Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ιδιωτική ασφάλεια υγείας τι μπορεί να καλύψει εκτός από επίσκεψη σε ιατρό η διανυκτερεύσεις σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο? Δηλαδή αν αρρωστήσεις βαριά (χτυπά ξύλο 😁) , θα μπορέσει η ιδιωτική ασφάλεια να σε καλύψει τα έξοδα, φάρμακα, εξετάσεις, νοσηλεία κτλ?  

Δημοσ.

Είναι ανάλογα το πακέτο. Εγώ πχ έχω εταιρικό της generalli. Ευτυχώς μέχρι τώρα οπότε χρειάστηκε με έχει καλύψει πλήρως και σε γιατρούς και σε διαγνωστικές εξετάσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το νόημα της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, να σου καλύψει κατά πρώτη βάση τα νοσήλεια συν φάρμακα εξετάσεις.

Αυτά είναι βέβαια πάντα λίγο πολύ σε συνεννόηση με τον ασφαλιστή σου για να σου εξηγήσει τι καλύπτει και τι όχι.

Επεξ/σία από savvassfa
Δημοσ.
5 ώρες πριν, savvassfa είπε

Αυτό είναι το νόημα της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, να σου καλύψει κατά πρώτη βάση τα νοσήλεια συν φάρμακα εξετάσεις.

Αυτά είναι βέβαια πάντα λίγο πολύ σε συνεννόηση με τον ασφαλιστή σου για να σου εξηγήσει τι καλύπτει και τι όχι.

ΚΑΜΙΑ ιδιωτική δεν καλύπτει ΦΑΡΜΑΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΚΑΜΙΑ ιδιωτική δεν καλύπτει ΦΑΡΜΑΚΑ.

Ποιος το λεει αυτο;

Εκανα προσφατα επεμβαση και εμεινα μεσα για ενα βραδυ και οτι φαρμακα μου χορηγηθηκαν μου τα καλυψε κανονικα.

Δημοσ.

Όταν λέμε ότι μία ασφαλιστική καλύπτει μία επέμβαση π.χ., προφανώς και δε καλύπτει μόνο το κρεβάτι και το δωμάτιο . Σου καλύπτει όλο το "πακέτο", μαζί και τα όποια φάρμακα χρειαστείς.

Φάρμακα από το φαρμακείο (χάπια πίεσης π.χ.) εννοείται δε θα τα καλύψει. Εκεί σε καλύπτει το ταμείο σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρταται απο την ασφαλεια ...Εχω ομαδικο με καλυπτει μεχρι 600 ευρω τον χρονο για γιατρους και φαρμακα .

Στα φαρμακα το 80% της συμμετοχης που πληρωνω.

Θα κανω στις 29 του μηνα αναθεώρηση ολικης αρθοπλαστικης ισχυου και θα με καλυψει 90% .Μια φορα τον χρονο πληρωνω τα πρωτα 300 ευρω για νοσοκομειο

Επισης για επειγοντα στα συμβεβλημενα νοσοκομεια μεχρι 400 ευρω ανα περιπτωση οσες φορες χρειστει.

Αν εκανα την επεμβαση σε δημοσιο νοσοκομειο αναλογα την επεμβαση απο 300-2.000 ευρω (αυτη που θα κανω κοστολογειται 1000 ευρω) και 60 ευρω για καθε διανυκτερευση .Μοναδικο παραστατικο το χαρτι εισαγωγης / εξοδου και πρακτικο χειρουργειου.

Επισης σε συμβεβλημενους  γιατρους απεριοριστες δωρεαν επισκεψεις.

Σε περιπτωση θανατου 30.000 ευρω σε κληρονομους.

Ομαδικο για 15.000 ατομα με μεσο ορο ηλικιας ανω των 53  με Ευρωπαικη Πιστη .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...