Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας,

Θέλω να πάρω κάτι από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στη Γαλλία.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν κάνουν αποστολές στη Ελλάδα. Ρώτησα λοιπόν τη Eurosender (μια εταιρεία που μεταφέρει δέματα) αν μπορούν να κάνουν κάτι. Μου είπαν ότι αν τους πω σε ποιό σημείο βρίσκεται το δέμα στη Γαλλία, μπορούν να περάσουν να το παραλάβουν και να το φέρουν στην Ελλάδα. Μόνο αυτό μπορεί να γίνει. Το θέμα είναι ότι για να το πάρουν πρέπει κάποιος να υπογράψει.

Ρώτησα στο κατάστημα, αν μπορώ να κάνω την παραγγελία μου, να πληρώσω και να κρατήσουν το δέμα εκεί να περάσει κάποιος από τη Eurosender να το πάρει και μου είπαν όχι! Μπορούν μόνο να το στείλουν σε οποιαδήποτε διεύθυνση εντός της Γαλλίας και ας μην είναι δικιά μου. Η Eurosender μου είπε ότι δεν έχουν γραφεία στη Γαλλία για να χρησιμοποιήσω τη διεύθυνσή τους.

Μήπως υπάρχει κάποιος που να μένει στη Γαλλία ή να έχει κάποιο γνωστό στη Γαλλία (κατα προτίμιση κοντά στο Παντέν) να μπορεί να το παραλλάβει και μόλις περάσει η Eurosender να υπογράψει και να τους το δώσει;  Ξέρω ότι είναι λίγο περίεργο αυτό που ζητάω, το αντικείμενο είναι μικρής αξίας μεν αλλά δε μπορώ να το βρώ πουθενά αλλού. 

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Hell_from_the_past είπε

Μήπως υπάρχει κάποιος που να μένει στη Γαλλία ή να έχει κάποιο γνωστό στη Γαλλία (κατα προτίμιση κοντά στο Παντέν) να μπορεί να το παραλλάβει και μόλις περάσει η Eurosender να υπογράψει και να τους το δώσει;

Ποιός μπορεί να εμπιστευθεί έναν άγνωστο που του ζητάει να παραλάβει ένα δέμα με άγνωστο περιεχόμενο και να το παραδώσει σε κάποιο άλλο άτομο;;;;

• Like 3
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά βρήκα άκρη, υπάρχουν εταιρίες πχ parcl, shippn που έχουν παραρτήματα σχεδόν σε όλες τις χώρες, αναλαμβάνουν να αγοράσουν οι ίδιοι το δέμα, να το συσκευάσουν καλύτερα, να σας στείλουν φωτογραφίες (αν θέλετε) και να σας το στείλουν σε οποιαδήποτε χώρα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε εσείς την παραγγελία αλλά να βάλετε τη διεύθυνση της εταιρίας που θα αναλάβει τη μεταφορά. 

Αν κάποιος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα... υπάρχει λύση!!

Επεξ/σία από Hell_from_the_past
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, cthulhucarbide είπε

Τι ήθελες να αγοράσεις και παιδευόσουν ένα χρόνο?

Ήταν ένα ανταλλακτικό για μια ξυριστική μηχανή που έχω. Το είχα αγοράσει πολύ νωρίτερα απλά το έγραψα τώρα.

Κάτι άσχετο, μήπως ξέρει κανείς αυτή την περίοδο του lockdown τι γίνεται με δέματα από εξωτερικό; Ένα δέμα από Αμερική που περιμένω (επιστολή) έχει κολλήσει στο "INTERNATIONAL DISTRIBUTION CENTERαπό τις 12 Νοεμβρίου. Υπάρχει πιθανότητα να μην μπορεί να φύγει ή να μην επιτρέπεται να μπεί στη Ελλάδα και να γυρίσει πίσω;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από Hell_from_the_past
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό το βλέπεις στα ελτα/usps? Όχι, τα δέματα προχωρούν κανονικά. Αν έχει μπει Ελλάδα, έχει κολλήσει τελωνείο. 

Δες και στο 17track.net

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Όχι τα δέματα προχωρούν κανονικά.

Α εντάξει πάλι καλά

Δεν έχει μπει στην Ελλάδα απ' ότι βλέπω. Ίσως απλά να καθυστερήσει λίγο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...