tmaestros 108 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Γνωριζει κανενας ποτε θα δουμε rtx 3080 στην Ελλαδα ξανα?Μιλησα με πλαίσιο και απλα είχαν άγνοια για το πότε.... Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ppkstat 83 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, tmaestros είπε Γνωριζει κανενας ποτε θα δουμε rtx 3080 στην Ελλαδα ξανα?Μιλησα με πλαίσιο και απλα είχαν άγνοια για το πότε.... Ποια Ελλάδα? Το amazon την εβδομάδα που μας πέρασε ζήτημα είναι να είχε 2 καρτες την ημέρα. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
morehp 139 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου μια και είχε δροσιά και ανοιχτά παράθυρα το πρωί έτρεξα ένα timespy στην 3090 FE, core +250, mem +1100, stock fan/voltage curve. Not bad gfx score 😎 9 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
BabisTs 16.526 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, morehp είπε μια και είχε δροσιά και ανοιχτά παράθυρα το πρωί έτρεξα ένα timespy στην 3090 FE, core +250, mem +1100, stock fan/voltage curve. Not bad gfx score 😎 50 βαθμούς....κατάψυξη το έκανες το δωμάτιο.........πωωωωωω......πολύ καλό σκόρ για 400watt bios...... Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από BabisTs 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
alexispak 7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 44 λεπτά πριν, morehp είπε μια και είχε δροσιά και ανοιχτά παράθυρα το πρωί έτρεξα ένα timespy στην 3090 FE, core +250, mem +1100, stock fan/voltage curve. Not bad gfx score 😎 Τουρμποκαιρος 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Psycho_Warhead 23.120 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Το msystems να κοιτάτε για κάρτες, φέρνει συχνά 2-3 άμεσα διαθέσιμες. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Herald 1.762 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, morehp είπε μια και είχε δροσιά και ανοιχτά παράθυρα το πρωί έτρεξα ένα timespy στην 3090 FE, core +250, mem +1100, stock fan/voltage curve. Not bad gfx score 😎 Μου βάζεις ιδέες τώρα που πιάσανε τα κρύα να πιάσω τα 24.5k 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
LLLEFTERIS 9.896 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Καλα ρε παιδια μην το κανετε σαν μερικους καγκουρες που μεσα στον βαρυ Χειμωνα ειναι μεσα στο αμαξι με το μπουφαν και την κουκουλα για να εχουν τα παραθυρα ανοικτα να ακουγετε απ΄εξω το κλαρινο που εχουν βαλει. 6 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
optimus prime 1.544 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Εγω παντως το δωματιο το εχω κλειστο για να μενει ζεστο ετσι ωστε μην χρειαζεται να αναβω το inverter. Mια χαρα μου το ζεσταινει το pc,το εχω σαν αεροθερμο ενα πραγμα.. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από optimus prime 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
7nisiotis 5.455 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Όποιος έχει το λινκ του partalert στο telegram ας το ποσταρει μία Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
ppkstat 83 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Όποιος έχει το λινκ του partalert στο telegram ας το ποσταρει μία https://t.me/joinchat/AAAAAFciuCcRfvMa_duALg 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
morehp 139 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε Μου βάζεις ιδέες τώρα που πιάσανε τα κρύα να πιάσω τα 24.5k το case είναι κυριολεκτικά δίπλα και κάτω από το παράθυρο και ο προσανατολισμός της εισαγωγής είναι ότι πρέπει, άμεση πρόσβαση σε κρύο αέρα. Εξωτερική θερμοκρασία 3-4 βαθμοί, έκανα και λίγη γυμναστική εκείνη την ώρα και δεν κατάλαβα κρύο 😋 Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από morehp Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
rakeesh 46 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, ppkstat είπε https://t.me/joinchat/AAAAAFciuCcRfvMa_duALg Καλύτερα να παρακολουθείς απο telegram παρα απο twiter? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
LLLEFTERIS 9.896 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, rakeesh είπε Καλύτερα να παρακολουθείς απο telegram παρα απο twiter? Τιποτα να κανεις υπομονη 2-3 μηνες. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
7nisiotis 5.455 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 17 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Τιποτα να κανεις υπομονη 2-3 μηνες. *6+ μήνες. Είπαμε τώρα φουσκώνει το κέικ. Έχουμε δρόμο μέχρις ότου φτάσει σε φαγώσιμο σημείο. 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις