Προς το περιεχόμενο

startup stories..

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχει δουλέψει κανεις εντός Ελλάδας σε startup?

εμπειρίες? πληρωμές κανονικά? 

απο θεμα ωράριο? 

μου προτάθηκε θεση αλλα βράδυνες ωρες 21:00 βραδυ εως 05:00 και οχι 8ωρα....

Επεξ/σία από APPLEGEEK
Δημοσ.

Νομίζω παίζει πολύ ανάλογα την σταρταπ και την θέση, δύο φίλοι δουλεύουν σε σταρταπ, ο ένας σαν develοper remotely και ο άλλος σαν project manager, και οι 2 ειναι πολύ χαρούμενοι με νορμάλ λεφτά ωράριο κλπ. Επίσης να σημειωθεί πως είναι εκεί για κοντά 2 χρόνια οπότε όλα καλά.

Άλλη φίλη μου είχε παει για γραμματεία και την είχαν και για καθαρίστρια και για ταξι και ότι άλλο κάτσει με χαζό μισθό.

Ίσως αν πεις για ποια ενδιαφέρεσαι όπως και τι θέση να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

εχει δουλέψει κανεις εντός Ελλάδας σε startup?

εμπειρίες? πληρωμές κανονικά? 

απο θεμα ωράριο? 

μου προτάθηκε θεση αλλα βράδυνες ωρες 9 βραδυ εως 5 και οχι 8ωρα....

9 με 5 είναι... 8 ώρες. Τι δεν κατάλαβα? 😅

Λογικά η εταιρία έχει έδρα στο εξωτερικό και κάναν γραφεία Ελλάδα για outsourcing, εξού και το βραδινό ωράριο (διαφορά ώρας).

Περίμενε αρκετή ανοργανωσιά (στο χώρο του γραφείου) αλλά σχετικά καλύτερο μισθό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ktf είπε

9 με 5 είναι... 8 ώρες. Τι δεν κατάλαβα? 😅

Λογικά η εταιρία έχει έδρα στο εξωτερικό και κάναν γραφεία Ελλάδα για outsourcing, εξού και το βραδινό ωράριο (διαφορά ώρας).

Περίμενε αρκετή ανοργανωσιά (στο χώρο του γραφείου) αλλά σχετικά καλύτερο μισθό.

στο 1.5 καθαρα το λες καλα για βραδυ?

23 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Νομίζω παίζει πολύ ανάλογα την σταρταπ και την θέση, δύο φίλοι δουλεύουν σε σταρταπ, ο ένας σαν develοper remotely και ο άλλος σαν project manager, και οι 2 ειναι πολύ χαρούμενοι με νορμάλ λεφτά ωράριο κλπ. Επίσης να σημειωθεί πως είναι εκεί για κοντά 2 χρόνια οπότε όλα καλά.

Άλλη φίλη μου είχε παει για γραμματεία και την είχαν και για καθαρίστρια και για ταξι και ότι άλλο κάτσει με χαζό μισθό.

Ίσως αν πεις για ποια ενδιαφέρεσαι όπως και τι θέση να μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει περισσότερο.

εξυπηρέτηση πελατών στο προιον τους.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

στο 1.5 καθαρα το λες καλα για βραδυ?

εξυπηρέτηση πελατών στο προιον τους.

Δεν γνωρίζω το κόστος ζωής και του μισθούς στην Αθήνα (που λογικά είσαι). Γενικά για εξυπηρέτηση πελατών μου ακούγεται καλά.

Το βραδινό είναι κάπως αλλά μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα δουλεύεις με τους συναδέλφους σου σε ήσυχο περιβάλλον. Πριν 3-4 χρόνια που είχα δουλέψει σε παρόμοια φάση (σαν developer), τα άτομα στην εξυπηρέτηση πελατών πήγαιναν κυκλικά τις βάρδιες. Το βράδυ ήταν πάντα 1-2 άτομα μόνοι τους, ούτε αφεντικά, ούτε φασαρία πάνω από το κεφάλι τους.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα σου κάτσει όμως (YMMV).

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ktf είπε

Δεν γνωρίζω το κόστος ζωής και του μισθούς στην Αθήνα (που λογικά είσαι). Γενικά για εξυπηρέτηση πελατών μου ακούγεται καλά.

Το βραδινό είναι κάπως αλλά μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα δουλεύεις με τους συναδέλφους σου σε ήσυχο περιβάλλον. Πριν 3-4 χρόνια που είχα δουλέψει σε παρόμοια φάση (σαν developer), τα άτομα στην εξυπηρέτηση πελατών πήγαιναν κυκλικά τις βάρδιες. Το βράδυ ήταν πάντα 1-2 άτομα μόνοι τους, ούτε αφεντικά, ούτε φασαρία πάνω από το κεφάλι τους.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα σου κάτσει όμως (YMMV).

thanks.

αθηνα ναι- ευχαριστω φιλε

Δημοσ.

Δυσκολο το νυχτερινο... 
Σε περιπτωση που η καθημερινοτητα σου το αντεχει: 
Αμα νομιζεις οτι θα παρεις εμπειρια και μετα απο 1-2 χρονια βγεις απο εκει και πας αλλου οκ....
Αλλα αν πεις οτι το κανεις απλα και μονο για τα λεφτα ... θα σε πελεκησει 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tz3s είπε

Δυσκολο το νυχτερινο... 
Σε περιπτωση που η καθημερινοτητα σου το αντεχει: 
Αμα νομιζεις οτι θα παρεις εμπειρια και μετα απο 1-2 χρονια βγεις απο εκει και πας αλλου οκ....
Αλλα αν πεις οτι το κανεις απλα και μονο για τα λεφτα ... θα σε πελεκησει 

για την εμπειρια και μονο γιατι εαν πας σε startup και φυσικα ΕΑΝ τα πας καλα εισαι σε αλλο level ...

τα λεφτα τα ιδια ειναι με μερα για εμενα οποτε χλωμο

Δημοσ.

ειχα φιλο σε σταρτ απ η οποια φαληρισε στον 1 χρονο και τον απελυσαν. Αλλα νομιζω ειναι πως θα σου κατσει. Δεν νομιζω να διαφερει απο μια κλασικη δουλεια.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mchrisober είπε

ειχα φιλο σε σταρτ απ η οποια φαληρισε στον 1 χρονο και τον απελυσαν. Αλλα νομιζω ειναι πως θα σου κατσει. Δεν νομιζω να διαφερει απο μια κλασικη δουλεια.

αλλο να σε προσλάβει μια καταξιωμένη εταιρία αλλο μια που ξεκινάει τωρα θεωρό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...