Προς το περιεχόμενο

ΤΕΕ, ΝΔ και Σχολές Μηχανικών


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι πιστεύεται ότι θα γίνει με τα επαγγελματικά δικαιώματα των νεοιδρυθέντων τμημάτων Μηχανικών ;

Παρακολουθώ τις εξελίξεις όσον αφορά τις κινήσεις του υπουργείου. Πρόσφατα μάλιστα ξεκινούν να διαχωρίζουν τα νέα τμήματα από τα παλιά βάζοντας τα παλιά ως integrated masters και Πολυτεχνεία.

Σε συζητήσεις με συμφοιτητές και δασκάλους δεν δείχνουν να ανησυχούν και τόσα, τουλάχιστον για τα επαγγελματικά δικαιώματα.

Μια σούμα για το τι γίνεται (από τα comments κυρίως):  https://www.esos.gr/arthra/64945/mystikos-deipnos-v-digalaki-gia-ta-pentaeti-ton-panepistimion-dyt-attikis-peloponnisoy .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω δεν έχει νόημα να μιλάμε για επαγγελματικά δικαιώματα στην Ελλάδα από τη στιγμή που δεν υπάρχουν κλαδικές συμβάσεις εργασίας.

Κατά τα άλλα οι τίτλοι και τα δικαιώματα στα χαρτιά τζάμπα είναι , πάρε ό,τι θες από τίτλους και εκφωνήσεις και βάλτε τα μπροστά. Λέγε πως είσαι μηχανικός, υπάλληλος, ή τεχνικός και ότι άλλο θες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι γνωρίζω δεν μπορείς να κάνεις το επάγγελμα του μηχανικού αν το ΤΕΕ δεν σου δώσει τα δικαιώματα. Δηλαδή τώρα να τελειώσω το τμήμα στο οποίο είμαι και να με πάρουν τεχνικό σε κάποια x y εταιρεία για να απαντάω σε 60χρονους πως λειτουργεί το ρούτερ λίγο μαλακία. Γούσταρω τη σχολή στη οποία πέρασα(γι αυτό κι όλας την προτίμησα από άλλες φαινομενικά κλτρες) και για τα καλά και για τα κακά στοιχεία της. Αλλά πραγματικά δεν λέει να τελειώσεις το συγκεκριμένο τμήμα και να θεωρείσαι τριτοτέταρτος ακόμα και έξω να βγεις για κλτρες προοπτικές ανέλιξης  προυπηρεσία σε αυτό που σπούδασες ζητάνε.

Σόρρυ άμα υπάρχουν ανακρίβειες.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...