Stamer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Sakis05011986 είπε απλα και παλι, ετσι το ενα 8pino μενει στον αερα αηδια Πρώτα πρέπει να σας απασχολεί αν τα watt του psu σας θα είναι αρκετά για την κάρτα που θέλετε (όποια θέλετε). Απο εκεί και πέρα υπάρχουν extentions και διάφοροι αντάπτορες για καλώδια, υπάρχουν λύσεις. 2 λεπτά πριν, Coppermine είπε Ημουν έτοιμος για αυτήν https://www.asus.com/Graphics-Cards/ROG-STRIX-RTX3080-10G-GAMING/, αλλά όσο και αν το έψαξα ξεκάθαρη απάντηση δεν βρήκα για το αν καλύπτεται η κάρτα με εγγύηση σε περίπτωση τοποθέτησης waterblock, και η ίδια η απάντηση της asus περισσότερο θολώνει τα νερά παρά να δώσει ξεκάθαρη απάντηση π.χ. εδώ από το site τους https://www.asus.com/support/FAQ/1035212 [Graphics Card] What is the warranty policy if the water cooling is installed on the graphics card? Disassembling the graphics card for any reason can affect the product's warranty. Therefore, ASUS highly recommends to not attempt to remove or disassemble any part of the graphics card. Note: If the graphics card is damaged due to the installation or removal of the water block, the graphics card's warranty will be voided. Ουσιαστικά μπορεί και να περάσει από RMA μπορεί και όχι, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι στις ΗΠΑ ο νόμος δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να παραβιάσει το sticker επάνω στην βίδα, ΛΕΩ ΙΣΩΣ εικασία κάνω πίσω από αυτή την γενικότητα στο site τους το επίσημο να καλύπτονται να κάνουν δεκτό για RMA ένα προιόν από ΗΠΑ ενώ να αρνηθούν το RMA για ένα προιόν από Ευρώπη ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ισχύει ότι αφαιρείται το αυτοκόλλητο χωρίς να φαίνεται, μπορεί να κάνει κάποιος καλή δουλειά και να νομίζει ότι δεν φαίνεται, αλλά με τον ίδιο τρόπο που με ένα απλό μικροσκόπιο επιδιορθώνω pcb στην δουλειά μου με πελάτες που ορκίζονται οτι δεν τους έπεσε κανένα υγρό πάνω και στο μάτι τους φαίνεται μια χαρά κάτω απο το μικροσκόπιο φαίνεται .......ταναριο. Οπότε επειδή ρίσκο για 1 χήνα κάρτα ΔΕΝ είμαι αναγκαστικά θα πάω στην giga https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N3080GAMING-OC-10GD#kf όσο και αν δεν τρελαίνομαι, φυσικά αφού θα μπει το πλακάκι της ek who cares, αλλά ήθελα την asus λόγω 3*8 pin σε oc έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει την διαφορά και φυσικά το binning της asus είναι καλύτερο σε σχέση με το ανύπαρκτο της gigabyte Ξεκάθαρα λέει οτι νίπτουν τας χείρας τους και οτι αν την έχεις πειράξει μπορούν να σου αρνηθούν εγγύηση, δεν έχει κάτι θολό.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakis05011986 είπε ελπιζω τα refernce της amd να μην ειναι τα γνωστα αθλια blower που ολοι αγαπησαμε... Ναι ενώ το open style της Radeon VII είναι φοβερό Καλύτερα custom σε AMD..
7nisiotis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakis05011986 είπε ελπιζω τα refernce της amd να μην ειναι τα γνωστα αθλια blower που ολοι αγαπησαμε... Απλά coolers θα είναι όπως αντίστοιχα ήταν οι rtx2000 FE. 1
noFEARgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Sakis05011986 είπε ελπιζω τα refernce της amd να μην ειναι τα γνωστα αθλια blower που ολοι αγαπησαμε... Όχι δεν θα είναι blower το έχουν πει . Αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι το ιδιαίτερο το reference cooler 1
Coppermine Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Εφόσον θα μπεί υδρόψυξη πάνω, γιατί δεν παίρνετε την έτοιμη κάρτα με το waterblock να μην ρισκάρετε και εγγύηση? Δεν είναι καλύτερα 50 ευρώ παραπάνω στα 900 από το να ρισκάρεις? Δεν το έχω ψάξει οπότε δεν ξέρω διαφορά aftermarket με preinstalled waterblock Δεν είναι κάτι που δεν σκέφτηκα προφανώς αλλά το caseking δεν έχει κάποιο κωδικό ακόμη, και εμένα η παραγγελία θα μπει day one οπότε δεν είναι viable λύση για άνθρωπο με μηδενική υπομονή 1
Sakiz105 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Coppermine είπε Δεν είναι κάτι που δεν σκέφτηκα προφανώς αλλά το caseking δεν έχει κάποιο κωδικό ακόμη, και εμένα η παραγγελία θα μπει day one οπότε δεν είναι viable λύση για άνθρωπο με μηδενική υπομονή Οκτώβριο θα βγει η 3080 hydro copper και λογικά κατευθείαν από evga. Απλά σε λέω
Coppermine Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Η αποσυναρμολόγηση της κάρτας γραφικών για οποιονδήποτε λόγο μπορεί να επηρεάσει την εγγύηση του προϊόντος Παρακάτω Σημείωση: Εάν η κάρτα γραφικών έχει υποστεί ζημιά λόγω εγκατάστασης ή αφαίρεσης του μπλοκ νερού, η εγγύηση της κάρτας γραφικών θα ακυρωθεί.
Plebas86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Όχι δεν θα είναι blower το έχουν πει . Αλλά και πάλι δεν σημαίνει ότι θα είναι κάτι το ιδιαίτερο το reference cooler αυτη η σιγη ασυρματου απο την amd δεν μαρεσει παντως...
Coppermine Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Οκτώβριο θα βγει η 3080 hydro copper και λογικά κατευθείαν από evga. Απλά σε λέω Καλά τα λες αλλά μέχρι την Πέμπτη 17 είναι ένας αιώνας τι Οκτώβρη λέμε τώρα😄 1
Plebas86 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakis05011986 είπε αυτη η σιγη ασυρματου απο την amd δεν μαρεσει παντως... η' παιζει να εμαθαν απο τις εποχες του Raja οτι με τις κορωνες μονο δεν γινεται δουλεια...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Sakis05011986 είπε αυτη η σιγη ασυρματου απο την amd δεν μαρεσει παντως... Να δεις που μία μέρα πριν το release της 3080 θα "διαρρεύσει" πράμα για τις RDNA2
DionGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Ισως προσπαθησω να τσιμπησω απο nvidia.fr τελικα, αναλογα με τα reviews τι θα πουνε... Προτιμαω να περιμενω παρα να παρω FE και να κανει overheat, δεν με πείθει το blower style (και ερχομαι απο AMD MSI R9 390 8GB, 94c αληθείαc) Απλα φοβαμαι τι θα γινει σε περιπτωση που χρειαστω εγγυηση... Ζωρικο απο Ελλαδα >> Γαλλια >> nvidia.fr
Sakiz105 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν φοβόμουν εγγυήσεις Μόλις τώρα, DionGR είπε Ισως προσπαθησω να τσιμπησω απο nvidia.fr τελικα, αναλογα με τα reviews τι θα πουνε... Προτιμαω να περιμενω παρα να παρω FE και να κανει overheat, δεν με πείθει το blower style (και ερχομαι απο AMD MSI R9 390 8GB, 94c αληθείαc) Απλα φοβαμαι τι θα γινει σε περιπτωση που χρειαστω εγγυηση... Ζωρικο απο Ελλαδα >> Γαλλια >> nvidia.fr Εμένα η FE μου φένεται η πρώτη προσπάθεια για Apple style προιόν. "It just works", κλειδωμένο σαν καβούκι (αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο θα είναι να ξεκουμπώσει), και ΝΟΝ referance pcb για ακόμα μικρότερο περιθώριο αλλαγής cooler. Θα κρατούσα μικρό καλάθι
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, DionGR είπε Ισως προσπαθησω να τσιμπησω απο nvidia.fr τελικα, αναλογα με τα reviews τι θα πουνε... Προτιμαω να περιμενω παρα να παρω FE και να κανει overheat, δεν με πείθει το blower style (και ερχομαι απο AMD MSI R9 390 8GB, 94c αληθείαc) Απλα φοβαμαι τι θα γινει σε περιπτωση που χρειαστω εγγυηση... Ζωρικο απο Ελλαδα >> Γαλλια >> nvidia.fr Μα από nvidia.fr FE θα πάρεις και δεν έχουν blower αλλά αυτή την καινούργια ψήκτρα με τα δύο αντίθετης φοράς ανεμιστήρια.. 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε Αν δεν φοβόμουν εγγυήσεις Εμένα η FE μου φένεται η πρώτη προσπάθεια για Apple style προιόν. "It just works", κλειδωμένο σαν καβούκι (αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο θα είναι να ξεκουμπώσει), και ΝΟΝ referance pcb για ακόμα μικρότερο περιθώριο αλλαγής cooler. Θα κρατούσα μικρό καλάθι Αν πάρεις FE γιατί να την ανοίξεις; Αν θέλεις για νερό πάρε μια φθηνή custom αφού το cooler της δεν θα το χρησιμοποιήσεις.. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
DionGR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Αν δεν φοβόμουν εγγυήσεις Εμένα η FE μου φένεται η πρώτη προσπάθεια για Apple style προιόν. "It just works", κλειδωμένο σαν καβούκι (αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο θα είναι να ξεκουμπώσει), και ΝΟΝ referance pcb για ακόμα μικρότερο περιθώριο αλλαγής cooler. Θα κρατούσα μικρό καλάθι Kαλα, οχι οτι υπηρχε περιπτωση εγω να κανω mod την καρτα. Δεν πιανει το χερι μου. 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Μα από nvidia.fr FE θα πάρεις και δεν έχουν blower αλλά αυτή την καινούργια ψήκτρα με τα δύο αντίθετης φοράς ανεμιστήρια.. Εννοούσα outtake fan, δηλαδη να βγαζει την ζεστη προς τα εξω. Και να λειτουργει για την καρτα, ο αερας θα μπαινει στην CPU μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις