Προς το περιεχόμενο

Topic Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής


Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

53 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Γιατί το τσιζκέικ θέλει ψήσιμο, το άλλο είναι γλυκό ψυγείου με τυρί κρέμα.

μους τυριου ειναι η κρεμα,δηλαδη κρεμα τυρι,κρεμα γαλακτος,κροκοι που παστεριωνεις και ζελατινη αναλογα το τι υφη θες να πετυχεις

Η βαση ειναι ζυμη ταρτας ψημενη στο φουρνο και μετα την σπας και την κανεις τριμμα

Και το ζεστο cheesecake και το κρυο  μια χαρα ειναι

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, zoranb είπε

Από ηλεκτρονική ζυγαριά χαμηλού κόστους έχετε να προτείνετε κάποια;

Πάρε μία οποιαδήποτε από το skroutz να τελειώνεις. Αφού ψάχνεις κάτι φτηνό και που άρα θα κάνει τα βασικά, δεν έχει νόημα να το ψιριζεις. Γενικά μην πας και δώσεις πολλά λεφτά για ζυγαριά για να κάνει δήθεν παπάδες του τύπου μετατροπές βάρους σε όγκο. Διάλεξε μία να μπορεί να ζυγίσει μέχρι και 15 κιλά και είσαι έτοιμος. 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
6 hours ago, zoranb said:

Από ηλεκτρονική ζυγαριά χαμηλού κόστους έχετε να προτείνετε κάποια;

IKEA. Δεν καταλαβαίνει τιποτα! :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, evabb είπε

Πάρε μία οποιαδήποτε από το skroutz να τελειώνεις. Αφού ψάχνεις κάτι φτηνό και που άρα θα κάνει τα βασικά, δεν έχει νόημα να το ψιριζεις. Γενικά μην πας και δώσεις πολλά λεφτά για ζυγαριά για να κάνει δήθεν παπάδες του τύπου μετατροπές βάρους σε όγκο. Διάλεξε μία να μπορεί να ζυγίσει μέχρι και 15 κιλά και είσαι έτοιμος. 

πιο σημαντικό είναι να μετράει τα "ψιλά" παρά τα βαριά..!

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ipnotistis είπε

πιο σημαντικό είναι να μετράει τα "ψιλά" παρά τα βαριά..!

Ναι συμφωνώ κι εγώ σε αυτό! Οπότε θέλω μια ζυγαριά ζαχαροπλαστικής... μέτρια.

Επεξ/σία από zoranb
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πάρε μια τέτοιου τύπου που ζυγίζει από πάνω και όχι με τα πόδια της. στα 5κιλα είναι μια χαρά πιστεύω. 

...........

Η ζυγαριά πιο πάνω είναι τυχαίο παράδειγμα και όχι κάποια που σου εγγυώμαι πως είναι καλή. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ipnotistis είπε

πιο σημαντικό είναι να μετράει τα "ψιλά" παρά τα βαριά..!

Μιλάω για τον συνολικό βάρος που μπορείς να βάλεις πάνω. Όλες οι ζυγαριές μαγειρικής γενικά μετράνε με ακρίβεια γραμμαριου. Πάντως βλέπω εδώ ότι οι περισσότερες φτάνουν μέχρι τα 5 κιλά. Οπότε ας ξεχάσουμε το 15.

Επεξ/σία από evabb
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, zoranb είπε

Από ηλεκτρονική ζυγαριά χαμηλού κόστους έχετε να προτείνετε κάποια;

Εγώ αυτήν έχω από σκρουτζομάγαζο  πάνω από τρία χρόνια.Ζυγίζει και ένα γραμμάριο ενώ άλλες πάνε ανά  δύο.Μια χαρά είναι , έχει μηδενισμό βάρους να προσθέσεις κάτι άλλο που είναι βασικό να έχουν αυτές οι ζυγαριές όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μίγμα που είναι πάνω.

Έχει και άλλες λειτουργίες αλλά δεν μου χρειάστηκαν.Προσοχή θέλει μόνο να είναι σε επίπεδη επιφάνεια και να πατάνε σωστά τα 4 ποδαράκια της γιατί διαφορετικά δείχνει λάθος ενδείξεις.

Με την ευκαιρία και μία συνταγή για γαλακτομπούρεκο καταίφι που ανέβασα πρόσφατα.Είχα απωθημένο να μάθω πως φτιάχνει την όμορφη λεία και ωραία κρούστα που τόσο πολύ μου άρεσε το ΚΟΣΜΙΚΟΝ.

Το μυστικό κάπου στο 1.55

Επίσης μη χάσετε τα ωραία πλάνα από το 2.20 μέχρι το τέλος.:P

 

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, frozex είπε

γτ αν τυχόν δεν πατάει καλά θα χάνει γραμμάρια

Σωστή η παρατήρησή σου thanks

Επεξ/σία από zoranb
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...