να το συνδεσω στην κονσολα μου και απο αυτην να κανω καμια ηχογραφηση. οτι μικροφωνο εχω συνδεσει στην κονσολα ηθελε Phantom power προφανως για να παιξει. ε αυτο το μικροφωνο δεν κανει λοιπον για στουντιο. Δουλευει μονο συνδεδεμενο σε υπολογιστη, δεν θελει ταση γιατι δουλευειο σαν ενα μικροφωνο της πλακας που παιρνεις για να μιλας στο σκαιπ. Καμια σχεση λοιπον με ηχογραφησεις σε στουντιο. Χαρηκα που ειχε χαμηλη τιμη, αλλωστε μον οτ καλωδιο αμα ηταν xlr θα ειχε ενα δεκαρικο, οποτε τα εσκασα. και δεν κανει για τη δουλεια που το θελω. θεωρω πως η περιγραφη ειναι παραπλανητικη. Το μικροφωνο το τεσταρα και δουλευει κανονικα στον υπολογιστη βεβαια. εχω δικιο να θελω τα λεφτα μου πισω? τι πιστευετε? ειναι βασικα αυτα που λεω? το ρωταω για να ξερω ποσο επιμονος θα ειμαι. γιατι ξερω πως εχω μπροστα μου εναν γολγοθα. και μαλλον μονο με συνηγορο καταναλωτη θα βγαλω ακρη. προφανως δεν θελω πιστωτικο. θελω ολα τα λεφτα μου πισω. μαζι με τα μεταφορικα που πληρωσα. και προφανως δεν θελω να τρεχω στο eshop να τους το παραδωσω. αλλιως το αγοραζα και απο το καταστημα χωρις μεταφορικα. στο σαιτ τους μιλανε για doa 7 Ημερων για εγγυηση ενα ετος, αλλα πουθενα για υπαναχωρηση εντος καποιο χρονικου διαστηματος. και τωρα τι κανουμε? οι συμβουλες σας ειναι σημαντικες σας ευχαριστω πολυ. υγ. παρακληση. ας μην μπουμε στη διαδικασια "καλα ρε μεγαλε τι περιμενες να παρεις με εικοσι ευρω?" Καλά ρε μεγάλε, τι περίμενες να πάρεις με είκοσι ευρώ;;; Πλάκα κάνω φίλε μου προφανώς... Όσον αφορά την παραγγελία σου είμαι σίγουρος ότι θα βγάλεις άκρη. Το E-shop είναι από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα που έμαθα και το χρησιμοποιώ ακόμα, όταν βέβαια βρω κάτι ετοιμοπαράδοτο και σε καλή τιμή. Όσες φορές επικοινώνησα μαζί τους για κάποιο θέμα που είχα, πάντα έβγαζα άκρη. Είναι πολύ εξυπηρετικοί, μην τους φοβάσαι. Πρόσφατο παράδειγμα δικό μου, είχε καεί πριν κανένα 6μηνο περίπου το ένα dimm της ram που είχα αγοράσει από το e-shop. Δεν επικοινώνησα καν μαζί τους. Πήγα κατευθείαν στο κοντινότερο e-shop point της περιοχής μου, τους εξήγησα το πρόβλημα, τους έδωσα το χαλασμένο dimm και σε 2-3 ημέρες επικοινώνησαν μαζί μου και μου έστειλαν καινούρια ram. Νομίζω η λύση του Συνήγορου του Καταναλωτή είναι λίγο υπερβολική για αρχή. Επικοινώνησε μαζί τους, εξήγησέ τους το θέμα που έχεις και αν μετά από πολύ μπλα μπλα δεν βγάλεις άκρη τότε ναι, η λύση είναι ο Συνήγορος. 1
lemmium Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 καλησπερα,καλυτερα πρωτα να διαβασεις εδω... https://www.e-shop.gr/how_return απο το σημειο που αναφερει Επιστροφή μη ελαττωματικών προϊόντων - Δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης από τον πελάτη στο στελνω γιατι βρηκα πολυ ευκολα ακρη σε αντιστοιχη περιπτωση 1
burnin Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 σας ευχαριστω και τους 2 παρα πολυ. θα επικοινωνησω αυριο με την εταιρια. θα το παω απο εκει, και μιας και ειναι αθικτο πιστευω θα παρω πισω ολο το ποσο. να ειστε καλα 1
kormos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, burnin είπε Καλησπερα παιδια. θα ειμαι οσο πιο αναλυτικος γινεται. αγορασα (μου ηρθε χτες) ενα μικροφωνο απο το eshop. ειναι το tracer studio pro light https://www.e-shop.gr/tracer-studio-pro-lite-condenser-microphone-with-foam-filter-tramic46340-p-PER.758412 στην περιγραφη του προιοντος λεει " Το στιβαρό πυκνωτικό αυτό μικρόφωνο διαθέτει ένα XLR καλώδιο μήκους 2,5Μ, το οποίο μπορεί να συνδεθεί απευθείας με είσοδο 3,5 χιλιοστών, με τον adaptor που περιέχεται στη συσκευασία, και που μέσω αυτού συνδέεται σε πληθώρα συσκευών. " Καταρχας, οταν λεμε xlr μικροφωνο, εννοουμε πως και οι 2 ακροδεκτες ειναι xlr. Στην περιγραφη αναφερει πως συνδεεται σε θυρα 3,5 χιλιοστων με ανταπτορα που παρεχεται. Το καλωδιο ομως ειναι xlr σε μικρο καρφι απο μονο του. και εχει ξεχωριστο ανταπτορα για συνδεση σε λαπτοπ. Στο ευρος εφαρμογης, αναφερει: "Ιδανική επιλογή για υμιεπαγγελματικό streaming, youtubers, gaming, podcast, skype, ακόμα επίσης και για ηχογραφήσεις στο σπίτι ή στο στούντιο." σε στουντιο τα μικροφωνα για να παιξουν, θελουν ταση. εγω το πηρα αποκλειστικα για να το συνδεσω στην κονσολα μου και απο αυτην να κανω καμια ηχογραφηση. οτι μικροφωνο εχω συνδεσει στην κονσολα ηθελε Phantom power προφανως για να παιξει. ε αυτο το μικροφωνο δεν κανει λοιπον για στουντιο. Δουλευει μονο συνδεδεμενο σε υπολογιστη, δεν θελει ταση γιατι δουλευειο σαν ενα μικροφωνο της πλακας που παιρνεις για να μιλας στο σκαιπ. Καμια σχεση λοιπον με ηχογραφησεις σε στουντιο. και κατι ακομα. το μικροφωνο δεν εχει καν, μανιουαλ. ουτε ο κατασκευαστης στο σαιτ του. αλλα π[ου ακουστηκε προιον χωρις εγχειρηδιο χρησης? στη σελιδα τους, βλεπω τα εξης: https://www.e-shop.gr/page-85-warranties " Ο προμηθευτής οφείλει να παρέχει στον καταναλωτή γραπτώς, στην ελληνική γλώσσα ή με σύμβολα διεθνώς καθιερωμένα, σαφείς και πλήρεις οδηγίες για την ασφαλή χρήση, διατήρηση, συντήρηση και πλήρη αξιοποίηση του προϊόντος και ενημέρωση για τους κινδύνους κατά τη χρήση και διατήρηση του. " και ξανατονιζω. μηδεν εγχειρηδια στη συσκευασια. Χαρηκα που ειχε χαμηλη τιμη, αλλωστε μον οτ καλωδιο αμα ηταν xlr θα ειχε ενα δεκαρικο, οποτε τα εσκασα. και δεν κανει για τη δουλεια που το θελω. θεωρω πως η περιγραφη ειναι παραπλανητικη. Το μικροφωνο το τεσταρα και δουλευει κανονικα στον υπολογιστη βεβαια. εχω δικιο να θελω τα λεφτα μου πισω? τι πιστευετε? ειναι βασικα αυτα που λεω? το ρωταω για να ξερω ποσο επιμονος θα ειμαι. γιατι ξερω πως εχω μπροστα μου εναν γολγοθα. και μαλλον μονο με συνηγορο καταναλωτη θα βγαλω ακρη. προφανως δεν θελω πιστωτικο. θελω ολα τα λεφτα μου πισω. μαζι με τα μεταφορικα που πληρωσα. και προφανως δεν θελω να τρεχω στο eshop να τους το παραδωσω. αλλιως το αγοραζα και απο το καταστημα χωρις μεταφορικα. στο σαιτ τους μιλανε για doa 7 Ημερων για εγγυηση ενα ετος, αλλα πουθενα για υπαναχωρηση εντος καποιο χρονικου διαστηματος. και τωρα τι κανουμε? οι συμβουλες σας ειναι σημαντικες σας ευχαριστω πολυ. υγ. παρακληση. ας μην μπουμε στη διαδικασια "καλα ρε μεγαλε τι περιμενες να παρεις με εικοσι ευρω?" Χαμένος χρόνος όλο αυτό που έχεις κάνει... Το να γράψεις αυτή την έκθεση εδώ! Θα μπορούσες πολύ απλά να καλέσεις άμεσα και να μιλήσεις με το τμήμα πωλήσεων, είμαι πλέον βέβαιος πως θα βρεις λύση! 1
burnin Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kormos είπε Χαμένος χρόνος όλο αυτό που έχεις κάνει... Το να γράψεις αυτή την έκθεση εδώ! Θα μπορούσες πολύ απλά να καλέσεις άμεσα και να μιλήσεις με το τμήμα πωλήσεων, είμαι πλέον βέβαιος πως θα βρεις λύση! φιλε παιζει να εχεις δικιο. εχω ομως καει. απο αλλο καταστημα βεβαια, που δικαιωθηκα μετα απο καταγγελιες σε συνηγορους και μετα απο μηνες... οποτε ηθελα να ξερω τι παιζει, πριν τους παρω τηλεφωνο. να ειμαι προετοιμασμενος. πηρα στο ισοπ, ευγενεστατος υπαλληλος. ανεφερε πως οντως μαλλον εχουν λαθος στην περιγραφη, θα το ψαξει λιγο και θα με παρει τηλεφωνο. επεμεινα απο την αρχη πως θελω επιστροφη ολο το ποσο. μεχρι το βραδυ θα ξερω τι εγινε και θα ενημερωσω. σας ευχαριστω ολους
haris013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 φίλε πάρε τουλάχιστον κάποιο πυκνωτικό της shure ή έστω κάποιο blue yeti, οτιδήποτε άλλο πετάς τα λεφτά σου και τον χρόνο σου. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, burnin είπε γιατι ξερω πως εχω μπροστα μου εναν γολγοθα. Σιγά το γολγοθά ρε μεγάλε, εσύ έφερες την καταστροφή. Ένα μαμημένο μικρόφωνο των 20 ευρώ θα επιστρέψεις, σιγά το μεγάλο θέμα
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Στις 14/11/2019 στις 2:00 ΜΜ, Xacti είπε Σιγά το γολγοθά ρε μεγάλε, εσύ έφερες την καταστροφή. Ένα μαμημένο μικρόφωνο των 20 ευρώ θα επιστρέψεις, σιγά το μεγάλο θέμα δηλαδη για να καταλαβω, το θεμα ειναι το ποσο κανει? για μενα ειτε πρεπει να γυρισεις μια οθονη των 500 ευρω ειτε ενα μικροφωνο των εικοσι ειναι το ιδιο πραγμα. το θεμα ειναι να μην ταλαιπωρηθεις. σαν καταναλωτες εχουμε δικαιωματα. μπαι δε γουει, μαλλον δε θα ληξει αναιμακτα το ολο θεμα. στην τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους, ολα φανηκαν κομπλε. οταν το παρεδωσα πισω ολα κομπλε. σημερα ηρθε μηνυμα πως παιρνω πιστωτικο και οχι επιστροφη χρηματων, εξαιρουμενου του ποσου των μεταφορικων. ξαναμιλησα μαζι τους, ο υπαλληλος ξανα εξυπηρετικος αλλα δεν εινα ιδικο του θεμα, περιμενω ενημερωση απο το αρμοδιο τμημα απο δευτερα. δεν ειμαι αισιοδοξος. δεν ειναι θεμα χρηματων, ειναι ποσο ευκολα μπορεις να ξεμπερδεψεις απο μια διαδικασια, που δεν ευθυνεσαι
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, burnin είπε σαν καταναλωτες εχουμε δικαιωματα φυσικά και έχεις δικαιώματα όπως επίσης έχεις και υποχρεώσεις. Ήταν υποχρέωσή σου να κοιτάξεις καλύτερα τι αγόραζες, το eshop έχει φωτό του προιόντος το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα τι αγοράζεις. Και αν δεν σου κάνει η περιγραφή του καταστήματος μπαίνεις στο site της εταιρίας και το ψάχνεις. Εσύ αυτό που λες είναι "αγόρασα κάτι γιατί νόμιζα πως...κλπ κλπ" "θα έπρεπε να είναι έτσι κλπ κλπ"
Salvation81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, burnin είπε δηλαδη για να καταλαβω, το θεμα ειναι το ποσο κανει? για μενα ειτε πρεπει να γυρισεις μια οθονη των 500 ευρω ειτε ενα μικροφωνο των εικοσι ειναι το ιδιο πραγμα. το θεμα ειναι να μην ταλαιπωρηθεις. σαν καταναλωτες εχουμε δικαιωματα. μπαι δε γουει, μαλλον δε θα ληξει αναιμακτα το ολο θεμα. στην τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι τους, ολα φανηκαν κομπλε. οταν το παρεδωσα πισω ολα κομπλε. σημερα ηρθε μηνυμα πως παιρνω πιστωτικο και οχι επιστροφη χρηματων, εξαιρουμενου του ποσου των μεταφορικων. ξαναμιλησα μαζι τους, ο υπαλληλος ξανα εξυπηρετικος αλλα δεν εινα ιδικο του θεμα, περιμενω ενημερωση απο το αρμοδιο τμημα απο δευτερα. δεν ειμαι αισιοδοξος. δεν ειναι θεμα χρηματων, ειναι ποσο ευκολα μπορεις να ξεμπερδεψεις απο μια διαδικασια, που δεν ευθυνεσαι Αν δεν ανοιξες το κουτι ειναι υποχρεωμενοι να σου επιστρεψουν τα χρηματα σου, αν το ανοιξες ισως εκει να ειναι το θεμα.
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Xacti είπε φυσικά και έχεις δικαιώματα όπως επίσης έχεις και υποχρεώσεις. Ήταν υποχρέωσή σου να κοιτάξεις καλύτερα τι αγόραζες, το eshop έχει φωτό του προιόντος το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα τι αγοράζεις. Και αν δεν σου κάνει η περιγραφή του καταστήματος μπαίνεις στο site της εταιρίας και το ψάχνεις. Εσύ αυτό που λες είναι "αγόρασα κάτι γιατί νόμιζα πως...κλπ κλπ" "θα έπρεπε να είναι έτσι κλπ κλπ" φιλε μου, ακου λοιπον. πουλανε πυκνωτικο μικροφωνο. το λεει ξεκαθαρα. τα πυκνωτικα θελουν πηγη. ειτε τα τροφοδοτεις απο φαντομ παουερ ειτε απο di. αυτο δεν εχει θεμα παιζει απο καρφι. χωρις πηγη. αρα δεν ειναι πυκνωτικο. τελος. λαθος αντικειμενο ξεκαθαρα. οποτε τι μου λες για περιγραφες? δεν ειναι condenser, οποτε ειναι παραπλανητικο. τελος φιλε σαλβεισον, το ανοπιξα, αλλα δεν ηταν σφραγισμενο ουτως ή αλλως. δεν φαινεται οτι ανοιχτηκε. οποτε.... ο λογος που ανοιχτηκε το θρεντ, ηταν για να δω τι μπορω να κανω. εμαθα πως πλεον υπαρχει η αναιτια υπαναχωρηση (δεν το γνωριζα). στην περιπτωση μου υπαρχει αιτια βεβαια. οπως και να εχει, εφοσον υπαρχει σαν υποχρεωση τους να γινει η επιστροφη, θα το παρουν με το καλο ή με το κακο (συνηγορος). ελπιζω να ειναι κυριοι και να μην ειναι σαν αλλο μεγαλο καταστημα που ηταν οτι ναναι (εχω κανει παλιοτερα θρεντ). απο μερους μου, ο λογος υπαρξης του θρεντ τελειωσε. με τον εναν ή τον αλλον τροπο, θα παρω τα χρηματα μου. σας ευχαριστω για τις ευστοχες τοποθετησεις σας. να ειστε ολοι καλα Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από burnin
Salvation81 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, burnin είπε φιλε μου, ακου λοιπον. πουλανε πυκνωτικο μικροφωνο. το λεει ξεκαθαρα. τα πυκνωτικα θελουν πηγη. ειτε τα τροφοδοτεις απο φαντομ παουερ ειτε απο di. αυτο δεν εχει θεμα παιζει απο καρφι. χωρις πηγη. αρα δεν ειναι πυκνωτικο. τελος. λαθος αντικειμενο ξεκαθαρα. οποτε τι μου λες για περιγραφες? δεν ειναι condenser, οποτε ειναι παραπλανητικο. τελος φιλε σαλβεισον, το ανοπιξα, αλλα δεν ηταν σφραγισμενο ουτως ή αλλως. δεν φαινεται οτι ανοιχτηκε. οποτε.... ο λογος που ανοιχτηκε το θρεντ, ηταν για να δω τι μπορω να κανω. εμαθα πως πλεον υπαρχει η αναιτια υπαναχωρηση (δεν το γνωριζα). στην περιπτωση μου υπαρχει αιτια βεβαια. οπως και να εχει, εφοσον υπαρχει σαν υποχρεωση τους να γινει η επιστροφη, θα το παρουν με το καλο ή με το κακο (συνηγορος). ελπιζω να ειναι κυριοι και να μην ειναι σαν αλλο μεγαλο καταστημα που ηταν οτι ναναι (εχω κανει παλιοτερα θρεντ). Αν θυμαμαι καλα τα condencer μικροφωνα πλεον παιρνουν ρευμα απο οποιοδηποτε βυσμα 3.5mm ( P48 phantom power) οποτε οταν λες πως παιζει απο καρφι αυτο δεν δινει δλδ καν αυτο; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2019 από Salvation81 1
burnin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν θυμαμαι καλα τα condencer μικροφωνα πλεον παιρνουν ρευμα απο οποιοδηποτε βυσμα 3.5mm ( P48 phantom power) οποτε οταν λες πως παιζει απο καρφι αυτο δεν δινει δλδ καν αυτο; οχι φιλε, τα δυναμικα ειναι αυτα. τα κοντενσερ θελουν ειτε φαντομ παοουερ, ειτε θα επρεπε να εχουν μπαταριες ειτε τα καρφωνεις σε ντι αι κτλ. δεν παιζουν απο καρφι. αυτο σε καρφι υπολογιστη παιζει. μεχρι εκει. δεν ξερω τι μαμουνιες καναν και το λενε κοντενσερ (η εταιρια φταιει μιας και αυτα λεει στο σαιτ της). ομως εμενα δεν με απασχολει αυτο.απο το ισοπ το αγορασα, εκεινοι ειναι υπευθυνοι για αυτα που γραφουν. ας ζητησουν τα ρεστα απο τη μαμα εταιρια... σε κονσολα δεν παιζει, μονο απο καρφι υπολογιστη, ειχαν πολες ανακριβειες το ειπα στο πρωτο ποστ, δεν εχει νοημα να επαναλαμβανομαστε. σε ευχαριστω
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, burnin είπε δεν ειναι condenser, οποτε ειναι παραπλανητικο. τελος ναι έτσι όπως τα λες είναι. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να κυνηγήσεις και την εταιρία γιατί γράφει στο σάητ της ότι είναι condenser και το γράφει και πάνω στο κουτί. Κακή εταιρία, κοροϊδεύει τον κοσμάκη για να του φάει τα λεφτουδάκια του https://en.tracer.eu/microphone-set-tracer-studio-pro-lite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα