tehAllantin 3.594 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 παίρνεις παντζάρια, ειναι κ ωραια εποχή τώρα. Τα τυλίγεις σε αλουμινόχαρτο με τη φλούδα,με αλατοπιπερο, λιιιιιιγο λαδι και θυμαρι (προσπάθησε να βρεις το φρέσκο, με αρεσει περισσότερο). Ανάλογα το μέγεθος και τον φούρνο σου τα ψήνεις για 30-50 λεπτά, 180-200. Τα βγάζεις και τα αφήνεις να ερθουν σε θερμοκρασία δωματίου και τα ξεφλουδίεις (πανεύκολο). Μετά τα κάνεις ότι γουσταρεις. Από την κλασική ελληνικη εκδοχή με ελαιόλαδο/ξυδι/σκορδο. Η με την παραλλαγή με τη μαγιονέζα, μπορείς επίσης να τα κάνεις και λίγο γλυκα (τα καναν στη σουηδια ετσι, τα λάτρεψα) κατα τ'αλλα κρατάς μαγιονέζα/γιαουρτι σκορδο. Σστη δουλειά ειχαμε μια με παντζάρια (4 διαφορετικα) με ενα απλο ντρέσινγ λάδι λεμονι αλατοπιπερο, τα λουζαμε σε ενα mixing bowl με το ντρέσινγκ, στηναμε σε ενα πιατο με χυμο απο παντζάρι στο μπατο, τα παντζαρια, καρυδια καβουρδισμενα με λιγο αλατι κ τσιλι και αλμυρή σαντυγί. Η σίζαρ ειναι πανευκολη. Η πολυ ευκολη εκδοχη για το σιζαρ ντρεσινγκ ειναι να πατησεις στο μπλεντερ αντζούγιες, χυμο λεμονι/lime, και να του μπλεντερώσιες τα πρέκια. Μετά πατάς και μαγιονέζα μέσα/ ΠΑιζεις το ποσο ξυνο σου αρεσει το ντρέσινγκ, το ποσο ψαριχλα έχει. Προσθετεις αν γουστάρεις και "χιονι" απο παρμεζανα μεσα και ξεροψημένο μπεικο. Κολαση. Η σαλατα ειναι φαση,iceberg, το dressing και κοτοπουλο στηθος ψημενο κ μπεικο κ παρμεζαν flakes. Πεινασα και δεν γράφω με ειρμό. 4 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
GreekMonkey 803 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ναι και βασικώς τα λες να φαίνονται τόσο απλά, γρήγορα και εύκολα ώστε ξεχνάς ότι μιλάς για 22 χρονών φοιτητή Τέσπα thanks anyway. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 αμα δεν προσπαθησεις ολα δυσκολα ειναι!!και εμεις περασαμε φοιτητες και δωσαμε μαχη στο φαγητο μεχρι και μοσχαρι κοκκινιστο φτιαξαμε χαχα 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
alimentas 528 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Ωραια και βολικα για σαλατα ειναι και τα ηδη βρασμενα παντζαρια σε Vacuum που πουλανε αρκετα σουπερμαρκετ.Mια ωραια συνταγη ειναι με γιαουρτι,λιγο μελι,μπαλσαμικο και φρεσκο δυοσμο. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tehAllantin 3.594 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 δεν ειναι κατι δυσκολο ρε πζηλε. 1. Τυλιγεις το πατνζαρι 2. Το ψηνεις (φουρνακι; ) 3. Το ξεφλουδιζεις κ το κοβεις οπως γουσταρεις (κυβακια, wedges) 4. Το βαζεις σε ενα μπωλ και πατας μεσα λαδι, ξυδι, αλατι πιπερι, σκορδο τριμμένο. 5. Win. τεσπα, φοιτητης εισαι, οχι ανάπηρος. 4 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Avon Pro Xtreme Rain 279 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 http://www.nostimesyntages.gr/2013/12/30/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B6%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA/ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mern 19 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Τελικά μου ήρθε το τηγάνι. Άλλο από αυτό που παρήγγειλα, ήρθε το titanium pro γιατί δεν είχε στοκ και μου έστειλαν το ακριβότερο. Απλά τέλειο δεν είχα εμπειρία ξανά με καινούριο τηγάνι αλλά εκτός του ότι δεν κολλάει τίποτα και τα λίπη καθαρίζουν αμέσως ακόμα και ξεραμένα με λίγο νερό και πανάκι ή απαλά με σφουγγαράκι με τη μαλακή πλευρά. Θέλω και τη συμβουλή σας τώρα για ακονόπετρα νερού. Έχετε καμιά οικονομική πρόταση; Για απλό ακόνισμα όχι για διόρθωση λεπίδας ή πως λέγεται απλά να το κάνω κοφτερό.. Δεν ξέρω άμα γίνομαι αντιληπτός γιατί δεν τα ξέρω και καλά. Είδα αυτή στο ebay λέει τπτ ή τσάμπα χώρο θα πιάνει και θα καταστρέψει τη λεπίδα. Το μαχαίρι που έχω είναι το tojiro dp gyuto. Ευχαριστώ Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
JimasGR 204 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Ίσως λίγο άσχετο αλλά μήπως ξέρει κανείς πως φτιάχνουμε την σώς που συνοδεύει συνήθως club sandwich? πχ στα Goodys πρέπει να σερβίρουν. Εδώ την λέμε σώς μουστάρδας. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
cococrops 253 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 παντως η goodys σως εχει και αυγο!! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tehAllantin 3.594 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Τελικά μου ήρθε το τηγάνι. Άλλο από αυτό που παρήγγειλα, ήρθε το titanium pro γιατί δεν είχε στοκ και μου έστειλαν το ακριβότερο. Απλά τέλειο δεν είχα εμπειρία ξανά με καινούριο τηγάνι αλλά εκτός του ότι δεν κολλάει τίποτα και τα λίπη καθαρίζουν αμέσως ακόμα και ξεραμένα με λίγο νερό και πανάκι ή απαλά με σφουγγαράκι με τη μαλακή πλευρά. Θέλω και τη συμβουλή σας τώρα για ακονόπετρα νερού. Έχετε καμιά οικονομική πρόταση; Για απλό ακόνισμα όχι για διόρθωση λεπίδας ή πως λέγεται απλά να το κάνω κοφτερό.. Δεν ξέρω άμα γίνομαι αντιληπτός γιατί δεν τα ξέρω και καλά. Είδα αυτή στο ebay λέει τπτ ή τσάμπα χώρο θα πιάνει και θα καταστρέψει τη λεπίδα. Το μαχαίρι που έχω είναι το tojiro dp gyuto. Ευχαριστώ οι waterstones για το ακόνισμα είναι και γαμώ. Έρχονται σε διάφορες μορφές που χαρακτηρίζονται από το πόσο χοντρό (coarse) ή ψιλό (fine) είναι "υπόλειμα" που στην ουσία κάνει όλη τη δουλειά. Το tojiro που το χρησιμοποιείς; Δουλεύεις σε κουζίνα; Πόσο καιρό το έχεις; Τι χρήση του κάνεις; Τι κόβεις; Καλή γραμμή η dp, τίμια, αν και το sujihiki που πηρα (27αρι) δεν μου άρεσε και πολύ, σχετικά χοντρή η λεπίδα για την ψιλοδουλεία για την οποία είναι προορισμένο. Θα σου πρότεινα, αν ειναι να ασχοληθείς σοβαρά να πάρεις διπλές, Πχ, 1000/3000 και μετά μία 6000 ή 8000 για το τελείωμα. Με εξάσκηση φτάνεις να ξυρίζεις με το μαχαίρι (και φυσικά μιας και είναι επένδυση, πάρε σχετικά καλές, δλδ 40-50 ευρά) ( οι συγκεκριμένες πέτρες που ποσταρες ειναι ... αντε να μην πω. 16 εκατοστά μηκος και 2,2 πλάτος;; Και 1 εκατοστό ύψος. Η 180 ειναι να τροχίσεις κανα σπαθί στην καλύτερη ) θα ποσταρω αυριο, τωρα πάω για υπνο -.- Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Basilhs23___ 1.412 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Ίσως λίγο άσχετο αλλά μήπως ξέρει κανείς πως φτιάχνουμε την σώς που συνοδεύει συνήθως club sandwich? πχ στα Goodys πρέπει να σερβίρουν. Εδώ την λέμε σώς μουστάρδας. Η συγκεκριμένη σως που λες διαφέρει από την κλασσική σως ας πούμε; Υπάρχουν βίντεο στο internet που δείχνουν για σως, εκτός αν αυτή που λες είναι συγκεκριμένη. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
mern 19 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 οι waterstones για το ακόνισμα είναι και γαμώ. Έρχονται σε διάφορες μορφές που χαρακτηρίζονται από το πόσο χοντρό (coarse) ή ψιλό (fine) είναι "υπόλειμα" που στην ουσία κάνει όλη τη δουλειά. Το tojiro που το χρησιμοποιείς; Δουλεύεις σε κουζίνα; Πόσο καιρό το έχεις; Τι χρήση του κάνεις; Τι κόβεις; Καλή γραμμή η dp, τίμια, αν και το sujihiki που πηρα (27αρι) δεν μου άρεσε και πολύ, σχετικά χοντρή η λεπίδα για την ψιλοδουλεία για την οποία είναι προορισμένο. Θα σου πρότεινα, αν ειναι να ασχοληθείς σοβαρά να πάρεις διπλές, Πχ, 1000/3000 και μετά μία 6000 ή 8000 για το τελείωμα. Με εξάσκηση φτάνεις να ξυρίζεις με το μαχαίρι (και φυσικά μιας και είναι επένδυση, πάρε σχετικά καλές, δλδ 40-50 ευρά) ( οι συγκεκριμένες πέτρες που ποσταρες ειναι ... αντε να μην πω. 16 εκατοστά μηκος και 2,2 πλάτος;; Και 1 εκατοστό ύψος. Η 180 ειναι να τροχίσεις κανα σπαθί στην καλύτερη ) θα ποσταρω αυριο, τωρα πάω για υπνο -.- Το γνωρίζω αυτό με την επιφάνεια. Ναι και εγώ προτιμώ διπλή. Όχι σπίτι μαγειρεύω και είπα να πάρω ένα καλό μαχαίρι γτ τόσα χρόνια δεν γινόταν δουλειά...Απλά τόσα χρόνια πάλευα με μια πέτρα των 2-3ευρώ και ένα μαχαίρι που δεν είχε καλή λεπίδα μέχρι που πήρα την απόφαση να πάρω το tojiro και τώρα ψάχνω και πέτρα.. Αυτό που ρωτάω είναι πρώτον χρειάζομαι 1000/3000 ή κάτι άλλο;Προσέχω τη λεπίδα και δεν έχει στραβώσει και έχω και μασάτι και το περνάω οπότε τη θέλω απλά για ακόνισμα και για τελείωμα όπως λες.. Χαχαχα ναι το φαντάστηκα Ούτε αυτή κάνει ε; Γιατί δεν θα ήθελα να δώσω πολλά λεφτά Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Flaoutistas 439 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Λέω αύριο να φτιάξω μια κις λορέν αλλά φοβάμαι για το αποτέλεσμα Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Adon1s 2.519 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2015 Παίζει καμία δοκιμασμένη συνταγή για μπιφτέκια με βρώμη μέσα ; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Daemonos 5.822 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Γνωρίζω 2 πολύ καλές συνταγές για Ιταλική μακαρονάδα. 1. Al Maffia 2. Al Pesto. εγγυημένα και Γ@μώ!! Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα