Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, burnin είπε

οχι φιλε, τα δυναμικα ειναι αυτα. τα κοντενσερ θελουν ειτε φαντομ παοουερ, ειτε θα επρεπε να εχουν μπαταριες ειτε τα καρφωνεις σε ντι αι κτλ. δεν παιζουν απο καρφι. αυτο σε καρφι υπολογιστη παιζει. μεχρι εκει. δεν ξερω τι μαμουνιες καναν και το λενε κοντενσερ (η εταιρια φταιει μιας και αυτα λεει στο σαιτ της). ομως εμενα δεν με απασχολει αυτο.απο το ισοπ το αγορασα, εκεινοι ειναι υπευθυνοι για αυτα που γραφουν. ας ζητησουν τα ρεστα απο τη μαμα εταιρια... σε κονσολα δεν παιζει, μονο απο καρφι υπολογιστη, ειχαν πολες ανακριβειες το ειπα στο πρωτο ποστ, δεν εχει νοημα να επαναλαμβανομαστε.  σε ευχαριστω

Ναι αυτο λεω, πλεον ακομα και τα καρφια δινουν Phantom Power. Μηπως να το ψαξεις λιγο περισσοτερο για παν ενδεχομενο; Δεν ειμαι ειδικος στα μικροφωνα αλλα εχω ακουσει πως Phantom Power παιρνουν και απο απλο καρφι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν πολλά condenser (αν όχι όλα) που λειτουργούν με τα 5volt του 3.5 jack απλά ακούγονται πιο σιγά, φυσικά και μπορείς να το βάλεις σε audio interface me 48v, δεν είναι παραπλανητικό και σε αυτό το ίδιο ισχύει. το ότι θέλει άλλο καλώδιο xlr-xlr για να συνδεθεί και δεν παρέχετε οκ δεν είναι το ιδανικό αλλά δεν λένε ότι το παρέχουν, σου λένε για 3.5jack και στο δίνουν οπότε...

Το θέμα είναι είσαι ευχαριστημένος από τον ήχο; αν όχι κάντο επιστροφή.

P.S. αν ήμουν κακοπροαίρετος θα έλεγα ότι για τον Χ,Ψ λόγο δεν σου έκανε και ψάχνεις αφορμή για να δικαιολογήσεις την απόφαση σου να το επιστρέψεις :P

P.S.2 Αν το βάλεις σε phantom power και καεί τότε δεν ήταν condenser  :P

Επεξ/σία από Havik
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Havik είπε

Υπάρχουν πολλά condenser (αν όχι όλα) που λειτουργούν με τα 5volt του 3.5 jack απλά ακούγονται πιο σιγά, φυσικά και μπορείς να το βάλεις σε audio interface me 48v, δεν είναι παραπλανητικό και σε αυτό το ίδιο ισχύει. το ότι θέλει άλλο καλώδιο xlr-xlr για να συνδεθεί και δεν παρέχετε οκ δεν είναι το ιδανικό αλλά δεν λένε ότι το παρέχουν, σου λένε για 3.5jack και στο δίνουν οπότε...

Το θέμα είναι είσαι ευχαριστημένος από τον ήχο; αν όχι κάντο επιστροφή.

P.S. αν ήμουν κακοπροαίρετος θα έλεγα ότι για τον Χ,Ψ λόγο δεν σου έκανε και ψάχνεις αφορμή για να δικαιολογήσεις την απόφαση σου να το επιστρέψεις :P

P.S.2 Αν το βάλεις σε phantom power και καεί τότε δεν ήταν condenser  :P

φιλε, το εψαξα. γιατι μεχρι χτες ηξερα πως ολα τα πυκνωτικα θελουν φαντομ παουερ. +48 βολτ δηλαδη. υπαρχουν πλεον πυκνωτικα (οχι καλα προφανως), που δουλευουν παιρνοντας την ταση απο το τζακ. εχεις δικιο. ειναι η πλειοψηφια? σε καμια περιπτωση. ψευτοπυκνωτικα θα τα χαρακτηριζα, αλλα οπως και να εχει, θεωρουνται πυκνωτικα. οποτε οσον αφορα το σχολιο στο τελευταιο μου ποστ, τρωω ακυρο..

https://www.quora.com/Do-I-need-phantom-power-for-my-condenser-microphone

βεβαια commonly, condenser mics = phantom powered,

https://www.neumann.com/homestudio/en/what-is-a-condenser-microphone

https://microphonebasics.com/how-to-power-a-condenser-mic/

οπως και να εχει, σε ευχαριστω γιατι με ξεστραβωσες. υπαρχουν και τετοια πυκνωτικα λοιπον.

τελοσπαντων, για τη χρηση που το θελω, δεν κανει δυστυχως. χαρηκα πως θα επαιρνα κατι φτηνο να κανω χαλαρη δουλιτσα, αλλα...

υγ. οσον αφορα το πρωτο υστερογραφο σου, θα ελεγα πως εχεις δικιο να σκεφτεις με αυτον τον τροπο. ολο αυτο το ποστ το εκανα γιατι δεν ηξερα πως υπαρχει πλεον η αναιτια υπαναχωρηση. θεωρω πως στη δικη μου βεβαια υπαρχη αιτια.

οσον αφορα το δευτερο υστερογραφο σου, ειτε ανοιγα το φαντομ ειτε οχι, δε γινοταν τιποτα. εχω συνδεσει ενα εκατομμυριο μικροφωνα στην κονσολα μου. δεν εκανα κατι λαθος ισα ισα μου σπασαν τα νευρα που επι μια ωρα παλευα να δωτι φταιει. με το που το καρφωσα στο πισι επαιξε. το πως επαιξε δεν εινα ιαξιο αναφορας. επαιξε. σε κονσολα δεν...

το μαμα σαιτ ειναι ξεκαθαρο πως το καλωδιο που δινουν ειναι xlr σε μικρο τζακ. η διατυπωση του ισοπ ειναι επιπεδου δημοτικου. εννοειται πως αν ειχα καταλαβει τι καλωδιο ειναι δεν θα το ειχα παρει.

αυτα. καλο βραδυ σε ολους

Δημοσ.

Ok, είναι δικαίωμα σου να το επιστρέψεις δεν χρειάζεται να δικαιολόγησε, έχω και εγώ ένα φτηνό το BM800 με phantom ακούγετε καλύτερα και έχει διαφορά, δεν μπορώ να στο συγκρίνω με ακριβά δεν έχω κάποια άλλη εμπειρία, κρίμα που αυτό που πήρες δεν έχε διαφορά στην ήχο, αν έχεις κάνα άλλο καλώδιο xlr-xlr ίσως αν το δοκίμασες ή αν πρώτα έβαζες το μικρόφωνο και ενεργοποιούσες το phantom μετά, το μικρόφωνο λειτουργεί σωστά μόνο από την μια πλευρά, στις άλλες ακούγετε λίγο χάλια φαντάζομαι μίλαγες στην σωστή πλευρά, just saying.

https://www.youtube.com/channel/UCvOU-zTlankT-JjN3ZzvuKA

Από review αυτός έχει δοκιμάσει αρκετά ίσως βρεις κάποιο που να σου κάνει,.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά τι κάθεστε και συζητάτε? Έχεις 14 ημέρες από το νόμο να το γυρίσεις πίσω επειδή έτσι θέλεις, έτσι γουστάρεις, άλλαξες γνώμη επειδή είδες όνειρο. Αρκεί να μην του έχεις προξένησει φθορά, χαλάσει τη συσκευασία, κλπ. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Μάθετε επιτέλους τα δικαιώματα σας. 

Επεξ/σία από possiz
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, possiz είπε

Ρε παιδιά τι κάθεστε και συζητάτε? Έχεις 14 ημέρες από το νόμο να το γυρίσεις πίσω επειδή έτσι θέλεις, έτσι γουστάρεις, άλλαξες γνώμη επειδή είδες όνειρο. Αρκεί να μην του έχεις προξένησει φθορά, χαλάσει τη συσκευασία, κλπ. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση. Μάθετε επιτέλους τα δικαιώματα σας. 

νασαι καλα φιλε. αν δεν ειμαι πολυ οφ τοπικ να ρωτησω κατι? στην επιστροφη, υποχρεουνται να σουθ δωσουν τα χρηματα πισω, ή εχουν δικαιωμα να σου δωσουν μονο πιστωτικο? αρα να σε δεσμευσουν να αγορασεις κατι απο το καταστημα?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, burnin είπε

νασαι καλα φιλε. αν δεν ειμαι πολυ οφ τοπικ να ρωτησω κατι? στην επιστροφη, υποχρεουνται να σουθ δωσουν τα χρηματα πισω, ή εχουν δικαιωμα να σου δωσουν μονο πιστωτικο? αρα να σε δεσμευσουν να αγορασεις κατι απο το καταστημα?

Καταρχήν μπες στην σελίδα τους και διάβασε την πολιτική τους για τις επιστροφές και θα σου λυθούν οι απορίες..

Επίσης να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος γιατί τελικά ΔΕΝ πρόκειται για «Παραπλανητική περιγραφή προϊόντος».

Δημοσ.
7 ώρες πριν, burnin είπε

Ισχύει 14 μέρες δυνατότητα να το γυρίσεις και να πάρεις πίσω τα λεφτά σου, no questions asked.

Αυτό δεν ισχύει για τα μεταφορικά. Μόνο για τα χρήματα που έδωσες για το προϊόν.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, bromiaris είπε

Καταρχήν μπες στην σελίδα τους και διάβασε την πολιτική τους για τις επιστροφές και θα σου λυθούν οι απορίες..

Επίσης να αλλάξεις τον τίτλο του θέματος γιατί τελικά ΔΕΝ πρόκειται για «Παραπλανητική περιγραφή προϊόντος».

το παραπλανητικη δεν το αναφερω για το αν εινα ικοντενσερ. το αναφερω για το καλωδιο που δεν ειναι xlr σε xlr καταρχας. και κατα δευτερον, οπως ειπα, κονσολα δεν το βλεπει. αρα ουτε για στουντιο κανει. γιατι δεν το βλεπει η κονσολα δεν το καταλαβαινω. προφανως κατι παιζει με το μικρο καρφι? αν θελαν χρηση στουντιο, ας το ειχαν τεσταρει. ας ειχαν μεγαλο καρφι στη χειροτερη... δεν ειναι λαθος ο τιτλος. σε ευχαριστω για την παρατηρηση ομως

• Moderators
Δημοσ.

Είναι λάθος ο τίτλος γιατί σου λένε ότι το μικρόφωνο έχει σύνδεση xlr και αντάπτορας για 3,5 βύσμα, δεν γράφει πουθενά ότι περιλαμβάνει xlr σε xlr καλώδιο

αν η αγορά έγινε online έχεις 14 μέρες να το επιστρέψεις χωρίς αιτιολογία αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση

αν η αγορά έγινε από κατάστημα τότε είναι στο χέρι του καταστήματος αν δεχτεί την επιστροφή

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...