speedman_26 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 πλένεις και κόβεις τις πατάτες...τις βάζεις για 5 λεπτά στο microwave σκετες....σε ένα ταψί φούρνου (λαμαρίνα) τις απλώνεις και τις ραντίζεις με ελαιόλαδο-αλάτι-σκόνη σκόρδου και δενδρολίβανο....στο φούρνο κανονικά μέχρι να ροδίσουν...καλή όρεξη για πιο λογο στο microwave να μπουνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2015 Εξαρτάται πώς θέλει καθένας τις πατάτες στο φούρνο... Η νοστιμιά μπορεί να προκύψει από τα μπαχαρικά και τα βότανα, ωστόσο τι αρέσει σε εσένα είναι προσωπικό σου γούστο. Πρέπει να δοκιμάσεις. Δοκιμή και σφάλμα... Προσωπικά τις κόβω ψιλές σαν να επρόκειτο να τηγανιστούν, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά/αρωματικά τα βάζω ενώ βρίσκονται σε ένα μπωλ και τις ανακατεύω καλά πριν τις βάλω στο ταψί. Έτσι δεν κολυμπούν στο λάδι και είναι όλες εξίσου τυλιγμένες με τα μπαχαρικά. Πάντα σε προθερμασμένο φούρνο και πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με πιο χονδροκομμένες πατάτες όμως. Άλλοι τις βράζουν λίγο πριν το φούρνο όταν τις κάνουν "κυδωνάτες" ώστε να είναι τραγανές έξω και μαλακές μέσα. Να και τα κρουασάν! Δεν είναι και για καλλιστεία, αλλά ήταν νόστιμα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 για πιο λογο στο microwave να μπουνε; στα μικροκύματα φεύγει όλη η υγρασία της πατάτας και μετά στο φούρνο ψήνετε χωρίς να έχει ΄΄βραστή υφή΄΄... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Έχω 1 κιλό αλεύρι Ζέας και αναρωτιόμουν χθες τι να το κάνω. Για ψωμί το αποκλείω, το καθάρισμα των χεριών μετά το ζύμωμα είναι πολύ μανούρα. Σκεφτόμουν ή κέικ ή κουραμπίεδες μιας και είναι της εποχής, αλλά χθες που κοίταξα μου έλειπε η άχνη ζάχαρη για τους κουραμπιέδες, και τα αυγά για το κέικ. Σήμερα όμως είναι ανοιχτό το σούπερ μάρκετ, και μπορώ να πάω να πάρω κάτι το απόγευμα. Αλλά είμαι αναποφάσιστος. Κουραμπιέδες ή κέικ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Φόρεσε γάντια και ζύμωσε ψωμί... Κέικ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Να και τα κρουασάν! Δεν είναι και για καλλιστεία, αλλά ήταν νόστιμα. Τρέχει λίγο το σαλάκι. Θελουν και μια μικρή γέμιση καραμέλας, φουντουκιου και μερέντας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Τρέχει λίγο το σαλάκι. Θελουν και μια μικρή γέμιση καραμέλας, φουντουκιου και μερέντας! Πως καρφώνεται ο χοντρός του θέματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ξέρετε τι μου συνέβη προς τεράστια έκπληξή μου; Έκανα μερικά γεμιστά με πολύ καλής ποιότητας σκούρα σοκολάτα και κατενθουσιάστηκα με τη γεύση τους. Έβαλα μερέντα και δεν. Ήταν πολύ φτωχή για να ταιριάξει με αυτά. Πολύ κρίμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2015 Ναι αλλα... photo or didnt happen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 σημερα φτιαχνω μινι πιροσκι μπαλακια μπουκιτσες με λουκανικο. αντε να δουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Να και τα κρουασάν! Δεν είναι και για καλλιστεία, αλλά ήταν νόστιμα. Ω ρε μάναμ τιν' τούτα! <3 Πάντως από μένα παίρναν στέμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 σημερα φτιαχνω μινι πιροσκι μπαλακια μπουκιτσες με λουκανικο. αντε να δουμε Απλά πες μου πως έχω πρόστυχο μυαλό. Αυτό μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Απλά πες μου πως έχω πρόστυχο μυαλό. Αυτό μόνο. εχεις προστυχο μυαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ξαναρωτάω εδώ μηπως και ξερεις κανενας Εχω μικρο ψυγειο με απλη καταψυξη μεσα στο ψυγειο (με το πορτακι) Πόση θερμοκρασία εχει εκει μέσα; Γιατι θελω να φυλαξω κατι κατεψυγμένες πίτσες και λεει αναλογως το ειδος καταψυξης κρατανε απο 2 μερες ως 2 βδομαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alithinos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Φόρεσε γάντια και ζύμωσε ψωμί... Κέικ. χμ... λες ε ? σκεφτόμουν κουραμπιέδες μιας και είναι και εποχιακό. κέικ. άμα βάλω κρασί αντί για γάλα πειράζει ? θα έχει πρόβλημα να 'κολλήσει' η ζύμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα