Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση ,γιατι ενώ υπάρχουν πράγματα για να γίνει ανταλλαγή δεν έχει χρήματα για την συμβολαιογράφο καιμτον μηχανικό όπως μας λέει. Έχουμε μπλέξει.

Το σκεφτικα και εγώ αλλά το ρεύμα είναι στο όνομα του παππου, που έχει πεθάνει.

Πληρωσε τα εσυ και αφαιρεσε τα απο εκείνα που θα του έδινες.Υπάρχουν λύσεις αν υπάρχει θέληση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ΠΑΛΑΒΟΥΡΗΣ είπε

Δεν υπάρχει αυτή η περίπτωση ,γιατι ενώ υπάρχουν πράγματα για να γίνει ανταλλαγή δεν έχει χρήματα για την συμβολαιογράφο καιμτον μηχανικό όπως μας λέει. Έχουμε μπλέξει.

Το σκεφτικα και εγώ αλλά το ρεύμα είναι στο όνομα του παππου, που έχει πεθάνει.

το ρευμα θεωρειτικα αλλα και πρακτικα πρεπει να γυρισει σε ονομα ζωντανου και αυτο για χιλιους λογους πχ διακονισμους κλπ. 

επισης του λες τα πληρωνω εγω τα εξοδα αλλα θα παρεις μετα λιγοτερα σαν ανταλαγμα δεν νμζ να πει οχι

Επεξ/σία από soteras
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτός που σας το έγραψε πρέπει να σας μισούσε πολύ!!!

Μάλλον δεν άφησε διαθήκη: Χωρίς διαθήκη το 1/4 πάει στην (τρέχουσα) σύζυγο και τα 3/4 στα παιδιά.

Ναι έχετε μπλέξει. 

2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πληρωσε τα εσυ και αφαιρεσε τα απο εκείνα που θα του έδινες.Υπάρχουν λύσεις αν υπάρχει θέληση.

Η καλύτερη λύση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν δέχεται με λιγότερα , δεν υπογραφή, δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει θέληση.

Δημοσ.

Πλήρωσε τα εσύ τότε όλα τα γραφειοκρατικά να γλιτώσεις. Μπροστά στην ηρεμία δεν είναι τίποτα λίγα λεφτά παραπάνω. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...