mortisss13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Καλησπερα σε ολους, εδω και πολυ καιρο παρατηρω συχνα ανεβοκατεβασματα της γραμμης μου. Αυτο εχει ως επιπτωση αμα βαλω να δω ενα βιντεο στο ιντερνετ εκει που τρεχει κανονικα σε 1080αναλυση θα κατεβει αποτομα στα 360-480 και μετα απο λιγο θα ξανα ανεβει. Εχω παρει αρκετες φορες στην cosmote αλλα μου λενε συνεχεια η γραμμη σου φαινεται καθαρη και οτι δεν παρατηρουν κανενα σφαλμα.. Δοκιμασα το pingplotter και μου βγαζει packet loss στο hop 2 γυρω στα 3.5 και στο τελευταιο 2.5-3.0 το δοκιμασα με 5 διαφορετικες ips και πανω κατω ιδια αποτελεσματα..Μπορειται να μου πειτε αμα φταει η εσωτερικη μου καλωδιωση;
infin1tyGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν δεν σε ενδιαφέρουν πολύ τα online παιχνίδια, καλύτερα να ζητήσεις να σου το αλλάξουν σε Interleave αντί για Fastpath που έχεις τώρα. Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2019 από infin1tyGR
mortisss13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δεν μου κανει ουτε επανακκινησεις το ρουτερ και ουτε τα λαμπακια αναβοσβηνουν. Δοκιμασα να το αλλαξω σε interleave μπας και αλλαξει κατι αλλα παλι τιποτα.
poulinos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2019 3 hours ago, mortisss13 said: Καλησπερα σε ολους, εδω και πολυ καιρο παρατηρω συχνα ανεβοκατεβασματα της γραμμης μου. Αυτο εχει ως επιπτωση αμα βαλω να δω ενα βιντεο στο ιντερνετ εκει που τρεχει κανονικα σε 1080αναλυση θα κατεβει αποτομα στα 360-480 και μετα απο λιγο θα ξανα ανεβει. Εχω παρει αρκετες φορες στην cosmote αλλα μου λενε συνεχεια η γραμμη σου φαινεται καθαρη και οτι δεν παρατηρουν κανενα σφαλμα.. Δοκιμασα το pingplotter και μου βγαζει packet loss στο hop 2 γυρω στα 3.5 και στο τελευταιο 2.5-3.0 το δοκιμασα με 5 διαφορετικες ips και πανω κατω ιδια αποτελεσματα..Μπορειται να μου πειτε αμα φταει η εσωτερικη μου καλωδιωση; αν εισαι ασυρματα τοτε δοκιμη με καλωδιο
mortisss13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, poulinos είπε αν εισαι ασυρματα τοτε δοκιμη με καλωδιο οχι ενσυρματα ειναι Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2019 από mortisss13
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 On 18/11/2019 at 02:21, mortisss13 said: οχι ενσυρματα ειναι a.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε.β.ζητα ή αλλο Profile ή interleave να δεις αν θα φτιαξει κατι.δες αν πεφτει χαμηλα το margin ή ανεβαινουν τα errors αποτομα οταν σου κανει το προβλημα που λες. τωρα αν θες να κανεις δοκιμη χωρις τηλεφωνα χωρις σπλιττερ κτλ καλο θα ειναι.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο.
mortisss13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 2:30 ΜΜ, poulinos είπε a.αν εχεις αλλο ρουτερ δοκιμασε.β.ζητα ή αλλο Profile ή interleave να δεις αν θα φτιαξει κατι.δες αν πεφτει χαμηλα το margin ή ανεβαινουν τα errors αποτομα οταν σου κανει το προβλημα που λες. τωρα αν θες να κανεις δοκιμη χωρις τηλεφωνα χωρις σπλιττερ κτλ καλο θα ειναι.επισης αν εχεις συναγερμο θελει φιλτρο. a. εχω δοκιμασει αλλο ρουτερ δεν αλλαξε τιποτα. Τα errors δεν ανεβαινουν αποτομα και δεν ειναι πολλα το margin ειναι σταθερο σε interleave ειχα δοκιμασει πριν απο καμια βδομαδα μπας και αλλαξει κατι αλλα παλι τιποτα...τηλεφωνο δεν εχω ουτε σπλιτερ ουτε συναγερμο. Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι αλλαγη profile αλλα οταν τους το ειχα ζητησει μου λενε δεν υπαρχει λογος να αλλαξουμε προφιλ γιατι η γραμμη σου φαινεται σταθερη και χωρις καποιο επικινδυνο error ή αποσυνδεσεις...
poulinos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2019 μετα μπορει να ειναι θεμα χαλκου και κατι να γινεται απεξω αλλα οχι συνεχεια/ θεμα σε σενα στην καλωδιωση απο κατι να επηρεαζεται ή να εχει φαει κανα σκαλωμα η καρτα στο dslam που και αυτο ειναι λιγο weird για το συγκεκριμενο θεμα που εχεις. On 21/11/2019 at 03:56, mortisss13 said: a. εχω δοκιμασει αλλο ρουτερ δεν αλλαξε τιποτα. Τα errors δεν ανεβαινουν αποτομα και δεν ειναι πολλα το margin ειναι σταθερο σε interleave ειχα δοκιμασει πριν απο καμια βδομαδα μπας και αλλαξει κατι αλλα παλι τιποτα...τηλεφωνο δεν εχω ουτε σπλιτερ ουτε συναγερμο. Το μονο που δεν δοκιμασα ειναι αλλαγη profile αλλα οταν τους το ειχα ζητησει μου λενε δεν υπαρχει λογος να αλλαξουμε προφιλ γιατι η γραμμη σου φαινεται σταθερη και χωρις καποιο επικινδυνο error ή αποσυνδεσεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα