Lilith19 280 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Καλημέρα, το σουτζούκι πόσο διάστημα διατηρείται στο ψυγείο εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Shadows 1.061 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Κανα 1-2 βδομαδες σιγουρα,το σουτζουκι ειναι φτιαγμενο για να αντεχει κανονικα εκτος ψυγειου. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Lilith19 280 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 36 λεπτά πριν, Shadows είπε Κανα 1-2 βδομαδες σιγουρα,το σουτζουκι ειναι φτιαγμενο για να αντεχει κανονικα εκτος ψυγειου. Το συγκεκριμένο ήταν γύρω στον μήνα. Φαγώθηκε, χωνεύτηκε, όλα καλά 😎 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
aizensama24 112 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια? Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια) Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
SB_1957 102 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 45 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια? Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια) Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ? Σε όλα τα φαγητά μπορείς να βάλεις σχεδόν ό,τι μπαχαρικό σου αρέσει ή συνδυασμό. Τα γούστα διαφέρουν. Αλλά επειδή και τα κολοκύθια και τα ρεβύθια είναι άνοστα σκέτα, οι πιθανότητες να κάνεις κάτι γευστικό συνδυάζοντάς τα είναι μάλλον ανύπαρκτες! Τα ρεβύθια ή θα τα μαγειρέψεις όπως τα φασόλια, με ντομάτα, ή σκέτα με λεμόνι. Τα κολοκύθια, υποθέτω ότι δεν εννοείς την κίτρινη κολοκύθα αλλά τα κολοκυθάκια που τα κάνουμε συνήθως τηγανιτά ή γεμιστά με κιμά ή σκέτα βρασμένα σαν σαλάτα με μπόλικο λεμόνι. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Dark_son20 326 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου Ρεβύθια κάρυ και λεμόνι 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Shadows 1.061 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Στα ρεβυθια αμα ειναι κοκκινιστά παει η ρίγανη, η γλυκιά παπρικα, η δαφνη και το μαυρο πιπερι. Μόνο προσοχη στην ρίγανη γτ πρέπει να μπει προς το τέλος για να μην πικρισει. Τα κολοκυθια από την άλλη, αν είναι πολυ μεγάλα συνήθως είναι νερουλα και όχι νόστιμα, αλλά αν τα βάλεις σε μια λαδόκολλα με ρίγανη αλατι λάδι,σε μέτρια φωτιά στο φούρνο, θα καραμελώνουν 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ukforthemoment 1.863 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια? Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια) Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ? off topic που χάθηκες βρε φίλε; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
aizensama24 112 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε off topic που χάθηκες βρε φίλε; Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά δεν είχα κάτι να ρωτήσω ή κάπου να συνδράμω. Ο χρόνος μου είναι πολύ λιγότερος σε βαθμό που ούτε τη τηλεόραση δεν ανοίγω. Αυτός ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος και μου έβαλε πολλές προκλήσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά μου. Μπορεί να είναι για καλό όμως....καθέ εμπειρία που μαζεύεις και προσαρμογή που αναγκάζεσαι να κάνεις σε βελτιώνει. 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
CONAN_ 43 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 10 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Ρεβύθια κάρυ και λεμόνι Και σος ταχίνι (ταχίνι, λεμόνι και λίγο νερό γιατι σφίγγει στο ανακάτεμα) Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Ison_ 617 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Τα ρεβίθια τα κάνω με λεμόνι και ντομάτα. Και κύμινο. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
MariosX 202 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Το αγαπημένο μου φαγητό είναι γουρουνοπουλα και ψάχνω να είναι και καπνιστή. Ξέρετε που; Μένω Αττική Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Menelaos83 170 Δημοσ. 11 Μαρτίου Share Δημοσ. 11 Μαρτίου Μιλαμε για τυπου σουβλατζιδικο η προς εστιατοριο; Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
zoranb 403 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να μην γίνονται τόσο σκληρά (σαν πετσιά γίνονται τα άτιμα) τα καλαμάρια όταν τα κάνω γεμιστά ψητά στο φούρνο;; Επεξ/σία 13 Μαρτίου από zoranb Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Invader 179 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου https://akispetretzikis.com/el/categories/thalassina-psaria/kalamaria-gemista Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα