Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχει κανεις υποψη του καποια καλα και οικονομικα φροντιστηρια στην θεσσαλονικη ? κατα προτιμηση κεντρο η ανατολικα. καλο θα ηταν να εχει και καμια προσφορα για φοιτητες. ενδιαφερομαι για 3η γλωσσα και μιλαμε για ξεκινημα απο το 0. εχω στο μυαλο μου γαλλικα ή ισπανικα ισως και ιταλικα δεν εχω αποφασισει ακομη

Δημοσ.

Ερώτηση:

Για ποιο λόγο θες να κάνεις μαθήματα γλώσσας; επαγγελματικοί λόγοι; σ'αρέσει η γλώσσα; σ' αρέσει η κουλτούρα κάποιας συγκεκριμένης χώρας; είναι κάτι ου θες να το κάνεις σαν χόμπι;

(γενικά έχε υπόψη ότι τα "οικονομικά" μαθήματα πολλές φορές δεν θα είναι και ποιοτικά)

• Like 1
Δημοσ.

καλα το οικονομικο δεν εννοω τσαμπα απλα ρωτησα σε ενα φροντιστηριο και ειπαν 300 ευρω το μηνα τιμη απαγορευτικη. οι λογοι που θελω να μαθω μια νεα γλωσσα ειναι κυριως για εκπαιδευτικους λογους και για περισσοτερες προοπτικες στο εξωτερικο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, billiboo είπε

καλα το οικονομικο δεν εννοω τσαμπα απλα ρωτησα σε ενα φροντιστηριο και ειπαν 300 ευρω το μηνα τιμη απαγορευτικη. οι λογοι που θελω να μαθω μια νεα γλωσσα ειναι κυριως για εκπαιδευτικους λογους και για περισσοτερες προοπτικες στο εξωτερικο.

Οπότε αν μιλάμε για προοπτικές στο εξωτερικό η γλώσσα που θέλεις (από την τριάδα που προανέφερες) είναι μάλλον τα γαλλικά.

Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στη σελίδα του γαλλικού ινστιτούτου για τα μαθήματα που έχει στη Θεσ/νικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...