d4mage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Νωρίς το πρωί μου ήρθε ενημερωτικό μήνυμα από την Πειραιώς πως για λόγους ασφαλείας έχουν προχωρήσει σε προσωρινή απενεργοποίηση της κάρτας μου. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν πως είχε γίνει προσπάθεια χρέωσης του 1,00$ από την https://www.onelegal.com/ Εννοείται πως δεν είχα πραγματοποιήσει κάποια έγκριση χρέωσης και ούτε καν τους ήξερα μέχρι που με ενημέρωσαν από το τμήμα της Τράπεζας πως είναι συμβουλευτική- δικηγορική υπηρεσία. Η προσπάθεια της απάτης έγινε στην Visa ( χρησιμοποιώ και Master για αγορές κ.λ.π) στην οποία έχω συνδεδεμένο εμπορικό λογαριασμό και ένα ταμιευτήριο. Εφόσον η απάτη πήγε να γίνει με την κάρτα τα χρήματα θα φεύγανε από το ταμιευτήριο επειδή το ταμιευτήριο έχω ορίσει ως κύριο λογαριασμό. Αυτό που με προβλημάτισε είναι πως την συγκεκριμένη κάρτα δεν την χρησιμοποιώ για αγορές και δεν την έχω συνδέσει κάπου. Η μόνη χρήση που της κάνω είναι απλά να βάζω κάποιες φορές χρήματα με online κατάθεση. Πιο απλά τα χρήματα μου τα έχω σε λογαριασμό ο οποίος δεν είναι συνδεδεμένος με κάποια κάρτα κι όταν χρειαστώ κάτι παίζω μπάλα με το e-banking. Να`ταν η Master να πω οκ άλλα η Visa; Με σκάλωσε τόσο που είπα αποκλείεται περισσότερες πιθανότητες έχει η τυχαία πληκτρολόγηση παρά η διαρροή των στοιχείων μου. Τι φάση; Πως διάολο βρήκαν τα στοιχεία αυτής της κάρτας;
bilya Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 ειχα παρόμοιο θεμα με σενα με τράπεζα απο ΗΒ. Η τράπεζα για αρχή μπλόκαρε πανω απο 100 συναλλαγές τις τάξης του ενός λεπτού. Όπως μου είπαν,η ασφάλεια της τράπεζας θεωρεί πως βρήκαν μια σειρά απο κάρτες τις τράπεζας κ απλά τις χτύπαγαν λογικά μέσω κάποιου προγράμματος για να βρουν το cvv. Μου άλλαξαν την κάρτα κ τέλος
d4mage Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε Γιατι δεν μιλας με την onelegal? Και τι ακριβώς να τους πω; Ούτε καν ξέρω τι ρόλο βαράνε, και που μπήκα στο site τους πολύ ήταν! Να τους στείλω και mail να τους δώσω και real πρόσβαση; Αυτά δεν γίνονται. Και άντε κάποιος να θέλει να σκαμάρει τα iban της Πειραιώς, συγγνώμη με λογαριασμό υποτιθέμενης σοβαρής εταιρείας; No way! Άλλο είναι να σου στείλουν scam mail με δήθεν πληροφορίες κάποια εταιρείας όπου εκεί μπορείς και να μην το ανοίξεις καν και να το στείλεις στον κάδο και άλλο να πραγματοποιηθεί προσπάθεια χρέωσης από κάποια εταιρεία. Στο λογαριασμό είχα 0,00€ εάν δηλαδή είχα χρήματα θα μου τα τραβούσαν; 19 λεπτά πριν, bilya είπε Μου άλλαξαν την κάρτα κ τέλος Ναι δεν αντιλέγω αυτό άλλωστε και έκανα άλλα δεν υπάρχει κάποια εξήγηση ως προς την περίπτωση να είναι από δικό μου λάθος, με τίποτα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2019 από d4mage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα