Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr,

Συνέχεια εδώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Φαντάζομαι πώς έχεις καταλάβει ότι σε αυτά τα παιχνίδια για να πιάσουν 60fps min θα πρέπει να έχουμε +100% έτσι;

Οπότε στα επόμενα παιχνίδια θα θέλουμε 140% και έτσι μέχρι να γεράσεις θα λές το ίδιο κάθε χρόνο ότι δεν επαρκεί για 4k/60fps. Σωστά;

Να δώσουν όπως έδωσαν με το Pascal +80%. 

• Απαντ. 18,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Πόσο χρεώνει τα μεταφορικά;

12,17 και με το φπα 15. Αλλά μου κάνουν κατι περίεργα με τη πιστωτική μετά απο κάποια ωρα, μου κλειδωνουν τον λογαριασμό και θελουν bank statements. βαριέμαι να ασχοληθώ και ρίξω άκυρο.

Επεξ/σία από nekrik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, narta είπε

To θεμα δεν ειναι η αδυναμες gpu, που ειδικα στην νεα γενια δεν ειναι, μια χαρα raw power εχουν, αλλα οτι οι devs ειναι της αποψης, optimize for consoles and PCs can raw power drive them. 

Ports παιζουμε, τι περιμένατε να ασχολουτναι πως θα γινει optimized για pc o καθε τίτλος; 

Γιατί που είδες οι κονσόλες να μην έχουν θέμα και να έχει το PC, πολύ λίγες είναι οι περιπτώσεις τύπου HZD. 

Και βασικά πιο πολύ ασχολούνται οι κονσολαδες με αναλύσεις frames κλπ πάρα οι PCαδες, έχουν αλλάξει τα δεδομένα.. 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Να δώσουν όπως έδωσαν με το Pascal +80%. 

Το ξεχνάς τέτοιο gap γενιά με γενια όπως ξεχάσαμε και το overclockability των 900series....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κατσε ρε συ psycho εδωσαν ενα 15-20% με τις Turing οι enthusiasts εδωσαν 1500ε για τη ναυαρχιδα και καποιοι μαλιστα πηγαν απο 1080ti σε 2080 για το RTX (λολ),  τωρα σου βγαζει εστω ας πουμε το λιγοτερο 30-40% πανω στη μιση τιμη και συμφωνα με εσενα θα επρεπε να δωσει 80% για να καλύψει με brute force τα χάλια ports? Δεν γινεται να εχει η καθε γενια τα gains του πασχάλη για να ειναι αποδεκτή. Οπως δεν γινεται να εχει και καθε γενια iphone τη διαφορα απο 5 σε 6 ξερω γω, καποια στιγμη γινεται αδυνατο.

Δεν λεω και εγω θα ηθελα και 80% και 120% πανω αλλα ρεαλιστικα ειναι μια χαρα και οι επιδόσεις και η τιμη, βαλε μια σκια στο high αντι στο ultra δεν θα παθεις τίποτα και αν φταιει καποιος για αυτο ειναι τα lazy ports και τιποτα αλλο.

• Like 4
Δημοσ.

Ωραία άρα και το +35% της 2080Ti ήταν μια χαρά. 

7 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Το ξεχνάς τέτοιο gap γενιά με γενια όπως ξεχάσαμε και το overclockability των 900series....

Μπορούσαν και τώρα παραπάνω αν πήγαιναν σε TSMC αλλά ήθελαν τα σαπακια της Sammy. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αν ειχε msrp 799$ μια χαρα θα ηταν, το θεμα ειναι οτι μιλαμε τωρα για μια αδικαιολογητα ακριβή καρτα. Το θεμα εδω δεν ειναι τοσο το raw performance αλλα το performance που παιρνεις για τα λεφτα που δινεις σε συγκριση με την προηγούμενη γενια, εκει οι Ampere ειναι κατι παραπανω απο μια χαρα. Επισης να μην ξεχναμε οτι ερχονται και με νεα features οπως το RTX IO το οποιο παιζει και να ειναι game changer.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μπορούσαν και τώρα παραπάνω αν πήγαιναν σε TSMC αλλά ήθελαν τα σαπακια της Sammy. 

Οι τιμές όμως δεν θα ήταν οι ίδιες. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nekrik είπε

12,17 και με το φπα 15. Αλλά μου κάνουν κατι περίεργα με τη πιστωτική μετά απο κάποια ωρα, μου κλειδωνουν τον λογαριασμό και θελουν bank statements. βαριέμαι να ασχοληθώ και ρίξω άκυρο.

Κ μένα το ίδιο μου κάνανε.Μου το κλειδώσανε κ ζητάνε να επιβεβαιώσω τα στοιχεία μου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ADHD είπε

Αν ειχε msrp 799$ μια χαρα θα ηταν, το θεμα ειναι οτι μιλαμε τωρα για μια αδικαιολογητα ακριβή καρτα. Το θεμα εδω δεν ειναι τοσο το raw performance αλλα το performance που παιρνεις για τα λεφτα που δινεις σε συγκριση με την προηγούμενη γενια, εκει οι Ampere ειναι κατι παραπανω απο μια χαρα. Επισης να μην ξεχναμε οτι ερχονται και με νεα features οπως το RTX IO το οποιο παιζει και να ειναι game changer.

Αν δεν δω cyberpunk σε κονσόλα να βαράς γκαζίδια και να μην έχεις ούτε εφημερίδα σε pop in δεν πιστεύω τίποτα. Ακόμα και τώρα τα περισσότερα pop ins είναι από περιορισμούς των μηχανών γραφικών και όχι από την ταχύτητα decompression. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα εδινες 2500+ για 80%?...αν ήταν σε tsmc που λες.... Γιατί το +50% με την σαπια Sammy θα το πληρωσουμε στην 3090 1700-1800€....

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν είχαν άλλη επιλογή,  τα 7nm στην TSMC είχαν κλείσει πολύ νωρίς

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...