Lilith19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα, το σουτζούκι πόσο διάστημα διατηρείται στο ψυγείο εφόσον ανοιχτεί η συσκευασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Κανα 1-2 βδομαδες σιγουρα,το σουτζουκι ειναι φτιαγμενο για να αντεχει κανονικα εκτος ψυγειου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lilith19 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 36 λεπτά πριν, Shadows είπε Κανα 1-2 βδομαδες σιγουρα,το σουτζουκι ειναι φτιαγμενο για να αντεχει κανονικα εκτος ψυγειου. Το συγκεκριμένο ήταν γύρω στον μήνα. Φαγώθηκε, χωνεύτηκε, όλα καλά 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια? Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια) Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 45 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια? Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια) Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ? Σε όλα τα φαγητά μπορείς να βάλεις σχεδόν ό,τι μπαχαρικό σου αρέσει ή συνδυασμό. Τα γούστα διαφέρουν. Αλλά επειδή και τα κολοκύθια και τα ρεβύθια είναι άνοστα σκέτα, οι πιθανότητες να κάνεις κάτι γευστικό συνδυάζοντάς τα είναι μάλλον ανύπαρκτες! Τα ρεβύθια ή θα τα μαγειρέψεις όπως τα φασόλια, με ντομάτα, ή σκέτα με λεμόνι. Τα κολοκύθια, υποθέτω ότι δεν εννοείς την κίτρινη κολοκύθα αλλά τα κολοκυθάκια που τα κάνουμε συνήθως τηγανιτά ή γεμιστά με κιμά ή σκέτα βρασμένα σαν σαλάτα με μπόλικο λεμόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2021 Ρεβύθια κάρυ και λεμόνι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Στα ρεβυθια αμα ειναι κοκκινιστά παει η ρίγανη, η γλυκιά παπρικα, η δαφνη και το μαυρο πιπερι. Μόνο προσοχη στην ρίγανη γτ πρέπει να μπει προς το τέλος για να μην πικρισει. Τα κολοκυθια από την άλλη, αν είναι πολυ μεγάλα συνήθως είναι νερουλα και όχι νόστιμα, αλλά αν τα βάλεις σε μια λαδόκολλα με ρίγανη αλατι λάδι,σε μέτρια φωτιά στο φούρνο, θα καραμελώνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Ταιριάζουν τα κολοκύθια με ρεβύθια? Έχεις κανείς κανά μυστικό για νόστιμα όσπρια? (κυρίως ρεβύθια) Τι μπαχαρικά ρίχνεται κτλ? off topic που χάθηκες βρε φίλε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε off topic που χάθηκες βρε φίλε; Παρακολουθώ το φόρουμ αλλά δεν είχα κάτι να ρωτήσω ή κάπου να συνδράμω. Ο χρόνος μου είναι πολύ λιγότερος σε βαθμό που ούτε τη τηλεόραση δεν ανοίγω. Αυτός ο χειμώνας είναι πολύ δύσκολος και μου έβαλε πολλές προκλήσεις τόσο στο σπίτι όσο και στη δουλειά μου. Μπορεί να είναι για καλό όμως....καθέ εμπειρία που μαζεύεις και προσαρμογή που αναγκάζεσαι να κάνεις σε βελτιώνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 10 ώρες πριν, Dark_son20 είπε Ρεβύθια κάρυ και λεμόνι Και σος ταχίνι (ταχίνι, λεμόνι και λίγο νερό γιατι σφίγγει στο ανακάτεμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Τα ρεβίθια τα κάνω με λεμόνι και ντομάτα. Και κύμινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariosX Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Το αγαπημένο μου φαγητό είναι γουρουνοπουλα και ψάχνω να είναι και καπνιστή. Ξέρετε που; Μένω Αττική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Μιλαμε για τυπου σουβλατζιδικο η προς εστιατοριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Υπάρχει τρόπος να μην γίνονται τόσο σκληρά (σαν πετσιά γίνονται τα άτιμα) τα καλαμάρια όταν τα κάνω γεμιστά ψητά στο φούρνο;; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 https://akispetretzikis.com/el/categories/thalassina-psaria/kalamaria-gemista Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα