Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ε ναι σωστα πρεπει να ωριμασει καπως δεν θυμαμαι ακριβως την λεξη!!αλλα λογικα αφου θα του το φερει καπως θα εχει στεγνωσει δεν θα το εσφαξε την ιδια μερα

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Απαντήσεις 4,4k
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλή Μηνύματα

Τα πάντα όλα homemade! Γύρος   Πίτσα   Burger   Ψωμί ολικής   Αρνί κλέφτικο   Σπαγγέτι κεφτεδάκια

Τυροπιτακια κουρου (συνταγη αργυρως) Και μολις βγηκε απο τον φουρνο κεικ μπανανα σοκολατα    

1) Κίτρινα κρεμμύδια: Τα κίτρινα κρεμμύδια είναι τα πιο διαδεδομένα, ούτε γλυκά, ούτε καυτερά στη γεύση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για μαγείρεμα, με το βράσιμο γίνονται λίγο πιο γλυκά και πάνε σε όπο

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πουλέτε, 'ένας φίλος θα με φέρει την Δευτέρα ένα γουρουνάκι, από αυτά τα ημιάγρια τα ελευθέρας βοσκής. Θα είναι κάπου 20-25 κιλά λέει, σφαγμένο καθαρισμένο αλλά όχι τεμαχισμένο. Υπάρχει κάνας οδηγός να διαβάσουμε να δούμε πώς να το τεμαχίσουμε, ποιό κομμάτι κάνει για ποιό φαγητό, από πού να κόψουμε για τηγανιά, από πού για κατσαρόλα, από πού για σουβλάκια κλπ κλπ;

 

[vegan mode on]

Ντροπή σου! Το γουρούνι είναι ένα από τα πιο έξυπνα ζώα κι εσύ θες να το φας; Κοιλιόδουλε!

[/vegan mode off]

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θενξ εβρυμπάντυ. Αλλά δεν μπορώ να το κρεμάσω στο ψυγείο μου να σιτέψει. Δεν έχω ψυγείο χασάπη...  Το νόημα του σιτέματος είναι απλά να στραγγίξει; Αν το αφήσω ξαπλωτό και ψιλοτεμαχισμένο στο ψυγείο μου καναδυό μέρες, έχει νόημα;

 

Ντη, είμαι και κοιλιόδουλος, αλλά είμαι και πιο έξυπνος από το γουρούνι χοχοχο, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχω πιο πολλά λεφτά από αυτό, χουχουχου!

  • Like 2
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θενξ εβρυμπάντυ. Αλλά δεν μπορώ να το κρεμάσω στο ψυγείο μου να σιτέψει. Δεν έχω ψυγείο χασάπη...  Το νόημα του σιτέματος είναι απλά να στραγγίξει; Αν το αφήσω ξαπλωτό και ψιλοτεμαχισμένο στο ψυγείο μου καναδυό μέρες, έχει νόημα;

 

Ντη, είμαι και κοιλιόδουλος, αλλά είμαι και πιο έξυπνος από το γουρούνι χοχοχο, αλλά το βασικότερο είναι ότι έχω πιο πολλά λεφτά από αυτό, χουχουχου!

μην σε νοιαζει το σιτεμα το λενε για να ειναι πιο ευκολο στο κοψιμο και πιο μαλακο στο μαγειρεμα!!δεν νομιζω ο φιλος σου να το σφαξει και να στο φερει κατευθειαν!!λογικα ξερει απο κρεατα!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

Το νόημα του σιτέματος είναι απλά να στραγγίξει; Αν το αφήσω ξαπλωτό και ψιλοτεμαχισμένο στο ψυγείο μου καναδυό μέρες, έχει νόημα;

 

 

Μη δοκιμάσεις κάτι τέτοιο γιατί ή θα καταστρέψεις το κρέας ή θα πάθετε κάτι όσοι το φάτε μετά... Το σίτεμα δεν είναι απλά "αφήνω το κρέας να κάθεται στο ψυγείο για μέρες", αλλά απαιτεί σωστό εξοπλισμό και συγκεκριμένη διαδικασία που δεν μπορούμε να την κάνουμε στο σπίτι εύκολα. :)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπότε τεμαχίζω και καταψύχω. Πιστεύω να το έχει αφήσει ο μάστορης να στραγγίσει, θα ρωτήσω. Ευχαριστώ άπαντες και πάλι :)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οπότε τεμαχίζω και καταψύχω. Πιστεύω να το έχει αφήσει ο μάστορης να στραγγίσει, θα ρωτήσω. Ευχαριστώ άπαντες και πάλι :)

ναι δεν νομιζω να στο φερει "ζεστο" που λεμε!!και μια μερα να το αφησει εισαι ενταξει απλα δεν χρειαζεται να βιαζεσαι στο τεμαχισμα?

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

Κυκλοφορεί μια συνταγή τελευταία online που τη λένε: Ραβανί με ρύζι. Εν συντομία παίρνεις ρύζι αρμπόριο, το μουλιάζεις κάνα 2ωρο σε κρύο νερό, το στραγγίζεις, το περνάς στο multi να θρυμματιστεί, το βράζεις σε νερό και ζάχαρη και μόλις πήξει ρίχνεις μέσα ξύσμα λεμονιού, λίγο χυμό λεμονιού, βανίλια και μαστίχα και μετά όλο μαζί το ψήνεις για κάνα 1 ώρα + στο φούρνο.

 

Λοιπόν μην το δοκιμάσετε γιατί γίνεται μια απαίσια αηδία :P Κάτι σαν λευκός χαλβάς φαρσάλων μαζί με ρυζόγαλο. Τουλάχιστον για τα δικά μου τα γούστα ...δεν. Έφυγε όλο μαζί στη σακούλα σκουπιδιών μείον ένα κομμάτι που το έφαγα με το ζόρι από τα νεύρα μου (γιατί έτρεξα πολύ για να βρω μαστίχα σε super market).

 

:P

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κυκλοφορεί μια συνταγή τελευταία online που τη λένε: Ραβανί με ρύζι. Εν συντομία παίρνεις ρύζι αρμπόριο, το μουλιάζεις κάνα 2ωρο σε κρύο νερό, το στραγγίζεις, το περνάς στο multi να θρυμματιστεί, το βράζεις σε νερό και ζάχαρη και μόλις πήξει ρίχνεις μέσα ξύσμα λεμονιού, λίγο χυμό λεμονιού, βανίλια και μαστίχα και μετά όλο μαζί το ψήνεις για κάνα 1 ώρα + στο φούρνο.

 

Λοιπόν μην το δοκιμάσετε γιατί γίνεται μια απαίσια αηδία :P Κάτι σαν λευκός χαλβάς φαρσάλων μαζί με ρυζόγαλο. Τουλάχιστον για τα δικά μου τα γούστα ...δεν. Έφυγε όλο μαζί στη σακούλα σκουπιδιών μείον ένα κομμάτι που το έφαγα με το ζόρι από τα νεύρα μου (γιατί έτρεξα πολύ για να βρω μαστίχα σε super market).

 

:P

και καπου το ειδα την παρασκευη νομιζω συν οτι εμεις στο τοπο μας φτιαχνουμε ενα αλλο ειδος που δεν το λεμε ραβανι αλλα ριβανι και ειναι αλλιως σε γευση δεν ειναι σιροπιαστο και μαλακο οπως το ραβανι γι'αυτο και δεν θα το δοκιμαζα ουτε αυτο ουτε το ραβανι

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

και καπου το ειδα την παρασκευη νομιζω συν οτι εμεις στο τοπο μας φτιαχνουμε ενα αλλο ειδος που δεν το λεμε ραβανι αλλα ριβανι και ειναι αλλιως σε γευση δεν ειναι σιροπιαστο και μαλακο οπως το ραβανι γι'αυτο και δεν θα το δοκιμαζα ουτε αυτο ουτε το ραβανι

 

Το original ραβανί είναι μια χαρά, ειδικά μαζί με παγωτό κλπ. Αυτό το πράγμα όμως ...ούτε καν! :)

 

PS: Και για όλα φταίει ο άτιμος ο γιατρός που μου έκοψε τη ...σοκολάτα!  :shock:

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το original ραβανί είναι μια χαρά, ειδικά μαζί με παγωτό κλπ. Αυτό το πράγμα όμως ...ούτε καν! :)

 

PS: Και για όλα φταίει ο άτιμος ο γιατρός που μου έκοψε τη ...σοκολάτα!  :shock:

υπαρχουν τετοιοι γιατροι που κοβουν την σοκολατα?Δικηγορο εχεις να του κανεις μηνυση στον ιατρικο συλλογο?

Το original ραβανί είναι μια χαρά, ειδικά μαζί με παγωτό κλπ. Αυτό το πράγμα όμως ...ούτε καν! :)

 

PS: Και για όλα φταίει ο άτιμος ο γιατρός που μου έκοψε τη ...σοκολάτα!  :shock:

τσεκαρε αυτο που σου λες εγω http://ntaouli.blogspot.gr/2011/06/blog-post_1134.html

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • Super Moderators

υπαρχουν τετοιοι γιατροι που κοβουν την σοκολατα?Δικηγορο εχεις να του κανεις μηνυση στον ιατρικο συλλογο?

τσεκαρε αυτο που σου λες εγω http://ntaouli.blogspot.gr/2011/06/blog-post_1134.html

 

Ε αυτό είναι πολύ κοντά στο ραβανί μιας και έχει σιμιγδάλι κλπ.

 

Η σοκολάτα και το κόκκινο κρασί (ειδικά σε συνδυασμό) είναι τα 2 πρώτα που σου κόβουν όταν έχεις Γαστροοισοφαγική Παλλινδρόμηση. Όχι τα έκοψα 100% βέβαια αλλά ...λέμε τώρα (θυσιάζω τον ύπνο μου μερικές φορές για τη χαρά της σοκολάτας ή του καλού κόκκινου κρασιού)!  :ph34r:

  • Like 1
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε αυτό είναι πολύ κοντά στο ραβανί μιας και έχει σιμιγδάλι κλπ.

 

Η σοκολάτα και το κόκκινο κρασί (ειδικά σε συνδυασμό) είναι τα 2 πρώτα που σου κόβουν όταν έχεις Γαστροοισοφαγική Παλλινδρόμηση. Όχι τα έκοψα 100% βέβαια αλλά ...λέμε τώρα (θυσιάζω τον ύπνο μου μερικές φορές για τη χαρά της σοκολάτας ή του καλού κόκκινου κρασιού)!  :ph34r:

ε ενταξει αμα εχεις προβλημα αλλαζει το πραγμα!!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα στο φορουμ.Προσφατα αγορασα φιλετο παπιας και θελω να το κανω σπιτι ωστε να πλησιασω οσο μπορω την παπια του κινεζικου.Εχετε καμια προταση για ψησιμο;Σαλτσες και λοιπα δεν με ενδιαφερουν,θελω να την κανω σκετη οπως ειναι σε μερικα κινεζικα η απλη.Επισης αν κανεις ξερει πως θα κανω και πιτουλες να την συνοδευσω ας βοηθησει :)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.